Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Yumurtalar yeni toplanmış olsa ohss olabilir diyecektim ama dondurulmuş transferiymiş

Merhaba kızlar benim de bir sorum olacak ne olur yardımcı olun çok zor bir süreç zaten sizlerde bilirsiniz Bende dondurulmuş embryo ile transfer olacağım opu sonrası ilk adetimi 17 ocakta oldum ikinci adet bir türlü gelmiyor doktor unutmuş dkh vermeyi muayene de beklemem gerektiğini söyledi gelmezse adet söktürücü verecekmiş 8 gün gecikti
Gebelik yok , kist yok ...
sizde de bu durumu yaşayan oldu mu iç rahatlatıcı cevaplara ihtiyacım var ne olur birşey diyin (

selam arkadaşlar ,

embrıyo dondurduktan sonra ki kaç adetınızde transfer oldunuz , hangı ılaçları kullandınız acaba
Embriyo donduruluyor regl oluyorsun bir sonraki reglde transfere rahmi hazırlamak için ilaçlara başlıyorsun reglinin 12-14. Günü transfer oluyor.yani 2.reglinin 14.günü civarı transfer

Canım stres yapma rahat ol transferine odaklan,ben doğum kontrol hapı kullanmadım kendisi gelmişti kullandığımız ilaçlar biliyorsun hormonlarımızı alt üst ediyor yani gününün şaşması normal hiç sıkma canını

kullandığın ilaçlar stres durumu bunlar etkili olabilir sakin ol lütfen ben pkosluyum ve düzensiz adet oluyorken söktürücü ile adet başlatıp transfer oldum.

Slm canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Slm canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Selam canim. Uzun zamandir buraya girememistim. Cok sukur iyiyim, 15+4 olduk, persembe detayli ultrason kontrolumuz var. 12 haftalikken detayli ultrasonla bakti doktor ve cok iyi gorunuyor demisti. Diger kese ici bos sekilde rahimde duruyor, bu kromozom testlerini yaniltacagi icin herhangi bir test yapilamadi (benden kan almadilar), doktor zaten gerek yok gorunum ve olcumler guzel dedi. Turkiye deki doktoruma goruntuleri gonderdim o da teste gerek yok iyi gorunuyor ultrason takibi yeterli dedi. Persembe detayli ultrasonda insallah yine hersey yolunda gorunur. Senin bebegin nasil? Sen nasilsin?

Detaylı ultrason nasıl geçti canım iyi olduğunuza sevindim bende bebekte ıyiyiz şükür gülüyor kendini sevdiriyor herkese küçük yaramaz

uzun zamandır takip ediyorum burayı, bizde baya yol katettik ve inş. yakında bende güzel haberlerimi veririm kızlar. Benimde eşime Almanyada azosperme teşhisi konuldu, Türkiyeye geldik ve burada Fertijin'de tedaviye başladık. Eşimin sperm sayısını hareketini arttırıcı tedavi uyguladılar. Tüp bebekte olumsuz sonuç aldık ancak tedavi sonrasında sağlıklı olan ve transfer edilmeyen embriyolar saklandı. Bunlardan yana çok umutluyum, yani içimde sanki bomba var patlıycak öyle bir heyecanlıyım. Doktoruma aşırı güveniyorum, kendime de hep olumlama yapıyorum, herşey iyi olacak diyerek. Şimdi transfer süreci için beklemedeyiz. Sizler de hamileymişsiniz, dua edin lütfen kabul olur derler

Detaylı ultrason nasıl geçti canım iyi olduğunuza sevindim bende bebekte ıyiyiz şükür gülüyor kendini sevdiriyor herkese küçük yaramaz
Detaylı ultrason 2 hafta önce tekrar yapıldı çok şükür iyi dedi dr. Şu virüs olayları bitse ve hayat normale dönse rahatlayacagız. Allah hepimizi korusun canım

Kızlar merhaba benim 3. Tüp bebek denememde natural transfer ile tuttu malesef düşük oldu. Transferden sonra tutunduğunu hissettim arada kıpırtılar oluyordu. Şimdi kalan embriyolarla denedik bu sefer tık yok iyi kalite 2 embrio kondu sorum natural transfer olup embriosunu hisseden olmudu ? Naturelde ilaç kullanmadığımdan hissettiğimi düşünüyorum

Dondurulmuşlar bende etkili olmuyordu..bu kez oldu..

Valla canim ben oyle belirti olarak bisey hissetmedim sadece transfer gunu tuttu yavrum dedim icime oyle dogdu .8.gun bi sol kasıkta batma oldu okadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…