Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hakkında hayırlısı öncelikle ama riske atma nasipte ne ise o olacak

Kizlar gecen hafta carsamba (11aralık) 2 adet blast dondurulmus embriyo transferi oldum, bu dondurulmuslarla 3.denememizdi. Kalan son embriyolarimizdi. Dun test gunumuzdu, Hastanede umitsizce test sonucumuzu beklerken 3 ay sonra tekrar deneriz diye planlar yapiyordukki testin pozitif oldugunu ogrendik. Tabi mutluluk gözyasları döktüm. Hiç umudum yoktu. Transferden sonra sadece ilk gun yattim, 2.gunden itibaren disari cikip kafami dagittim, hic evde durmadim, 3. gunden itibaren surekli araba kullanip gezdim, dun 10.gunumdu, bhcg 295 cikinca inanamadim. Dr ikiz de olabilir dedi. Sali tekrar test istedi. Dondurulmuslarla hamile kalan arkadaslar ilk gunden itibaren bhcg sonucunu yazarsa sevinirim. Birde kacinci haftada keseyi gordunuz ve kalp atislarini duydunuz?Herkeste oldugu gibi benimde korkularim var, gunler nasil gececek asıl şimdi bilmiyorum. Keseyi ve kalp atışlarını görene kadar korkularım devam edecek.

Belirti var mıydı arkadaşım

Bende 2 tane d. blast transferi oldum
Sonuçta 300 cıktı
4.5 hafta tek kese gördük.
5.5 hafta kesenin içi dolu gördük.
6.5 hafta kalp atışını duyduk.
2 hafta sonra gel dedi
31 aralıkta gidicem tekrar kontrole...

Belirti var mıydı arkadaşım

Hic belirtim yok diyebilirim canım, 9. ve 10. gun kasiklarimda cok hafif kisa sureli agrilar oluyordu ama negatif sonuclarda da oluyordu, ilaclarin etkisinden oldugunu dusunuyorum. Goguslerimde adet oncesi oldugu gibi hafif hassasiyet var, yalnız dün yani 10.gün uzun yoldan dönerken wc ye girip çıktım, sağ kasığıma arka arkaya sancı girdi ve geçti, bu bıçak saplanır tarzındaki acıyı daha önce hiç hissetmemiştim. Bel ağrım yok. Belirti olmayınca acaba laboratuvar test sonucumu yanlış mı yazdı falan diye kafamda deli sorular oluşuyor :) Salı tekrar kan testi yapılacak, inşallah hersey yolunda gidiyordur. Ama şunu çok iyi anladım, kesinlikle transfer olduğunu düşünmeden, takmadan yaşarsan pozitifi görüyorsun, ben ilk ikisinde çok takılmıştım, hep tutar mı tutmaz mı diye forumlarda gezip herseyi araştırıyordum, bu sefer çok rahattım tutmazsa tutmaz herseyde bir hayır vardır diyip sallamadım. Birde baska önemli bir işim vardı kafam hep o işteydi onu ayarlamaya çalışırken bebek hiç aklıma gelmedi, ilaçları eskiden saatiyle kullanırken şimdi 3-5 saat geciksede önemsemedim. İlk ikisinde yaptıklarımın tam tersini yaptım. Transferden sonra wc ye hemen kalkmadım sürgü istedim, ilk ikisinde yarım saat sonra kalkmıştım. Başka şehirde yaptırdığım için hastaneden çıkınca 3 saatlik yola çıkıyordum, bu sefer çıkmadım 2 gece otelde kaldım. Ama sadece ilk gün yattım. Vücudumu dinlemedim, hiç belirti aramadım. Allah ol dedikten sonra oluyor aslında, hersey nasip ve vaktini bekliyor. Yatsakta kalksakta tutacagı varsa tutuyor. Allah pozitif sonucu görmeyi her isteyene nasip etsin.

Amin arkadaşım inşallah bende pozitif alırım uzun uzun yazmışsın çok sağol

Bende 2 tane d. blast transferi oldum
Sonuçta 300 cıktı
4.5 hafta tek kese gördük.
5.5 hafta kesenin içi dolu gördük.
6.5 hafta kalp atışını duyduk.
2 hafta sonra gel dedi
31 aralıkta gidicem tekrar kontrole...
Cevabın için çok tesekkurler. Allah saglıkla kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin

Amin arkadaşım inşallah bende pozitif alırım uzun uzun yazmışsın çok sağol
Ben ilk iki transferde çok okudum bu forumda yazılanları, hep belirti aradım, dedimki birgün pozitifi görürsem detaylı detaylı yazacağım. Bugüne kısmetmiş canım. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın, Allahım yardımcı olsun.

kızlar merhaba, bende 2. ci tüp bebek denemem fakat havuz yöntemi. geçtiğimiz ay. 2 adet embriyo donduruldu. bu ay gittiğimde iğnelere başlamadık bize şu zamanda gün aşırı ilişki önerdi. 15 gün sonra gel dedi. bu şekilde olan var mı

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin benim ikizlerde değerim 7.gün 86 9.gün 243 falandı sonrakinde 7.gün 34 9.gün 80 falandı tam hatırlayamadım ama değerlere göre değişiyor aslında tek ikiz belli olmuyor pek inşallah sağlıklı sıhhatli bi gebelik geçirirsin

Ben ikinci test gününden 15gunsonra keseyi ondan 15 gün sonrada kalp atışını duyduk korkuları hiç düşünme inşallah güzel olacak herşey

Yok canım ilk defa duydum bazı doktorlar ilaç kullanmıyorlar rahmin hazır olduğu zaman transfer gününü söylüyorlar doğal olmak iyi diye ama gün aşırı ilişki olayını ilk defa duydum belki normal gebeliğin olduğu bir ilerleyisle gitmek istiyordur doktorun

sağol canım. bende anlamadım belki o ay başlamak istemeyip böyle bişey istemiş olabilir. çunku 5 embriyo elde edene kadar beklememiz gerekecek belki de fazla toplanmasını isticem her ihtimale karşı. hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayırlısı canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sonu güzel olsun

Bugün keseleri görmeye gittik canım, dr iki kese var ama biri diğerinden küçük dedi, büyük kese 5+4, küçük olan 4 haftalık, gelişirse devam eder gelişmezse böyle kalır dedi, büyük kese gayet iyi görünüyor dedi. Kalp atışları için haftaya tekrar gideceğiz. İnşallah sıkıntısız devam ederler. Doktor bu tarz durumlarda ikinci kese için %50 devam edip etmeme oranı dedi. Doğal olarak biraz endişeliyim. Hayırlısı olur inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım bazen küçük olan hızlı bi gelişme gösterebiliyor sağlıkla kavusta tek iki fark etmez

Kizlar , uzun suredir piyasada yokum ben tup bebek yaptirdim degerim 12. Gun 16 14 gun 70.8 16.gun 279 dis gebelik galiba ve crinone jel verdi ve acayip cok kahverengi akintim var galiba dis gebelik olacak bu ve cok dusuk cikti 2 blast embriyo koyuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…