Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Şimdi verdim canım 5dk oldu 2saat sonra cikacak çok korkuyoRum sn naptin snde kan verecektin

Ben saglık ocağına verdim canım özele gitmek istemedim negatif çıkacak diye zaten acilde yaptırdım 0 çıkmıştı dogumevide uzak bana yarın sabah alcam artık ben umudum yokta doktorum umutluydu embriyolarımın çok çok iyi oldugunu söylüyor bende hiç bişey kalmadı belirti falan

Kızlar merhaba, ben uzun ve yoğun bir şekilde regl oldum. Hala devam da ediyor. Yarın 1 hafta olacak tedavi sürecinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Sizleri de takip ediyorum. İnşallah p0ly__ den güzel haberler alacağız sonrasında da diğer arkadaşlardan. @Hummey canım ben negatif olduğunu öğrendikten 2 gün sonra regl oldum. Sende hala yoksa belki bir süprizin olur (inşallah)

Bugün ikinci günüm mandus olmadım kan versim sabah yarın alacağım olmayı geçtim bütün adet belirtilerim yok oldu transfersenden sonra vardı ama yok olmayacak gibi duruyorum hayırlısı bakalım sanmıyorum ama :)

Kızlar merhaba hepinize
Ben artık bi anne adayı değilim
Transferden sonra
Bthcg 10. Gun 120.8
12.gün 157.0 ve korkup başka bi yerde daha yaptırmıştım 167.0 çıkmıştı
Ve bugün 14.gün değerim 75.0 ve Bn şok!!
Sonuc olarak ilk tup bebek hikayem Kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Hamile oldugumu sandigim gün öyle mutlu olmuştum ki eşim çiçekler almıştı pasta kesmistik bütün ailem ve ben çok mutluyduk ve herkese söylemiştim bilemedim başıma böyle bişey geleceğini neyse herşeyde vardır bi hayır.kimyasal gebelikte tutunurmus embriyo ama sağlıklı değilmiş büyük ihtimalle o yüzden düşermiş .
Belki bu yazdıklarım çok duygusuzca gelmiştir size : ( ama 1 saat boyunca gözlerim kan çanağına dönene kadar ağladım rahatladım.Olumsuz sonuç alan yol arkadaşlarım mandus Hummey sakın üzülmeyin keşke bende direk olumsuz sonuç alsaymisim keskeeee inanın böylesi çok daha zormuş. Şimdi 2 ay beklicem ve tekrar başlıcam Allahın izniyle..
Not: Aşağıdaki hamilelik takvimini kaldırmaya kalbim el vermiyor.

Canim benim, ne desem bos.. agla uzul bu da yasanmasi gerekenler.. inan bana 2 ay sonra kendini cok daha iyi hissedeceksin bizim sarilacak guzel umutlarimiz var, hayallerimiz var. Allah gonlumuze gore verecek inaniyorum.

Canim benim, ne desem bos.. agla uzul bu da yasanmasi gerekenler.. inan bana 2 ay sonra kendini cok daha iyi hissedeceksin bizim sarilacak guzel umutlarimiz var, hayallerimiz var. Allah gonlumuze gore verecek inaniyorum.
İnşallah canım

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm çoook anne olmak bizim için bu kadar zor olmamalı Allah A karşı gelmek istemiyorum ama neden bu kadar zorluk çekiyoruz bilemiyorum hayra yor canım belki doğsa sağlıksız olacaktı böyle düşün hayırsızdı belkide Rabbim en güzelini nasip edecek bize üzülme sen her şer de bi hayır vardır. Duygusuzca düşünme birbirimizi en iyi biz anlarız.

Canm çok üzüldüm halbuki daha geçen senin adına sevınmış eşime bile arkadaş hamilee demistm. Hakkında hayirlisi Allahım inşallah en yakın zaman da sağlıklı sihatli evlatlar nasip eder sana Hummey é mandus a isteyen herkese sonrada bana. Bende bir kaç güne sonuç alcam ama belkide bende olumsuz sonuç alıcam ( hepimizin gönlüne göre olur insallah

Cok uzuldum canim.ama ne denebilir ki. Allahin takdiri. Insallah saglikli bir sekilde gebelik yasarsin birdahaki sefere..

Mandus sen doktora gitmiş miydin negatif aldığında muayeneye falan

Negatif çıktı yine adette olmadım doktorum yanına çagırdı gidiyorım da muayene mi edecek aklım takıldı

Kızlar bana ilaçlara devam etmemi söylediler sizde devam etmismiydiniz

Kızlar bana ilaçlara devam etmemi söylediler sizde devam etmismiydiniz
yaz döneminde bir kez daha düşündüğüm için ben folik asite devam ediyorum arkadaşım. eğer sen de bir kaç ay sonra düşünüyorsan o yüzden devam et demiş olabilir doktorum bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…