Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

p0ly__ canm insallah saglkli bir şekilde katlar sıkıntı yaşamazsin. Kızlar benmde 6.gundu saat 12 itibariyle 7.güne girdk:) imsallah bebisim benmledir sıkı sıkı tutunmusturrr

p0ly__ canm insallah saglkli bir şekilde katlar sıkıntı yaşamazsin. Kızlar benmde 6.gundu saat 12 itibariyle 7.güne girdk:) imsallah bebisim benmledir sıkı sıkı tutunmusturrr
İnşallah cnm rüyama bile girdi bu gece : (
HaDi inşallah snde hamile kal kuzum

p0ly__ canm sende ne gibi belirtiler oldu?
Kuzum bende hicbisey olmadı. Göğüslerim agriodu ve etrafı kabarcikliydi halada öyle ama ağrı ilaclardan diye düşünüyorum. Şuanda belimin ortasinda çok hafif bir sızı oluyor bazen sanki biri bi iğne batırıp çekiyo gibi. Bhcg değerim yavaş ilerliyor çok endiseliyim off yarın tekrar kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırsın : )

İnşallah yükselir canm iğne batması gibi belinemi oluyo anlamadm

Hummey cnm naptin sn tekrar kan vercektin dorktorun demisti

Vermedim canım bugün regl günümdü bugün beklemek istedim ama yarın sabah vermeyi düşünüyorum saglık ocağında yarına kadar olmazsam. Bu tedavide gecikme oluyor muydu ilaçlardan da gecikmiş olabilirim degil mi

Evet olabilir cnm bnm adet günüm tamamen değişmisti dondurulmus tedavisinden önce Allah korusun bende dış gebelikten çok korkuyom : (

Evet olabilir cnm bnm adet günüm tamamen değişmisti dondurulmus tedavisinden önce Allah korusun bende dış gebelikten çok korkuyom : (

Benim 8 aydır düzenli oluyodum aşılamada bile test tarihim g el meden olmuştum yerleşme kanaması sandık test yaptırdım çıkmadı belirti yok yani transferin 6 7 8. Günleri olan adet agrım yok hiç degilse ołacagımın işareti olsa

Yok canım ya dış gebelik olmaz heralde tüp bebekte artar o ben okumuştum birinde yavaş yavaş yükselmiş sonra netleşmişti takma kafanı bebişin etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…