Artıp mi 20ye düştüBenim ilki kimyasal olmustu ama 20 oldu dustu. Cok korkuyorum o yuzden. Bundan sonra hep bi tedirginlik. Insallah sorunsuz ilerler bu zamanlarimiz
Yok canim en fazla 20 oldu iste. Sonra 14 olmustu. YukselmediArtıp mi 20ye düştü
İnşallah cnm rüyama bile girdi bu gece : (p0ly__ canm insallah saglkli bir şekilde katlar sıkıntı yaşamazsin. Kızlar benmde 6.gundu saat 12 itibariyle 7.güne girdk:) imsallah bebisim benmledir sıkı sıkı tutunmusturrr
İnşallahhh canmmİnşallah cnm rüyama bile girdi bu gece : (
HaDi inşallah snde hamile kal kuzum
Kuzum bende hicbisey olmadı. Göğüslerim agriodu ve etrafı kabarcikliydi halada öyle ama ağrı ilaclardan diye düşünüyorum. Şuanda belimin ortasinda çok hafif bir sızı oluyor bazen sanki biri bi iğne batırıp çekiyo gibi. Bhcg değerim yavaş ilerliyor çok endiseliyim off yarın tekrar kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırsın : )p0ly__ canm sende ne gibi belirtiler oldu?
İnşallah yükselir canm iğne batması gibi belinemi oluyo anlamadmKuzum bende hicbisey olmadı. Göğüslerim agriodu ve etrafı kabarcikliydi halada öyle ama ağrı ilaclardan diye düşünüyorum. Şuanda belimin ortasinda çok hafif bir sızı oluyor bazen sanki biri bi iğne batırıp çekiyo gibi. Bhcg değerim yavaş ilerliyor çok endiseliyim off yarın tekrar kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırsın : )
Evet cnmİnşallah yükselir canm iğne batması gibi belinemi oluyo anlamadm
Hummey cnm naptin sn tekrar kan vercektin dorktorun demistiBugün benim günümde adet olmadım
Hummey cnm naptin sn tekrar kan vercektin dorktorun demisti
Evet olabilir cnm bnm adet günüm tamamen değişmisti dondurulmus tedavisinden önce Allah korusun bende dış gebelikten çok korkuyom : (Vermedim canım bugün regl günümdü bugün beklemek istedim ama yarın sabah vermeyi düşünüyorum saglık ocağında yarına kadar olmazsam. Bu tedavide gecikme oluyor muydu ilaçlardan da gecikmiş olabilirim degil mi
Evet olabilir cnm bnm adet günüm tamamen değişmisti dondurulmus tedavisinden önce Allah korusun bende dış gebelikten çok korkuyom : (
Evet olabilir cnm bnm adet günüm tamamen değişmisti dondurulmus tedavisinden önce Allah korusun bende dış gebelikten çok korkuyom : (
Hummey cnm naptin sn tekrar kan vercektin dorktorun demisti
Kan verdinmi canım naptın yükseldi mi degerin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?