Galiba değerim 0 a düşsün diye cnmyaz döneminde bir kez daha düşündüğüm için ben folik asite devam ediyorum arkadaşım. eğer sen de bir kaç ay sonra düşünüyorsan o yüzden devam et demiş olabilir doktorum bence.
Canım Bn hep yürüyordum yürümeyince topak topak geri geliyodu. Son günlerde kahverengi gelmeye başlamıştı belkide öyle gitti bebeğim : (Kızlar crinone jel sonrası napiosunuz yuruyomusunuz yatiyomusunuz ben biraz yurulmeli diye biliyorum ve yürüyorum. Ama yürümek gerekiyosada sebebi ney bılıyomusun uz?
canım 3-5 dk yat. sonra kalk en az 15 dk yürü. daha iyi emilmesi için dışarı çıkmasın diye yürüyoruz.Kızlar crinone jel sonrası napiosunuz yuruyomusunuz yatiyomusunuz ben biraz yurulmeli diye biliyorum ve yürüyorum. Ama yürümek gerekiyosada sebebi ney bılıyomusun uz?
AyNaber kızlar napıyosunuz canım çok sıkılıyor benim regl de olmadımbi daha tüp bebek ne zaman deneyeceksiniz
İnşallah pozitif haberler verirsin cnm 3.gun embriyosumuBugün 10.günüm kızlar beklemeye devam inşallah güzel haber verebilirim sizlere
5.gün embriosuysa bgn kan versen çıkar kuzuBugün 10.günüm kızlar beklemeye devam inşallah güzel haber verebilirim sizlere
3.gun embriyosuydu transferden 1 gün önce cozdurulmustu. Transferin 4.günü catlatma ignesi vurulmustum bide ondada bhcg var etkisi 1 haftaya gidio. Oyuzden bekliim diyé düşündüm test tarihim 20 ama aslında 18 dede çıkar gibi geliyo bana bilmiyorum bakalm. @p0ly__ cnm böyle isteİnşallah pozitif haberler verirsin cnm 3.gun embriyosumu
Odaya aldılar canmArkadaalar size bir sorum olacak transfer isleminden sonra islem yapilan yerde mi yattiniz yoksa odaya mi aldilar
Ya benim islem yapilan yerden sedyeye ordan odada ki yataga aldilar bunun sakincasi olur mu cok oynattilarOdaya aldılar canm
Canm bizlerinde öyle olduYa benim islem yapilan yerden sedyeye ordan odada ki yataga aldilar bunun sakincasi olur mu cok oynattilar
Gercekten mi biz esimle hastaneden cikar cikmaz olumsuz dusunmeye basladikCanm bizlerinde öyle oldu
Benimde öyle olduGercekten mi biz esimle hastaneden cikar cikmaz olumsuz dusunmeye basladik
Anladım cnm evet çıkar bncede hayrlisyla güzel haberini bekliyoruz3.gun embriyosuydu transferden 1 gün önce cozdurulmustu. Transferin 4.günü catlatma ignesi vurulmustum bide ondada bhcg var etkisi 1 haftaya gidio. Oyuzden bekliim diyé düşündüm test tarihim 20 ama aslında 18 dede çıkar gibi geliyo bana bilmiyorum bakalm.p0ly__ cnm böyle iste
Acıma nasl yanma mi oluyor cnm enfeksiyon kapmamisindir insallahBenimde öyle oldu
Kızlar bu arada idrar yaparken acıma oluyor bende korkuyorum ya neden olabilir
Yanma değil bildiğin açıyor taksitle yapıyor derler ya çişini bekleye bekleye yapıyom gelirken acıyo durup durup devam of napcamAcıma nasl yanma mi oluyor cnm enfeksiyon kapmamisindir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?