Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

yaz döneminde bir kez daha düşündüğüm için ben folik asite devam ediyorum arkadaşım. eğer sen de bir kaç ay sonra düşünüyorsan o yüzden devam et demiş olabilir doktorum bence.
Galiba değerim 0 a düşsün diye cnm

Kızlar crinone jel sonrası napiosunuz yuruyomusunuz yatiyomusunuz ben biraz yurulmeli diye biliyorum ve yürüyorum. Ama yürümek gerekiyosada sebebi ney bılıyomusun uz?

Kızlar crinone jel sonrası napiosunuz yuruyomusunuz yatiyomusunuz ben biraz yurulmeli diye biliyorum ve yürüyorum. Ama yürümek gerekiyosada sebebi ney bılıyomusun uz?
Canım Bn hep yürüyordum yürümeyince topak topak geri geliyodu. Son günlerde kahverengi gelmeye başlamıştı belkide öyle gitti bebeğim : (

canım 3-5 dk yat. sonra kalk en az 15 dk yürü. daha iyi emilmesi için dışarı çıkmasın diye yürüyoruz.
ben hatta bilerek işe gelirken uyguluyordum. hiçte topak topak olmadı.

Naber kızlar napıyosunuz canım çok sıkılıyor benim regl de olmadım bi daha tüp bebek ne zaman deneyeceksiniz
Ay Hummey hayattan soğudum resmen içim skıliyor Bn 2 ay sona tekrar denicem
Ama geçen yaptırdığım gibi gebelik aşısı yaptirmicam katiyen neupogen gcsf diye birseymis gebelik aşısı kanser hastalarina yapılan bişey ve hatta hiçbir bilimselligi yokmuş baska bi doktor soyledi ispatlı değil yani bide şu yukarıda habire adı geçen meşhur doktor yaptı kobayiz sanki

Bnde martta dondurulmuş tedavisi görcem inşallah bu sefer herşey yolunda gider

Arkadaalar size bir sorum olacak transfer isleminden sonra islem yapilan yerde mi yattiniz yoksa odaya mi aldilar

İnşallah pozitif haberler verirsin cnm 3.gun embriyosumu
3.gun embriyosuydu transferden 1 gün önce cozdurulmustu. Transferin 4.günü catlatma ignesi vurulmustum bide ondada bhcg var etkisi 1 haftaya gidio. Oyuzden bekliim diyé düşündüm test tarihim 20 ama aslında 18 dede çıkar gibi geliyo bana bilmiyorum bakalm. @p0ly__ cnm böyle iste

Anladım cnm evet çıkar bncede hayrlisyla güzel haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…