insallahKızlar çıktım gidiyorum inşallah güzel haberler veririmmmm
Kızlar dün benim 10 günün dü Sıfır cıktı sonuç doktor ilacı Bırakma günümde bir daha yaptır dedi ama buna inanmam imkansız yani Sıfır çıkan değer iki günde mi yükselecek yani .iki adet beşinci gün kaliteli embriyo transfer edilmişti nasip olmadı.ilaçları bıraktıktan kaç gün spnra adet oluyo acaba .bide yeni tedavide yumurta kalitesi in var mı öneriniz
Aynen öyle olduBirimiz de sevinemedik bi
Ben 2 gun icinde oldum canimKızlar acaba sıfırı gördükten ne kadar sonra adet olunuyo ki.
Ben bugün bıraktım ilaçları olurum inşalla biran önce göbeğim resmen davul gibi olduBen 2 gun icinde oldum canim
Kızlar acaba sıfırı gördükten ne kadar sonra adet olunuyo ki.
Canım sende kimyasal gebelik yaşıyorsun galiba benim gibi bende arttı arttı düştü bi anda halada sıfırlamadi dün 15 ti yarın tekrar baktrcam .Kendi kendime guluyorum dune kadar yukselsin diyordum simdide kazasiz belasiz sifiri goriyim diyorum transferim 9 subatti 5.gun bir tane kaoydular 6.gun 20 degerim 9.gun 60 deger 11 gun 40 deger dr ilaclari kes dedi simdiden karnim agrimaya basladi hic yukselicek umudum yok zaten biraz hayata gercekci bakmak lazim...
Canım sende kimyasal gebelik yaşıyorsun galiba benim gibi bende arttı arttı düştü bi anda halada sıfırlamadi dün 15 ti yarın tekrar baktrcam .
Bahtsizlar grubu oldu resmen kızlar burası bi kişi hamile kalamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?