Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

kızlaaaar ben yeni üyeyim dondurulmuş bi tane 7 hücreli 3. gün embriyom war gecen ay yumurtam toplandı ohss den dolayı transferim iptal oldubenim durumumda olup hamile kalan varmı

Merhaba kızlar.Rabbim nasib ederse mart ayında dondurulmuş embriyo transferim olacak.önceki tedavimden 2.5 yaşında bir kızim var.şimdi kardeş istiyoruz Rabbim herkese nasib etsin inşallah.

Arkadaşlar iyi akşamlar embiriyolar çözünürken bozulabiliyor mu rezervim az benim için 1 embiriyo çok önemli şimdi onu düşünüyorum

Saolasin canim benim Insallah transfere gidebilirim
İnşallah cnm ben çok araştırdim çok didikledim tüp bebek konusunu. Benden sana tavsiye kardesin olarak hiiiç araştırma canını skma araştırma yapmak sonucu değiştirmiyor nasipte ne varsa o kuzu sadece mutlu olacağın seylerı yap . strese giriyo insan araştırma yaptıkça

Çok haklısın canim ruh sağlığım bozuldu zaten Dua edip Allaha bırakmak en güzeli ben de bakmamaya calisiyorum artik Insallah hayirli evlatlarımız olur.

umaycım inşallah transferin basarıyla olur ve yawrunu kucagına alırsın benğmde bir tane dondurulmuşum var martta transferim inş bozulma ihtimalini aklıma getrmıyorum bile inş rabbim yardımcımız olsun çok düşük bi iht bozunabilşyormus ama yuzde yuze yakın saglıkla cözünüyor dıye biliyorumm benimiçinde

Canim Insallah isteyen herkese Rabbim hayirli bi evlat nasip eder. Benim 1 tane2. Gün embiriyosu var havuz oluşturmaya çalışıyoruz 3 olunca transfere gecicek doktor. Insallah iyi haberlerini alırız burdan canim

benim ilk denemem havuz olustrmak ne demek canım sadece 1 minişim kaldı oda 3. gün dondurlumus inş hepimizin yüzünü güldürsün rabbim birbirimize dua edelimm çok korkuyorum inş tutunurlar

benim ilk denemem havuz olustrmak ne demek canım sadece 1 minişim kaldı oda 3. gün dondurlumus inş hepimizin yüzünü güldürsün rabbim birbirimize dua edelimm çok korkuyorum inş tutunurlar
Canim ilacsiz her ay kendi yumurta mi topluyor doktorr

aaa ne güzell o daha iyiymiş yani embriyo diil yumurtamı donduruyolar yoksa her seferde dölleyip ölemi havuz olusuyornkedke bende öle yapsaydım benim 30 yumurtam olustu 12 si döllendii sadece biri donduruldu oda 3. gün ohss den dolayı transferim ertelendi bekiyoruum(((

Canim Ben de yumurta az oluyo o yüzden bu tedaviyi yapıyorlar embiriyo oluşturup donduruyolar

hımm anladım canım be de cok olduda noldu hepsi kalıtesızmiş demek önemli olan kalıtesı bırer tanecık olsun kucagımızı doldursun inşkaçıncı gunde donduruluyor minişlerin canım 3. gunde sansım varmıdr benim sence

Kızlar dondurulmuşlarla ilk denemem ve kimyasalla sonuçlandı. Doktorum histereskopi yapalım diyor. Yani kimyasal gebelik geçirdim diye hemen histereskopi mi yaptırmaları anlamadım. Sizlere histereskopi yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…