Merhaba, bos gebelıgın normal gebelikten hıc farkı yoktu kan degerlerimde normaldi, 5.haftada keseyi gorduk 11.haftaya kadar bekledik kalp atısı yoktu kurtaj oldum.kesede normal büyümeye devam ediyordu ama kalp atısı olmadı.bende 21.gunu yaptım iğneyi sonrasında ne yapıcam transfer nezaman olır pekiBen kullandim uzun protokol tüp bebek yapmislardi bana adetin 21.,günü kullanmaya baslamistim. Bildiğim kadariyla bu iğne yumurtaları baskiliyir bu iğne. Bu arada bos gebelik yasadigini soylemissin ne gibi belirtileri vardi boş gebeligin .bende şuan kalp atisi için bekliyorum ama boş gebelik korkusu sardi beni de. Biraz kanamam oldu . inş duyarim kalp atisini
Canim benim dondurulmuş empriyo transferim adetin 18. Günü yapilmisti blastokist olduğu için ama bu kişiden kişiye değişiyor rahim duvarinin kalinlasmasina bagli ama en fazla bir iki gün oynar rn tec adetin 20. Günü transferin olurMerhaba, bos gebelıgın normal gebelikten hıc farkı yoktu kan degerlerimde normaldi, 5.haftada keseyi gorduk 11.haftaya kadar bekledik kalp atısı yoktu kurtaj oldum.kesede normal büyümeye devam ediyordu ama kalp atısı olmadı.bende 21.gunu yaptım iğneyi sonrasında ne yapıcam transfer nezaman olır peki
mrb nekadar süre dondurulmuş ebriyo sizinkiCanim benim dondurulmuş empriyo transferim adetin 18. Günü yapilmisti blastokist olduğu için ama bu kişiden kişiye değişiyor rahim duvarinin kalinlasmasina bagli ama en fazla bir iki gün oynar rn tec adetin 20. Günü transferin olur
Na kadar sure derken anlamadin kacinci gun mu demek istedinizmrb nekadar süre dondurulmuş ebriyo sizinki
Sen kürtaj olduktan sonra 3 ay bekledin demi tekrar tedavi için ben tam anlamadım olayını seninMerhaba, bos gebelıgın normal gebelikten hıc farkı yoktu kan degerlerimde normaldi, 5.haftada keseyi gorduk 11.haftaya kadar bekledik kalp atısı yoktu kurtaj oldum.kesede normal büyümeye devam ediyordu ama kalp atısı olmadı.bende 21.gunu yaptım iğneyi sonrasında ne yapıcam transfer nezaman olır peki
Merhaba, kürtaj oldum 1 sene sonra tedavime basladım suan tedavi sürecim devam ediyor 4 tane emb. Genetihe gönderdik ngs olarak incelendi 1 tane saglam geldi suan dondurulmus subat ayından beri beklıyo kısmet olursa birkac haftaıcınde tranger olur diye dusunuyorum allahtan birsey cıkmazsaSen kürtaj olduktan sonra 3 ay bekledin demi tekrar tedavi için ben tam anlamadım olayını senin
Sizi tanımıyorum ama inanki çok sevindim yürekten sevindim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin insallahh.kacıncı denemendiKızlar transferimin 9. Günü .... bugün yaptım testi hem de ilk idrarla yapmadım . İlk kez pozitif aldım . Hala inanmıyorum bu gerçek mi
Kan verdim şimdi bakalım ne olacak ? 1.5-2 saate çıkar dedilerSizi tanımıyorum ama inanki çok sevindim yürekten sevindim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin insallahh.kacıncı denemendi
Hadi hayırlısı canım güzel yüksek değerlerin olur inşallahKan verdim şimdi bakalım ne olacak ? 1.5-2 saate çıkar dediler
benim ilk hamileligim tup bebek cok sukur dogurdum simdi 2 sini dogurmak istiyom dondurulmus empriyolarim var 1 senedir bekliyolarNa kadar sure derken anlamadin kacinci gun mu demek istediniz
Anladim canim dondurulmuş empriyom.benim 6 ay donduruldu sonra transfer edildi ama ha 6 ay ha 6 yil hiç fark etmez empriyoya bir zarari olmaz beklemenin rahat ol içini ferah tutbenim ilk hamileligim tup bebek cok sukur dogurdum simdi 2 sini dogurmak istiyom dondurulmus empriyolarim var 1 senedir bekliyolar
saol cnm bende onu ogrenmek istedim insalh 2 sini aldigimdada dogurum ben gecen dun dogurdum darisi hepinizin basina sakin stres yapmayin herseyi guzel dusunun gonlunuzce olur insalhAnladim canim dondurulmuş empriyom.benim 6 ay donduruldu sonra transfer edildi ama ha 6 ay ha 6 yil hiç fark etmez empriyoya bir zarari olmaz beklemenin rahat ol içini ferah tut
Merhaba.forumda dolasirken yzinizi gordum bende sizinle ayni durumdayim bir embriyom genetikten saglam geldi zaten sadece 1 embriyom vardi 5.gune kalabilen. O da donduruldu.size embriyo ile ilgili bilgi verildi mi acaba genetik iyi ama benim kalitesi grade 2 imis orta kalite.hatta dr genetikten saglam gelmesine sasirmisti.Merhaba, kürtaj oldum 1 sene sonra tedavime basladım suan tedavi sürecim devam ediyor 4 tane emb. Genetihe gönderdik ngs olarak incelendi 1 tane saglam geldi suan dondurulmus subat ayından beri beklıyo kısmet olursa birkac haftaıcınde tranger olur diye dusunuyorum allahtan birsey cıkmazsa
Merhaba, emb.için bana herhangi birsey soylemediler acıkcası bende sormadım ama 5.güne ulaştı diye arayıp bilgi verdiklerinde, kendi aralarında kalitesine göre gruolandırma yapıyoruz sizinki güzel yani en iyi seviyede demişlerdi eger bahsettıgınız boyle birseyse cünkü bu konuda fazla bilgim yok.kendimi sadece ngs den saglıklı gelicekmi diye odaklamıstım hakkımızda hayırlısı olsun, burda sizin trangerinşz yapılmışmıydıMerhaba.forumda dolasirken yzinizi gordum bende sizinle ayni durumdayim bir embriyom genetikten saglam geldi zaten sadece 1 embriyom vardi 5.gune kalabilen. O da donduruldu.size embriyo ile ilgili bilgi verildi mi acaba genetik iyi ama benim kalitesi grade 2 imis orta kalite.hatta dr genetikten saglam gelmesine sasirmisti.
Merhaba benim mayis ayinda iki tane embriyom donduruldu cunku ohss oldum ve transfer ne zaman yapilirsa tutunma ve gebelik orani daha fazla olabilir ? mesela hemen bir ay sonra hazirandami yoksa temmuzdami?Canim inş tutar pozitif düşün bende dondurulmuş blastolist transferi ile şuan 6 haftalık hamileyim darisi sana canim
Yok hayir daha yapilmadi.bu ayn 24 u gibibi olucakMerhaba, emb.için bana herhangi birsey soylemediler acıkcası bende sormadım ama 5.güne ulaştı diye arayıp bilgi verdiklerinde, kendi aralarında kalitesine göre gruolandırma yapıyoruz sizinki güzel yani en iyi seviyede demişlerdi eger bahsettıgınız boyle birseyse cünkü bu konuda fazla bilgim yok.kendimi sadece ngs den saglıklı gelicekmi diye odaklamıstım hakkımızda hayırlısı olsun, burda sizin trangerinşz yapılmışmıydı
Gunaydın, ben ınanıyorum allahın ıznıyle pozıtıfi görüceksiniz ve hayırlısıyla kucagınıza alacaksınız, doktorun umutsuz konusmasına ragmen, üstelik sadece tek emb.genetıge gıdıpte saglıklı gelmesi şimdiden mücadele vermiş oldugunu gosterıyo bence.Yok hayir daha yapilmadi.bu ayn 24 u gibibi olucak
Gunaydın, ben ınanıyorum allahın ıznıyle pozıtıfi görüceksiniz ve hayırlısıyla kucagınıza alacaksınız, doktorun umutsuz konusmasına ragmen, üstelik sadece tek emb.genetıge gıdıpte saglıklı gelmesi şimdiden mücadele vermiş oldugunu gosterıyo bence.[/QUOayy ne kadar guzel bir mesaj cok teskkur ederim valla beni o kadar mutlu ettinizki gercekten en bastan beri dr cok umutlu degildi.cunki 6 embriyidan sadece 1 tane 5.gune ulasan vardi.genetikten sonuc geldigi gun ben tekrar ignelere basliycam diye gitmistim.ama transfere hazirlaniyirum simdi kalite icinde iste 1.kalite degil benim anladigim orta ama tutabilir de dedi.ins Allahim ins sizinde olur zaten kaliteliymis ve genetigide saglam ihtimal cok fazla.Allah yardimcimiz olsun canim..
Doktorunuz ne zaman uygun görürse o zaman. Muayene eder hormonlariniza bakar ona gire sizi bilgilendirir . çünkü su ay transfer edilirse tutar şu ay edilirse tutmaz diye bir şey yok kiMerhaba benim mayis ayinda iki tane embriyom donduruldu cunku ohss oldum ve transfer ne zaman yapilirsa tutunma ve gebelik orani daha fazla olabilir ? mesela hemen bir ay sonra hazirandami yoksa temmuzdami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?