Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ankara'da başladık zaten şuanda embrio lari mız genetik tarama da ...antep de merkezler var ama bizde kromzom trakolasyon da olduğu için ankara en iyi secim..şimdi sadece tranfer kadar kontroller için antep e gelecem..urfa merkezde değilim ilçesinde yaşıyorum antep daha yakın geliyor..zaten tranfer den önce 2 ve ya 3 defa doktora gider sonra ankaraya giderim ..inşallah sağlıklı embrio lari mız olsun da ..

İnş canim.hakkında hayirlisi olur inş.

Merhabalar bende dün dondurulmuş embryo transfer oldum ikinci denemem ve 5.gün kondu inş tutar allah herkesin duasını kabul etsin

Aynı gün transferimiz olmuş Bernisada .benim de tek dondurulmuş 5. Gün genetik inceleme(array cgh) yapıldı.sonuö bekleyenler için hayırlar olsun inşallah

Aynı gün transferimiz olmuş Bernisada .benim de tek dondurulmuş 5. Gün genetik inceleme(array cgh) yapıldı.sonuö bekleyenler için hayırlar olsun inşallah
Tranferınız hayırlı olsun benimde ngsden gelen 1 tane emb var ve bugun transferımın 3.günü önveki pozıtıf dememde baymalarıö vardı ama kacıncı gün basladı hatırlamıyrm o taze transferdı şiödiki dondurulmus aca dıyorumkı dondurulmuslar rahım dınlenıyor o yuzden belirtim yok, yoksa panıkmı yapıyrm daha erkenmı. Sizde kasıklar agrı batma falan varmı

İnşallah sizin için de hayırlısı olsun yavrunuza sağlıkla mutlulukla kavuşunBenim sabahtan bu yana bel ağrım var daha önceki tedaviler nedeniyle de kalça ağrılarım hep oluyordu zatenBen belirti için çok erken .Ben normal gebe kalabiliyorum o zaman bile belirtin adetine yakın zamanda oluyor

Benimde dün bel ağrım cok olmustu unutmusum yazmayı. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu olalım iki embryo kondu benimde bakalım ama umudum yok gibi davranacağım diğer iki tüp bebek denemesinde ölmüştüm heycandan çok dikkat etmiştim unutmaya çalışacağım bu sefer:)

En güzeli ben buraya bile yazıp yazmamaya karar veremedim buna çok odaklanmak istemiyorum Biz tedbiri aldık Rabbim Ol demiş olsun inşallah

suleyuksel aynı anda transfer olmuştuk canım nasıl gidiyo varmı hissettiğin bir şey yada test yaptınmı benim 4 nde olucak testin bakalım adet olcakmışım gibi hissetmeye başladım böle hissedince hep olumsuz oluyor bakalım ne olacak

Merhaba canım,test yapmadım sanırım yapmayacağım.Vardır çıkmaz üzülürüm umudumu zedelemek istemiyorum.Herşeyin hayırlısı.kasık ağrıları vs var ama bununla alakası var kı bilemiyorum açıkcası hiçbir şeyi birşeye yormak istemiyorum.Sen nasılsın ?Sende bir farklılık var mı?

herkese merhaba ben hikayemi anlatmak istiyorum size umudunu kaybedenlere belki umut olur. benimde tup bebeklee hamile kalan annelerdenim ve cok sukurki oglum oldu suan 1 yasinda cektigimiz acilara sikintilara degiyor inaninki yeterki kalbiniz inanciniz tam olsun.5 senelik evliydim cocugum olmuyodu birtane oldu ben bilmeden dusuk oldu sonra daha olmadi her tedaviyi denedik karikoca ilaclari vs iste yinede olmadi ikimizdede sikinti yok tu sonra doktorumuz tup bebegi tavsiye etti isten ayrildim tedaviye basladim ama ben her doktora gidip geldigimda aglaya aglaya maf oluyordum demekki sinavimmis 10 tane yumurtam alindi 8 dollendi ertesi gune 6 tane saglam emriyom olustu bana transfer edinilen 5 gun blokbasitdi yani en guzel ebriyo oluyormus 2 gun sirt ustu dinlendim 3 gun yola ciktik memelekete geldik 12 gun boyunca vajinadan ilac yapiyodum kan testine son 3 gun kala evde idrar testi yapiyordum ama hic 2 cizgi cikmadi ve bendeki umutlar tukendim kendime dedim kan tahlili yapmak istemedim nasil olsa tutmamus dedim ve hic bir belirtimde yok tu iyicene ümitsizlestim ve sonunda test sabhi geldi hastaneye gittik ben esim gorumcm kaynanam ama bende bi heyecen korku ne ararsaniz hepsi var iste kan verdim 2 saat bekleyecektik o 2 saat bana 2 yil gibi geldi sonucu almaya gidiyoz ama ayaklarim geri geri gidiyor hic hastanee gitmek bile istemiyorm labarotordan test sonucunu aldim ve ben şooookkk kan testrim 418 cikmisti sevinden basim dondu oldugum yere oturdum agladik ayaga kalkamadim her seye baslarken umitsizce baslamistim cunki ilk denemed herkesin tutma ihtimali cok dusuktu sonra 2 hafta sonra kalp atis kese gorundu ve asil yorucu 9 ay simdi basladi 3 aylikken dusuk tehlikem olustu hastanede yattim 1 gun hafif pecetede kan goruyordm nasil agliyordum bisey olacak diye 4 ay ve 5 aydada aynisi oldu 9 ay sirt ustu yattm gunler aylar dakikalat saatleri saydim mevsimleri saydim birfun normal kontrole giderken 35 6 haftalikken suyumu azaldigini soyledi doktor riske atmayalim dedi hemn sezeryana aldi beni cok sukur yavrum kuvez girmeden yanima geldi kizlar rabbim kimseyi yavrusuz koymasin cok zor ceken anlayan bilir ben hikayemi biraz kesrirmeden anlattim sag solun soyledigi laflari sozleri soylemiyorum bile insanlarimiz nekadar anlayissiz olmus size anlatmak istedim umidinizi kaybetmeyin insalh tedaviye yeni baslayan transfer olan sonu bekleyen herkes ama herkes saglikla kucagina alir

Yok canım bende kendimi dinlemiyorum kasıklarım ağrıyo sadece ve şişlik var adet belirtileri yani yarın gideceğim bakalom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…