- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
Ankara'da başladık zaten şuanda embrio lari mız genetik tarama da ...antep de merkezler var ama bizde kromzom trakolasyon da olduğu için ankara en iyi secim..şimdi sadece tranfer kadar kontroller için antep e gelecem..urfa merkezde değilim ilçesinde yaşıyorum antep daha yakın geliyor..zaten tranfer den önce 2 ve ya 3 defa doktora gider sonra ankaraya giderim ..inşallah sağlıklı embrio lari mız olsun da ..İsine karismis gibi olmayayim ama imkanin varsa tek bir doktorla tedaviye baslayip tamamlamani daha saglikli buluyorum. Bende urfada yasadim görev icabi 3 yil kadar tedaviye ilk orda basladim o zaman ahmet bey vardi tüp bebek doktoru ama galiba şuan o da yok. Senin için çok zor olacak antep e gitmisken ordaalki doktor da yapabilir tüp bebeğini antepde de var tüp bebek ve basarililar. Malatya da var yakin urfaya . çünkü sizin çok yorulmamaniz da lazim hem beden hem psikolojik olarak. Umarim hakkiniz da hayirlisi olur bu kadar sıkintiya değer bir sonuç alirsiniz
İnş canim.hakkında hayirlisi olur inş.Ankara'da başladık zaten şuanda embrio lari mız genetik tarama da ...antep de merkezler var ama bizde kromzom trakolasyon da olduğu için ankara en iyi secim..şimdi sadece tranfer kadar kontroller için antep e gelecem..urfa merkezde değilim ilçesinde yaşıyorum antep daha yakın geliyor..zaten tranfer den önce 2 ve ya 3 defa doktora gider sonra ankaraya giderim ..inşallah sağlıklı embrio lari mız olsun da ..
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaalahKızlar transferimin 9. Günü .... bugün yaptım testi hem de ilk idrarla yapmadım . İlk kez pozitif aldım . Hala inanmıyorum bu gerçek mi
Tranferınız hayırlı olsun benimde ngsden gelen 1 tane emb var ve bugun transferımın 3.günü önveki pozıtıf dememde baymalarıö vardı ama kacıncı gün basladı hatırlamıyrm o taze transferdı şiödiki dondurulmus aca dıyorumkı dondurulmuslar rahım dınlenıyor o yuzden belirtim yok, yoksa panıkmı yapıyrm daha erkenmı. Sizde kasıklar agrı batma falan varmıAynı gün transferimiz olmuş Bernisada .benim de tek dondurulmuş 5. Gün genetik inceleme(array cgh) yapıldı.sonuö bekleyenler için hayırlar olsun inşallah
İnşallah sizin için de hayırlısı olsun yavrunuza sağlıkla mutlulukla kavuşunTranferınız hayırlı olsun benimde ngsden gelen 1 tane emb var ve bugun transferımın 3.günü önveki pozıtıf dememde baymalarıö vardı ama kacıncı gün basladı hatırlamıyrm o taze transferdı şiödiki dondurulmus aca dıyorumkı dondurulmuslar rahım dınlenıyor o yuzden belirtim yok, yoksa panıkmı yapıyrm daha erkenmı. Sizde kasıklar agrı batma falan varmı
Benimde dün bel ağrım cok olmustu unutmusum yazmayı. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah sizin için de hayırlısı olsun yavrunuza sağlıkla mutlulukla kavuşunBenim sabahtan bu yana bel ağrım var daha önceki tedaviler nedeniyle de kalça ağrılarım hep oluyordu zatenBen belirti için çok erken .Ben normal gebe kalabiliyorum o zaman bile belirtin adetine yakın zamanda oluyor
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu olalım iki embryo kondu benimde bakalım ama umudum yok gibi davranacağım diğer iki tüp bebek denemesinde ölmüştüm heycandan çok dikkat etmiştim unutmaya çalışacağım bu sefer:)Aynı gün transferimiz olmuş Bernisada .benim de tek dondurulmuş 5. Gün genetik inceleme(array cgh) yapıldı.sonuö bekleyenler için hayırlar olsun inşallah
En güzeli ben buraya bile yazıp yazmamaya karar veremedim buna çok odaklanmak istemiyorum Biz tedbiri aldık Rabbim Ol demiş olsun inşallahHayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu olalım iki embryo kondu benimde bakalım ama umudum yok gibi davranacağım diğer iki tüp bebek denemesinde ölmüştüm heycandan çok dikkat etmiştim unutmaya çalışacağım bu sefer:)
Maşallah maşallah ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm bekleyiş içinde olanlara...Merhabalar ben tek seferde dondurulmuş 3.gün embriyosuyla dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah herşey yolunda gider
Merhaba canım,test yapmadım sanırım yapmayacağım.Vardır çıkmaz üzülürüm umudumu zedelemek istemiyorum.Herşeyin hayırlısı.kasık ağrıları vs var ama bununla alakası var kı bilemiyorum açıkcası hiçbir şeyi birşeye yormak istemiyorum.Sen nasılsın ?Sende bir farklılık var mı?suleyuksel aynı anda transfer olmuştuk canım nasıl gidiyo varmı hissettiğin bir şey yada test yaptınmı benim 4 nde olucak testin bakalım adet olcakmışım gibi hissetmeye başladım böle hissedince hep olumsuz oluyor bakalım ne olacak
cnm dindurduktan nekadar zamn sonra transfrr olduMerhabalar bende dün dondurulmuş embryo transfer oldum ikinci denemem ve 5.gün kondu inş tutarallah herkesin duasını kabul etsin
Yok canım bende kendimi dinlemiyorum kasıklarım ağrıyo sadece ve şişlik var adet belirtileri yaniMerhaba canım,test yapmadım sanırım yapmayacağım.Vardır çıkmaz üzülürüm umudumu zedelemek istemiyorum.Herşeyin hayırlısı.kasık ağrıları vs var ama bununla alakası var kı bilemiyorum açıkcası hiçbir şeyi birşeye yormak istemiyorum.Sen nasılsın ?Sende bir farklılık var mı?
Canım ben ikinci denememde dondurulmuştu o olumsuz olunca kendim bir ay ara verdim sonra işte şimdi dondurulmuşları transfer ettikcnm dindurduktan nekadar zamn sonra transfrr oldu
bernisada sonuç aldınız mı?Canım ben ikinci denememde dondurulmuştu o olumsuz olunca kendim bir ay ara verdim sonra işte şimdi dondurulmuşları transfer ettik
Canımmm inanamıyorum şoktayımm şuan 12.gün değerim 756 çıktı nasıl bışmıorum inşallah düşmez doktor artması önemli dedibernisada sonuç aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?