Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bizim de 5 ağustos cumartesi test günümüz. Ama hafta sonu olduğu için bir gün erken kan tahlili yaptırsam olur mu sizce? Transfer 24 temmuzda yapıldı. Transferden 12 gün sonra test yaptırmamız söylenmişti, bir gün erken yani 11.gün yaptırsak doğru sonuç çıkar mı acaba... Çünkü cumartesi günü test yaptırsam, sonuç öğleden sonra çıkacak ve o gün yarım gün çalıştıkları için sıkıntı olacak...

.
cronıne jelı transferden sonra verıyorlardı degıl mı canım?

herkese veriyormu bilmiyorum canm ama bana trasferden iki hafta once verdi ve gebeligin uç ayina kadar kullandim daha yeni biraktirdi doktorum
kızlar her tüp bebek merkezi aynı ilaçları kullanmıyor, mesela bizim bu 2. tüp bebek tedavimiz "cronıne jelı" adlı ilacı ben daha hiç kullanmadım

Son düzenleme:
Evet canisi bir gun farketmiyor ilk test sonucuma inanmadan bnde ardi ardina 4 gun test yaptrdim cok sukur hepside pozitifti inşallah guzel sonuc alirsin bizide haberdar et crinone jele gelince herkesde ayni degl progestan hormonun yeterliyse vermiyorlar bnde yeterli degildi galiba cunku 3 ay kullandim

Bu arada kac embro transfer edildi inşallah hamişsindir

Bu arada kac embro transfer edildi inşallah hamişsindir

Canım o ilaç progestan için kullanılıyor demek. ben progestanı tableti fitil olarak kullanıyorum. Sanırım aynı işe yarıyorlar. 1 tane embriyo transfer edildi. Doktorumuz 4 tane embriyoyu çözdüklerini, bunların 2 sinin iyi olduğunu söyledi. Tercihi bize bıraktı. 2 tane transfer edersek tutma şansı daha yüksek olur ama risk de olur dedi. Çoğul gebeliklerin daha riskli olduğunu söyledi. Ama tercihi bize bıraktı. Siz ne tavsiye edersiniz dedim. Sizin kararınız tamamen şans meselesi dedi. Biz de eşimle tek embriyo transferini istedik. Bilmiyorum doğru mu yaptık yanlış mı yaptık ama yaptık artık... Hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

Banada drm oyle dedi iki tane şansı yuksek ama riskleride var diye bn iki sectim 10 haftalikken biri kayboldu herşey Allahtan 4 tane transfer edilsede 1 tane transfer edilsede Allah ol derse ikiside olur
Birde o progestan ilaci hap olarak kullanan var fitil de var jelde var demk herkese veriyorlarmis bu arada nerde yaptrdin canm transferini

Gaziantep Nova fertil tüp bebek merkezinde canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde Allahım kucağına almayı da nasip eder

Bana transferde

herkese veriyormu bilmiyorum canm ama bana trasferden iki hafta once verdi ve gebeligin uç ayina kadar kullandim daha yeni biraktirdi doktorum
insallah 2 tane tutar.ben sordum bilmiyorum dedi. Ben çok fena oldum midem hep gaz dolu bulantı yapiyo.sanki bende progestron fitil işe yaramadı gibi

insallah 2 tane tutar.ben sordum bilmiyorum dedi. Ben çok fena oldum midem hep gaz dolu bulantı yapiyo.sanki bende progestron fitil işe yaramadı gibi
Canm o progestan işe yarayip yaramadigini fark edemezsin ama cok işe yariyo bebek tutulmasi icin cok yararli bebek tutmasi icin ennonemli sey progestan birde estrofemdir hic ihmal etmeden ic Allah yardimcin olsun cok zor biliyorum ve bn iki bucuk ay hp mide bulantilar kusmalar gaz kilo iştehszlik siskinlik hepsini cektim hatta cok zor oldu bu surecler kolay degil canm ama biraz sabr sonu guzel olsunda

ilk deneme tek embriyo ile Allah nasip etmedi.şimdi 2. ye dr lar 2 embriyo koyar diye düşünüyorum.sizin hamilelik sonuna kadar mı estrofem kullanımı?inşallah nasip olur.nerdeyse 1 sene dinlendi rahim diyebiliriz.

ilk deneme tek embriyo ile Allah nasip etmedi.şimdi 2. ye dr lar 2 embriyo koyar diye düşünüyorum.sizin hamilelik sonuna kadar mı estrofem kullanımı?inşallah nasip olur.nerdeyse 1 sene dinlendi rahim diyebiliriz.
İnşallah canm sen olumlu düşün hp dua et inşallah guzel haberleri verirsin yok canm bn estrofemi gebeligin 12 haftasina kadar kullandim sonra biraktirdi drm yani bir hafta oldu bırakalı

Birde rahimla rahim agzi duvarinda embryoda bi sknti yoksa Allahi izniyle tutar canm bana drm aynisini söylemişti

Birde rahimla rahim agzi duvarinda embryoda bi sknti yoksa Allahi izniyle tutar canm bana drm aynisini söylemişti
5 ağustosta inşallah daha geniş bilgilendirir doktorum rahim kalınlığı ölçerken.benim adet sancılarım moralimin bozukluğuna göre artabiliyordu o yüzden çok korkuyorum.her hangi bir şeyden dolayı moralimin bozulup bu süreci baltalamasından.

Canm transfer gununu heyecanla bekle bn hic kotu düşünmedim düşünmek istemedim belkide ama hele trasfer gunu varya heyecandan ölucem sanmıştım ama cok huzurluydum birde trasferden sonre evde prenses gibi hissetmistim kendimi sanki tuttuğunu hissetmiştim herşey guzeldi de ama o test gunu beklemek cok zor hicbiyere cikamiyorsun evdesin evdede zaman geçmiyor ama simdi cok guzel hatira kaldi benm icin inşallah senden de ayni şeyleri duyarim canm inşallah yavrun sana sim siki tutunur birakmaz

allah ip e allah alllah nasip eder insallah.solumda bazende rahmim kendi kendine kipirdiyor.zor yaziyorum.reklamlar yüzünden te

allah ip e allah alllah nasip eder insallah.solumda bazende rahmim kendi kendine kipirdiyor.zor yaziyorum.reklamlar yüzünden

maden suyu tuzlu şeyler biraz bastırıyor bulantıları.tatlı daha kötü yapıyor.bulantı ile esneme oluyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…