- 29 Aralık 2013
- 426
- 510
- 103
Bn boyle iğne hic kullanmadim ama bildigim kaderiyle orvitrelle yumurta çatlatma iğnesiKızlar , benim gibi dondurulmuş embriyo transferinden sonraki 5. Gün orvitrelle ignesi olan var mı.
bende ilk defa duydum. hangi konuda faydası olur dedi dr?Kızlar , benim gibi dondurulmuş embriyo transferinden sonraki 5. Gün orvitrelle ignesi olan var mı.
Kızlar , benim gibi dondurulmuş embriyo transferinden sonraki 5. Gün orvitrelle ignesi olan var mı.
çok geçmiş olsun başınız sağolsun.Allah hayırlısını nasip etsin.Bana yapılmıştı cnm. Hatırlıyorum galiba seni :) İzmir kente gidiyorsun demi? Dilek hanımın uygulaması bu galiba. Benim sonuç olumlu oldu ama oğlum 14. Haftada bıraktı beni :'(
Geçmiş olsun Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallahBana yapılmıştı cnm. Hatırlıyorum galiba seni :) İzmir kente gidiyorsun demi? Dilek hanımın uygulaması bu galiba. Benim sonuç olumlu oldu ama oğlum 14. Haftada bıraktı beni :'(
Evet cnm. Kent e gidiyorum. Dilek hanim sağolsun her önlemi alıyor. Benim 2. Transferim. Ilki mart ayında tutmamıştı. Şimdi 2 tane konuldu. Bakalim hayırlısı.Bana yapılmıştı cnm. Hatırlıyorum galiba seni :) İzmir kente gidiyorsun demi? Dilek hanımın uygulaması bu galiba. Benim sonuç olumlu oldu ama oğlum 14. Haftada bıraktı beni :'(
Sanırım sende de kan pıhtılaşma problemi var. Ben tup bebeğe baslamadan önce yatırmıştım. Heterozigot mutasyon var bende de. Dilek hanim gebelik suresince hatta dogumdan 1 ay sonrasına kadar Clexan igne kullanacagimi söyledi. Umarim her şeyin hayirlisi olur herkes için.. .Sağ olun arkadaşlar, aminn aminn
O Olacakkolacakk ben de kente gittim cnm, hatta martta oldu transferim. Şimdi korunma surecindeyim. Genetik testlerimiz falan yapılıyor sonucuna göre karar vereceğiz. Kentte 2 tane daha dondurulmuşum var.
Erken yapıp acaba demektense tam zamanı gelince sağlıklı bir şekilde öğrenirsin. Hayırlı haberler verirsin inşallah
benım 2 tanesı normal çıkmıstı trambofılı panelınden ama dığerlerını yaptırmadım.sızde süreklı dusuk mu oluyordu?Sanırım sende de kan pıhtılaşma problemi var. Ben tup bebeğe baslamadan önce yatırmıştım. Heterozigot mutasyon var bende de. Dilek hanim gebelik suresince hatta dogumdan 1 ay sonrasına kadar Clexan igne kullanacagimi söyledi. Umarim her şeyin hayirlisi olur herkes için.. .
Sanırım sende de kan pıhtılaşma problemi var. Ben tup bebeğe baslamadan önce yatırmıştım. Heterozigot mutasyon var bende de. Dilek hanim gebelik suresince hatta dogumdan 1 ay sonrasına kadar Clexan igne kullanacagimi söyledi. Umarim her şeyin hayirlisi olur herkes için.. .
Nerde yaptriyosun ki canm bnm rahim kalinligim iyi boyuta geldigi zaman sadece kahvalti yap gel bol su ic dedi ama hastanede 4 bardak su verdiler birde 4 saat yattim orda sonra taburcu ettiler evde en fazla bir gun yat sonra gunluk hayata devam dedi bn iki gun yattim sonra evde kalktim kahvaltimi hazirladim falan ama hic iş yapmadim bnde sadece iki gun yattimBugün muayene oldum 9,3 mm rahim kalinligi
Doktorum normal kahvaltini yap gel dedi, türkiyede su icmemi isterlerdi nerdeyse 1,5 litre icerdim, burda öyle demediler, rahim sıkısık olmıcak dedi
Transferden sonra 10 dk yatiriyorlar sonra eve gönderiyorlar
Doktor eve gidince sürekli yatmicaksin dedi, kan dolasimi olmassa tutma sansinda olmaz dedi, agirlik kaldirma, yoksa normal sekilde hayatina devam et dedi
Bizimde durum aynı kızlar azozpermi dün yumurtalarım toplandı eğer 5gun u sağlıkla gecirebilirlerse 2ay sonra transfer edeceklerBizim de durumumuz aynı cnm eşim azospermi bende bşy yok ... rabbim nasip etsin hepimize
bendede sıkışık koymamışlardı embriyoyu.hareket etme yatma konusunda pek birşey diyen olmadı bende daha dikkat ederim yormadan kendimi hareket ederim. bu turda ne yapılır bilmem.Nerde yaptriyosun ki canm bnm rahim kalinligim iyi boyuta geldigi zaman sadece kahvalti yap gel bol su ic dedi ama hastanede 4 bardak su verdiler birde 4 saat yattim orda sonra taburcu ettiler evde en fazla bir gun yat sonra gunluk hayata devam dedi bn iki gun yattim sonra evde kalktim kahvaltimi hazirladim falan ama hic iş yapmadim bnde sadece iki gun yattim
İnşallah guzel sonuc alirsin canm vücut estrofem e alışana kanad bulanti yapar sonra geçer bnde de oyle olmustukızlar az kaldı ayın 5 inde kontrole gideceğim doktorun verdiği estrofeme alıştım sanırım. eskisi kadar bulantı yapmıyor yada kistim eridi bilemeyeceğim.
Bizden baska yazan yok burda inşallah yarin guzel haberlerini aliriz canm bnmde pzrtesi konturolum vardi ama biraz kotu hissettim kendimi bugun ultrason yaptrmaya geldim hastaneye sen bnce pzrtesi transfer olucaksin inşallahşuan daha iyiyim bir kutu bitmek üzere dünden beri konuya yazan olmamış yarın kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?