Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar , benim gibi dondurulmuş embriyo transferinden sonraki 5. Gün orvitrelle ignesi olan var mı.

Bana yapılmıştı cnm. Hatırlıyorum galiba seni :) İzmir kente gidiyorsun demi? Dilek hanımın uygulaması bu galiba. Benim sonuç olumlu oldu ama oğlum 14. Haftada bıraktı beni :'(

Bana yapılmıştı cnm. Hatırlıyorum galiba seni :) İzmir kente gidiyorsun demi? Dilek hanımın uygulaması bu galiba. Benim sonuç olumlu oldu ama oğlum 14. Haftada bıraktı beni :'(
çok geçmiş olsun başınız sağolsun.Allah hayırlısını nasip etsin.

Geçmiş olsun Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallah

Evet cnm. Kent e gidiyorum. Dilek hanim sağolsun her önlemi alıyor. Benim 2. Transferim. Ilki mart ayında tutmamıştı. Şimdi 2 tane konuldu. Bakalim hayırlısı.
Bu iğnenin içeriğinde beta hcg de varmış. Desteklemesi için sanırım. Hatta erken idrar testi yapma dedi.
Sen de izmirdensin galiba hangi merkeze gidiyorsun?

Sağ olun arkadaşlar, aminn aminn
O Olacakkolacakk ben de kente gittim cnm, hatta martta oldu transferim. Şimdi korunma surecindeyim. Genetik testlerimiz falan yapılıyor sonucuna göre karar vereceğiz. Kentte 2 tane daha dondurulmuşum var.
Erken yapıp acaba demektense tam zamanı gelince sağlıklı bir şekilde öğrenirsin. Hayırlı haberler verirsin inşallah

Sanırım sende de kan pıhtılaşma problemi var. Ben tup bebeğe baslamadan önce yatırmıştım. Heterozigot mutasyon var bende de. Dilek hanim gebelik suresince hatta dogumdan 1 ay sonrasına kadar Clexan igne kullanacagimi söyledi. Umarim her şeyin hayirlisi olur herkes için.. .

benım 2 tanesı normal çıkmıstı trambofılı panelınden ama dığerlerını yaptırmadım.sızde süreklı dusuk mu oluyordu?

Maalesef varmış bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim. 6 adet testten 4 tanesinde heterozigot mutasyon çıktı ben hamile kalmadan önce coraspirin e başlayıp sonra clexane ile devam edeceğim. Amin arkadaşım hayırlısı

Bugün muayene oldum 9,3 mm rahim kalinligi
Doktorum normal kahvaltini yap gel dedi, türkiyede su icmemi isterlerdi nerdeyse 1,5 litre icerdim, burda öyle demediler, rahim sıkısık olmıcak dedi
Transferden sonra 10 dk yatiriyorlar sonra eve gönderiyorlar
Doktor eve gidince sürekli yatmicaksin dedi, kan dolasimi olmassa tutma sansinda olmaz dedi, agirlik kaldirma, yoksa normal sekilde hayatina devam et dedi

Nerde yaptriyosun ki canm bnm rahim kalinligim iyi boyuta geldigi zaman sadece kahvalti yap gel bol su ic dedi ama hastanede 4 bardak su verdiler birde 4 saat yattim orda sonra taburcu ettiler evde en fazla bir gun yat sonra gunluk hayata devam dedi bn iki gun yattim sonra evde kalktim kahvaltimi hazirladim falan ama hic iş yapmadim bnde sadece iki gun yattim

bendede sıkışık koymamışlardı embriyoyu.hareket etme yatma konusunda pek birşey diyen olmadı bende daha dikkat ederim yormadan kendimi hareket ederim. bu turda ne yapılır bilmem.

kızlar az kaldı ayın 5 inde kontrole gideceğim doktorun verdiği estrofeme alıştım sanırım. eskisi kadar bulantı yapmıyor yada kistim eridi bilemeyeceğim.

kızlar az kaldı ayın 5 inde kontrole gideceğim doktorun verdiği estrofeme alıştım sanırım. eskisi kadar bulantı yapmıyor yada kistim eridi bilemeyeceğim.
İnşallah guzel sonuc alirsin canm vücut estrofem e alışana kanad bulanti yapar sonra geçer bnde de oyle olmustu

şuan daha iyiyim bir kutu bitmek üzere dünden beri konuya yazan olmamış yarın kontrole gideceğim.

şuan daha iyiyim bir kutu bitmek üzere dünden beri konuya yazan olmamış yarın kontrole gideceğim.
Bizden baska yazan yok burda inşallah yarin guzel haberlerini aliriz canm bnmde pzrtesi konturolum vardi ama biraz kotu hissettim kendimi bugun ultrason yaptrmaya geldim hastaneye sen bnce pzrtesi transfer olucaksin inşallah

Kızlar, bu gün transferin 11. günü. Aslında yarın test yaptırmam gerekiyordu ama hafta sonu olduğu için, tahlil sonuçları belki yetişmez belki diye bu gün saat 11.10 gibi kan verdim. Öğleden sonra belli olacak sonuç. İçim sıkışıyor sabahtan beri, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, konuşmak bile istemiyorum... Beklemek zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…