Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

5 hafta 2 günlükken ben de senin dediğin gibi başka bir doktora gittim ve keseyi görmüştük canım. İkiz gebeliklerde hızlı artıyormuş beta hcg. Hakkında hayırlısı inşallah...
Sen şimdi kaç haftalıksın canım şu hamilelik takvimini ekeleyemedim bi türlü

Sen şimdi kaç haftalıksın canım şu hamilelik takvimini ekeleyemedim bi türlü
6 hafta 6 günlük canım. Cuma günü randevum var. İnşallah kalp atışlarını duyabiliriz...
Hamilelik takvimi eklemek için: "Hesabınız- Kişisel bilgileriniz- Hamilelik takvimi (tahmini doğum tarihini gg-aa-yyyy şeklinde girmen gerekli) Sonra en altta bulanan kaydet'e tıklıyorsun canım...

Son düzenleme:
İnşallah canım duyarsınız keseyi kaç ta gördün

İnşallah canım duyarsınız keseyi kaç ta gördün
Canım aslında tüp bebek merkezimiz keseyi görmek için gebelik testinden 10 gün sonra çağırmıştı. Ama tüp bebek merkezimiz başka bir şehirde olduğu için bulunduğumuz ilde bir doktora gittim gebelik testi için. Gittiğim doktor gebelik testinde pozitif çıkınca 6 gün sonra tekrar çağırdı kese için. Ve tam 5 hafta 2 günlükken keseyi gördük....
15 gün sonra da kalp atışları için gelin demişti. Cuma gününe denk geliyor. Ama bu sefer tüp bebek merkezine gitmek istiyorum. İlaçların kullanımını iyice sorayım diyorum...

Bende sen gibi yapıcam kuzum ya bu cumaya bir kadın doğumcudan aldım rNdevu ayın altısındada yani yefi haftalıkkende inşallah tüp bebek mrkzine gidicem. Senin merkez nere nerde oturuyosun

Bende sen gibi yapıcam kuzum ya bu cumaya bir kadın doğumcudan aldım rNdevu ayın altısındada yani yefi haftalıkkende inşallah tüp bebek mrkzine gidicem. Senin merkez nere nerde oturuyosun
Gaziantep Nova Fertil canım, 2 saatlik mesafedeyiz biz

Canım bu arada hemşire bana ikinci tahlilden sonra daha kan tahlili vermenize gerek yok dedi ama bakıyorum herkes 3 4 defa vermiş neden acaba

Nova fertili duymuştum malatyada da vardı Sanki..kaçıncı denemendi canım senin

T tugsem_10 aylık diil canım bir defa muayene edecek bülent traşın muayene fiyatı bu zaten

Denedim bakalım olacak mı
23 Ağustosta resmiyet kazanacak benim durum da.10. gün iyi ise gerisi iyi olur diye düşünüyorum.midem yanıyor biraz.ağzımın tadı da tuhaf.senin nasıl canım 12. yada 13. günde kesinleşince 10 gün sonra kese için mi çağırıyorlar?

Nova fertili duymuştum malatyada da vardı Sanki..kaçıncı denemendi canım senin
Canım bu arada hemşire bana ikinci tahlilden sonra daha kan tahlili vermenize gerek yok dedi ama bakıyorum herkes 3 4 defa vermiş neden acaba
Canım ilk denememizden 3,5 yaşında bir oğlumuz var. İlk denememizden kalan embriyolar dondurulmuştu. Bu tedavimizde o embriyolardan biri kullanıldı. Bu da pozitif oldu çok şükür. Nova Fertil gerçekten çok iyi bir merkez. Çok ilgililer, ben çok memnun kaldım. Doktorum Ruşen bey de çok iyi. Ben de arayıp hemşiremizi haber verdiğimde tekrar kan tahlili yaptırın demedi ama bulunduğum ilde gittiğim doktor 2 gün sonra tekrarlayalım tahlili deyince tekrar yaptırdım ben... 3. -4. defa ben de yaptırmadım. Gerek olsa doktor yaptır derdi zaten. Sordum ben ama gerek yok dedi burada gittiğim doktor...

Son düzenleme:
Canım bende uykular artmaya başladı ilk günler yani transfer sonrası uykum bölük bölüktü iki gündür çok uyuyorum ağzımda da deiğin gibi kuruluk var evet. 10 gün sonra çağırıyolarmış ama bizimkiler resmen onbeş gün sonraya biz arayıpta anca gelin dediler umurlarında diil gibibu arada sancılar devam valla ben bol bol yatıyorum kasığım ağrıyo korkumdan dolaşamıyırum

Canım Allh bağışlsın oğlunu çok güzel olmuş inşallah buda sağlıkla doğar merkezin ilgili olması önemli gerçekten. İnşallah çok bi sıkıntı yaşamayızda onlara bir daha ihtiyaç duymayız

İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı. Allah sağlıklı sıhhatli, hayıtlı evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize...

İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı. Allah sağlıklı sıhhatli, hayıtlı evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize...

Aynen ama benim anlamadığım ilk muayenede ücret niye gerekiyoki gitmesem ilaçlarımı kim düzenleyecek kızlar napıyım sizce ölesine bi kadın doğumcuya gitsem o takip edebilirmi ilaçları vs
Farklı bi dr git ne kadar çokmuş ücret

Benim opumda maslak Fulya'da yapıldı yavrularım şuan orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…