Canım inşallah güzel bir şekilde ilerler tedavin pozitif sonuç alırsın. Dondurulmuş en iyisi rahim dinleniyo sen dinleniyosun. Başarı şansı daha yüksekBenım dr farklı yerde kontroller yapıldı yumurta toplama Acıbadem Fulya'da oldu ohss riskinden dolayı iptal edıldı transfer kuzucuklarım orda şimdi :) Çarşamba 5.gun dondurulacak bende duphaston içiyorum şuan 10 gün olurum sanırım adet ozaman başlıcaz
Ben açıkçası koltukta hep uzanır vaziyetteyim canım tuvalet arada bir de mutfakazıcık ayakta kalınca belim ağrıyor kızlar.çok oturmakta iyi değil napsam bilemedim.
ben çalışıyorum işim aşırı hareketli değil.az biraz ayakta kladım bir iş için belim ağrıdı.birde bende yanıma iç çamaşırı alacağım galiba.hep fitilin kalıntıları oluyor.Ben açıkçası koltukta hep uzanır vaziyetteyim canım tuvalet arada bir de mutfak
İnş canım bende umutluyum hayırlısıyla o günün gelmesini beklıyorumCanım inşallah güzel bir şekilde ilerler tedavin pozitif sonuç alırsın. Dondurulmuş en iyisi rahim dinleniyo sen dinleniyosun. Başarı şansı daha yüksek
Şimdi sana onu yazacaktım artık korkmaya başladım iki gündür her tuvalete gidişimde topak topak geliyor önceden böle olmuyoduben çalışıyorum işim aşırı hareketli değil.az biraz ayakta kladım bir iş için belim ağrıdı.birde bende yanıma iç çamaşırı alacağım galiba.hep fitilin kalıntıları oluyor.
ben jel kullanmıyorum canım tek kullandığım progestan 200 o da sabah akşam fakat sabahkinin tortuları birikiyor hemen.bi ara kan gelir gibi olmuştu Allaha şükür kesildi bir topikten bhcg nin önce yüksek çıkıp sonra düşeni duydum insallah dua et canım düzenlli artar bhcglerimiz.23 ağustos test günümŞimdi sana onu yazacaktım artık korkmaya başladım iki gündür her tuvalete gidişimde topak topak geliyor önceden böle olmuyodu
ben kullaniyorum basta bi hafta baya icimi baydı ara ara aglayacak gibi oldum dogum kontrol hapi içer gibi.sonra azaldi farketmedim bilemerhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile tedaviye başladım daha önce ilk denememden 1 kızım var . şimdi dondurulmuş embriyo ile ikinci denememi yapıcam umarım başarılı olur. içinizde estrofem kullanan var mı doktorum yazdı cumartesiden beri kullanıyorum ama huzursuzluk ,karınağrısı,başağrısı ve gaz şikayetim var . allah hepimizin gönlüne göre versin
Ay canm teşekkür ederim cok sevindim yaaa burdayim baska konulari takip ediyordum cok merakla takip ediyordum hatta uzulmustum ki fake cikti
NEy fake çıktı kızçem??valla bir iyiyiz bir endişeliyiz aynıı bir günü daha bitirdik sayılır inşallahAy canm teşekkür ederim cok sevindim yaaa burdayim baska konulari takip ediyordum cok merakla takip ediyordum hatta uzulmustum ki fake cikti
Siz nasilsiniz nasil gidiyo hamişlik
Bi konu vardi ordeki her yazilan yalanmişNEy fake çıktı kızçem??valla bir iyiyiz bir endişeliyiz aynıı bir günü daha bitirdik sayılır inşallah
Idrar tesi yaptinizmi hic?ben jel kullanmıyorum canım tek kullandığım progestan 200 o da sabah akşam fakat sabahkinin tortuları birikiyor hemen.bi ara kan gelir gibi olmuştu Allaha şükür kesildi bir topikten bhcg nin önce yüksek çıkıp sonra düşeni duydum insallah dua et canım düzenlli artar bhcglerimiz.23 ağustos test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?