Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benım dr farklı yerde kontroller yapıldı yumurta toplama Acıbadem Fulya'da oldu ohss riskinden dolayı iptal edıldı transfer kuzucuklarım orda şimdi :) Çarşamba 5.gun dondurulacak bende duphaston içiyorum şuan 10 gün olurum sanırım adet ozaman başlıcaz

azıcık ayakta kalınca belim ağrıyor kızlar.çok oturmakta iyi değil napsam bilemedim.

Canım inşallah güzel bir şekilde ilerler tedavin pozitif sonuç alırsın. Dondurulmuş en iyisi rahim dinleniyo sen dinleniyosun. Başarı şansı daha yüksek

Ben açıkçası koltukta hep uzanır vaziyetteyim canım tuvalet arada bir de mutfak
ben çalışıyorum işim aşırı hareketli değil.az biraz ayakta kladım bir iş için belim ağrıdı.birde bende yanıma iç çamaşırı alacağım galiba.hep fitilin kalıntıları oluyor.

Canım inşallah güzel bir şekilde ilerler tedavin pozitif sonuç alırsın. Dondurulmuş en iyisi rahim dinleniyo sen dinleniyosun. Başarı şansı daha yüksek
İnş canım bende umutluyum hayırlısıyla o günün gelmesini beklıyorum

ben çalışıyorum işim aşırı hareketli değil.az biraz ayakta kladım bir iş için belim ağrıdı.birde bende yanıma iç çamaşırı alacağım galiba.hep fitilin kalıntıları oluyor.
Şimdi sana onu yazacaktım artık korkmaya başladım iki gündür her tuvalete gidişimde topak topak geliyor önceden böle olmuyodu

Artık iice endişelenmeye başladım hemşireler normal filan diyo dün demişki hemşire eşime yarım saatten fazla ayakta kalmasın bende dünden beri çok dikkat ediyoruma ama geliyo jel komple sanırım içerde hiç kalmıyo birde sen nasıl uyguluyosun crinone muydu seninki

Şimdi sana onu yazacaktım artık korkmaya başladım iki gündür her tuvalete gidişimde topak topak geliyor önceden böle olmuyodu
ben jel kullanmıyorum canım tek kullandığım progestan 200 o da sabah akşam fakat sabahkinin tortuları birikiyor hemen.bi ara kan gelir gibi olmuştu Allaha şükür kesildi bir topikten bhcg nin önce yüksek çıkıp sonra düşeni duydum insallah dua et canım düzenlli artar bhcglerimiz.23 ağustos test günüm

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile tedaviye başladım daha önce ilk denememden 1 kızım var . şimdi dondurulmuş embriyo ile ikinci denememi yapıcam umarım başarılı olur. içinizde estrofem kullanan var mı doktorum yazdı cumartesiden beri kullanıyorum ama huzursuzluk ,karınağrısı,başağrısı ve gaz şikayetim var . allah hepimizin gönlüne göre versin

ben kullaniyorum basta bi hafta baya icimi baydı ara ara aglayacak gibi oldum dogum kontrol hapi içer gibi.sonra azaldi farketmedim bile

Ay canm teşekkür ederim cok sevindim yaaa burdayim baska konulari takip ediyordum cok merakla takip ediyordum hatta uzulmustum ki fake cikti
Siz nasilsiniz nasil gidiyo hamişlik
NEy fake çıktı kızçem??valla bir iyiyiz bir endişeliyiz aynıı bir günü daha bitirdik sayılır inşallah

NEy fake çıktı kızçem??valla bir iyiyiz bir endişeliyiz aynıı bir günü daha bitirdik sayılır inşallah
Bi konu vardi ordeki her yazilan yalanmiş
Hayirdir niye endişelisiniz???
Valla bu endişeler yani basliyo bnm her gunum endişeyle geciyo canm konturolum persenbe gunu o gune kadar nasil sabredicem bilmiyorum

Idrar tesi yaptinizmi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…