allah hepimizi guldursun canım.kimi erkek cok hasas kimisi dogana kadar algılamıyor.Kızlar çooook komiksiniz valla güldürdünüz beni
Ayyyy çok merak ettim cinsiyeti belli mi bebişinizin?İcini ferah tut inşallah bsy olmaz simdi aklima geldide bnde 5 tlik su tasimistim cok korkmustum Allahi izniyle bsy olmaz sende bnm gibi evhamli Anne oldun
Evet canm bn kiz hissediyordum herkesde kiz diyordu erkekmis Allah hepimizi yavrumuzu bize bagislasin aminAyyyy çok merak ettim cinsiyeti belli mi bebişinizin?
Hep boyle olalim canm inşallahKızlar çooook komiksiniz valla güldürdünüz beni
Amin inşallah Kaçıncı haftada belli olduEvet canm bn kiz hissediyordum herkesde kiz diyordu erkekmis Allah hepimizi yavrumuzu bize bagislasin amin
14 haftada belli oldu yani erken gosterdiAmin inşallah Kaçıncı haftada belli oldu
Darısı benimkilere inşallah sağlıkla14 haftada belli oldu yani erken gosterdi
Amin inşallah canm senin tekmi yoksa ikizmiDarısı benimkilere inşallah sağlıkla
Mrb amin Allah razi olsun oncelikle tedavin hayirli olsun inşallah Allah gonlune gore versin Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Ben de 31 yaşına girmesine az kalmış pcos hastası 4 yıllık evli biriyim. Klomenler ve 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek sürecindeyim. Ohss riskiyle dondurulan 8 embriyom var. Eylül adetiyle transfer olacak bi aksilik olmazsa. İnşallah ben de hamilelik haberi verebilirim. Hamile arkadaşlar sağsalim alın bebişlerinizi inşallah.
İkiz canım bir aksilik olmazsa inşallahAmin inşallah canm senin tekmi yoksa ikizmi
Canım inşallah olumlu sonuç alırsın sen de. Ben de senin gibi defalarca klomen tedavisi ve 3 aşılama denemiştim. Çok şükür ki tüp bebekle oldu. Darısı başına inşallah.. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin inşallah...Merhaba arkadaşlar. Ben de 31 yaşına girmesine az kalmış pcos hastası 4 yıllık evli biriyim. Klomenler ve 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek sürecindeyim. Ohss riskiyle dondurulan 8 embriyom var. Eylül adetiyle transfer olacak bi aksilik olmazsa. İnşallah ben de hamilelik haberi verebilirim. Hamile arkadaşlar sağsalim alın bebişlerinizi inşallah.
Amin Allah bağışlasın canmİkiz canım bir aksilik olmazsa inşallah
Amin canım. İsteyen herkese hayırlısıyla. Aenin sebepsiz infertilite mi?Canım inşallah olumlu sonuç alırsın sen de. Ben de senin gibi defalarca klomen tedavisi ve 3 aşılama denemiştim. Çok şükür ki tüp bebekle oldu. Darısı başına inşallah.. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin inşallah...
Bende polikistikover, eşimde de varikosel vardı. Eşim ameliyat olmuştu aşılamadan önce. Ama tüp bebek doktorumuza gittiğimizde sebepsiz infertilite dedi. Bu rahatsızlıklar demek ki çok da engel değil hamileliğe. Zor zamanlar geçirdik. Çok üzüldüm, çok ağladım, unutmuyorum o günleri. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun... Sizin problem neydi?Amin canım. İsteyen herkese hayırlısıyla. Aenin sebepsiz infertilite mi?
Hadi bakalım hayırlısı canım. Güzel haberler bekliyoruz inşallah...Yarin icin cok heyecanliyim kızlar insallah hayirlisi duanızı eksik etmeyin.
Amin canım.çektiklerimiz öbür tarafta günahlarımıza kefaret olur inşallah.Bende polikistikover, eşimde de varikosel vardı. Eşim ameliyat olmuştu aşılamadan önce. Ama tüp bebek doktorumuza gittiğimizde sebepsiz infertilite dedi. Bu rahatsızlıklar demek ki çok da engel değil hamileliğe. Zor zamanlar geçirdik. Çok üzüldüm, çok ağladım, unutmuyorum o günleri. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun... Sizin problem neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?