Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kusura bakmayin bu konuda biraz bilgim oldugu icin konusmaniza karisicam hakkinizi helal edin ister dondurulmus olsn ister taze ister dogal butun ikiz gebeliklerde erken dogum riski var cogunlukla erken dogum oluyo

Kusura bakmayin bu konuda biraz bilgim oldugu icin konusmaniza karisicam hakkinizi helal edin ister dondurulmus olsn ister taze ister dogal butun ikiz gebeliklerde erken dogum riski var cogunlukla erken dogum oluyo
Estağfirullah canım. Şimdi netten baktım. Sadece yarım hafta geç doğuyormuş. Bi de ortalama 253 gr daha kilolu doğuyormuş. Bahçeci Fulya tüp bebek doktoru demiş bi yazıda. Bu arada sizin ikiz mi?

Estağfirullah canım. Şimdi netten baktım. Sadece yarım hafta geç doğuyormuş. Bi de ortalama 253 gr daha kilolu doğuyormuş. Bahçeci Fulya tüp bebek doktoru demiş bi yazıda. Bu arada sizin ikiz mi?
Bnm doktorum ikiz transfere pek sicak bakmadi erken dogum riski var diye ama bn ikiz istedim iki tane ambryo trasfer edildi 7 haftalikken keseler goruldu 8 haftada birinin kalp atisi vardi birin yoktu 10 haftada kucuk olani kayboldu bos kesesi biraz sknti yaratti ama cok şükür sonrada kayboldu

Bende bu nedenle çok korkuyorum inşallah ikiside sağlıklıdır

İnşallah canm ikisinide kalp atisini duyduysan hic korkma Allahi izniyle bsy olmaz
Duydum çok şükür. Tabiki bir tane bile olsa şükür ama insan ikisinide bebek olup kalp atışı olduğunu duymak başka bişey . Çok üzülürüm tabiki bişey olsa. Geçen hafta gördüm en son gerçekten bebek şeklini almışlar kalpleri atıyordu.

Her ikiz hamilede sorun olucak diye bsy yok canm icini ferah tut kalp atislarini duymussun cok şükür inşallah saglikli sekilde ilerler Allah tamamina erdirsin bnde uzuldum tabi ama cok degl bitane olsada Allahim hayirli saglikli kucagma almayi nasip etsin baska da bsy istemiyorum

Aynen Canım inşallah sağlıkla

kızlar işten sonra hemen inecegim servisten hastanede test yaptıracagım

imkanım olsa öğleleyin mi yaptırsam çok heyecanlıyım.kimseye çaktırmıyorum.nazar değmesin diye söylemedim.tedaviye gittiğimi bilenlere hala test günüm gelmedi dedim test günümün hangi gün olduğunu söylemedim.

Canım, benim taze embriyo transferinden olan bir oğlum var. 39 haftalıkken doğum yaptım sezeryanla. Belki de beklesek 40 haftalık da olurdu bilmiyorum. Yani taze embriyo erken doğacak diye bir şey yok. İkiz hamilelikler erken doğum açısından risk taşıyormuş evet. O yüzden biz tek embriyo transferini tercih ettik. Bu tedavimiz de dondurulmuşlarla oldu. Doktorumuz dondurulmuşların daha avantajlı olduğunu söyledi bize. Tutma oranı daha yüksek oluyor sanırım rahim dinlendiği için...

Canım ilk fırsatta yaptır bence. Beklemek kolay değil. Kafan rahat eder en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…