- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 40
Aynen pes diyorum sana işe gitmeden verseydin ya 13. Güne kadar sabreden bir seni gördümkızlar iş çıkışı gideceğim.acile yaptiracagim.dua edin guzel hamişler ;-)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen pes diyorum sana işe gitmeden verseydin ya 13. Güne kadar sabreden bir seni gördümkızlar iş çıkışı gideceğim.acile yaptiracagim.dua edin guzel hamişler ;-)
Ay kiz nasil dayaniyosun ya gitsene yaptr merak ettim
10. günden aldığım rahatlıkla. öğle yemeğinde ayrıca servisi yakalamak zor oluyor.iş yerim merkeze uzak.inerken hastaneye yakın bir yerde inip tahlilimi verip.1 saat sonra sonucumu alırım.saat 7-8 gibi sonucuma ulaşırım sanırım. Allah işimi rast getirsin ne diyeyim.Aynen pes diyorum sana işe gitmeden verseydin ya 13. Güne kadar sabreden bir seni gördüm
Hadi inşallah canım10. günden aldığım rahatlıkla. öğle yemeğinde ayrıca servisi yakalamak zor oluyor.iş yerim merkeze uzak.inerken hastaneye yakın bir yerde inip tahlilimi verip.1 saat sonra sonucumu alırım.saat 7-8 gibi sonucuma ulaşırım sanırım. Allah işimi rast getirsin ne diyeyim.
Canm nerde kaldin yaKizlaar 17:51 de kan verdim.19-19:30 gibi çıkar.