- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Girdim valla hafifledim resmen kuzu ne güzelmiş duşa girmekAyy inşallah canımm inşallah acaba akşam yaptırsam mı diyorum seni böyle heyecanlı sevinçli görünce duramıyorum şimdi :) ee artık banyoya girersin :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girdim valla hafifledim resmen kuzu ne güzelmiş duşa girmekAyy inşallah canımm inşallah acaba akşam yaptırsam mı diyorum seni böyle heyecanlı sevinçli görünce duramıyorum şimdi :) ee artık banyoya girersin :)))))
Yaptir istersen ama beklemek kdr zor bişey yok kuzum kafamda 40bin tane düşünce dolaştı beklerken kalbim küt küt ateşler bastı vallahi.zaten sabah aradilar ben yaptırın diye telefonu kapadım ellerim ayaklarım karincalandi strestenAyy inşallah canımm inşallah acaba akşam yaptırsam mı diyorum seni böyle heyecanlı sevinçli görünce duramıyorum şimdi :) ee artık banyoya girersin :)))))
evet tatlım. 7+5 oldum çok şükür. belirtim bel ve kasık ağrısı oldu canım. onun dışındakiler için belirti diyemem. sen ne zaman test yapacaksın?
Yaptir istersen ama beklemek kdr zor bişey yok kuzum kafamda 40bin tane düşünce dolaştı beklerken kalbim küt küt ateşler bastı vallahi.zaten sabah aradilar ben yaptırın diye telefonu kapadım ellerim ayaklarım karincalandi stresten
canım belirtilere çok odaklanma. böyle bekleyeceğine testi yap artık sonuç çıkar zaten. bizde erkek infertilitesi var canım. benim 6.gün dondurulmuştu embriyolarım. iki kese göründü ama biri gelişimini durdurdu diğerinin kalbini gördük şükürler olsun..Benim teste yarın bende çok şey oldu diyebilirim 6 7 8. Günler sabahları adet agrısı oldu aniden giren kasık agrıları bugünde bel ve sırt agrısı 6. Günden sonra da su gibi ara ara akıntı geliyor bu kadar gögüslerim falan normal hepsi bugğn belim çok şiddetli agrıyor sırtıma kadar vuruyor yatmaktandir diyorum onada kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konmuştu bide sorununuz neydi :)))
canım belirtilere çok odaklanma. böyle bekleyeceğine testi yap artık sonuç çıkar zaten. bizde erkek infertilitesi var canım. benim 6.gün dondurulmuştu embriyolarım. iki kese göründü ama biri gelişimini durdurdu diğerinin kalbini gördük şükürler olsun..
ha bu gece ha yarın sabah aramızda 12 saatin lafı mı olur :) ben olsam yaptırırdım en azından idrarda erken gösteren testlerden al ayolBizim ikimizde de var 3. Gün embriyosu erken olur mu diye düşünüyorum yarın için yaptır dedi doktorum bakalım bigün daha sabredelim :)
ha bu gece ha yarın sabah aramızda 12 saatin lafı mı olur :) ben olsam yaptırırdım en azından idrarda erken gösteren testlerden al ayol
bu eşlere de ne oluyor anlamıyorum bütün çile bizde ben dinlemeyip yaptırırdım sanırım eşimde bunu tahmin ettiği için son günü beklemeden testi aldı geldi :)Onuda üzülürüm diye eşim yaptırmıyor :) ama bi şansımı deneyim gelsinde hadi gidelim yaptıralım diyecem bi yandan da gitmeye korkuyorum kötü sonuç alı rı m diye offff :))
bu eşlere de ne oluyor anlamıyorum bütün çile bizde ben dinlemeyip yaptırırdım sanırım eşimde bunu tahmin ettiği için son günü beklemeden testi aldı geldi :)
hayırlı haberler alırsın inşallah az kalmış canım madem öyle yarını bekleYok almıyor almadığı gibide tam 9 gündür evdeyim balkon haricinde dışarıyı görmedim çok sıkıldım acayip derecede hemde :))
hayırlı haberler alırsın inşallah az kalmış canım madem öyle yarını bekle
Canım çoook sevindim, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahHAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM![]()
Amin kızlar dualarimdasinizCanım çoook sevindim, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah![]()
Hummey idrar testi yapma yarını bekle kan verirsin ve inşallah annesin![]()
Tüp bebek paketinin içinde 3tane gebelik testi var benimYok canım yapmıyorum artık yarın gidip kan testi yaptırcam devlette mi yaptırdın sen özelde mi
Tüp bebek paketinin içinde 3tane gebelik testi var benim
Ozelde yaptirdiysan çok fazla alıyorlar canım hiç değmez o kdr para vermeye. Devlette acilde yaparlar yapmak zorundalar 1hafta geçti adetim de sorarsa daha önce yaptırdım ordan biliomAa ne güzelmiş işte bende tüp bebek yaptırdıgım yere gideyim diyorum devletin acilinde pek yapılacağını düşünmüyorum bide cumartesi olması iyi olmadı
Ozelde yaptirdiysan çok fazla alıyorlar canım hiç değmez o kdr para vermeye. Devlette acilde yaparlar yapmak zorundalar 1hafta geçti adetim de sorarsa daha önce yaptırdım ordan biliom