Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Yarin büyük gün. dua edin benim icin insallah tutunurlar.evide alt üst ettim.temizlik yapmak icin napcam bilmiyorum.transferden sonra.bende 2 gun kipirdamayayim mi.
İnşallah olumlu olur canm bnm dua edicem senin icin Allah gonlune gore versin doktorun ne derse onu yapmaya calis

Yarin büyük gün. dua edin benim icin insallah tutunurlar.evide alt üst ettim.temizlik yapmak icin napcam bilmiyorum.transferden sonra.bende 2 gun kipirdamayayim mi.
Ben de senin gibi transferden önceki gün yıkayabildiğim kadar perde ve tül yıkayıp kendimi çok da yormadan ev işleri yapmıştım. Ama trasferden sonra 2 gün değil tam 2 hafta boyunca elimi hiç bir işe sürmedim açıkçası. Eşim yaptı her işi. Şimdi de ufak tefek işler yapıyorum kendimi yormadan. Bulaşıkları makinaya dizmek vs. gibi. Çoğunlukla evdeyim zaten. Mümkün olduğunca kendimi yormuyorum. Transfer sonra 2 gün duş yasak. Ama ben 2 gün değil, korkumdan daha uzun süre duş almadım. Ayrıca duş alırken ayakta alınması gerekiyormuş ve suyun sıcak olmaması gerekliymiş. Taze nane, taze maydanoz, kahve, bitki çayları, asitli içecekler yasak... ilişki yasak... Protein ağırlıklı beslenmenin embriyonun tutunmasında olumlu yönde etkisi varmış. Dönüşümlü olarak et, tavuk, balık yiyebilirsiniz demişlerdi. Her gün mutlaka yumurta yiyin ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edin dediler. Bu süreçte kabız olmamak da çok önemli. Kabız olmamak için ben kuru kayısı yedim ve kuru kayısı hoşafı içtim. Transferden sonra ani hareketlerden kaçınmak gerek. Mesela birden yere eğilip bir şey almayın dediler. Bir de bence transferden sonra hemen kalkma, yat biraz orada. Ben transferden sonra 3 saat yatmıştım. (Tabi mecburiyetten 1 saat sonra wc için kalkıp sonra geri yatmıştım) Sen elinden gelen her şeye dikkat et. İnşallah eşin de bu süreçte ve sonrasında sana yardımcı olur. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Hakkında hayırlısı olsun canım...

Son düzenleme:
kocam 11-12 mac yapmıs haberım yok telefonu kılıtlenıyor dıye takıldıgı arkadaslarını aradım.onlarla yapmıs macı galıba ulasamadım uyudum uyandımm. neyse bı arkadasından açtı arama benı dıye bağırıyo.ne bağırıp duruyon dedım ya hayvan gıbı telefondan.arkadaslarını da tanıyorum hanı.tanımadığım kısıler değıl.transfer olmusum bı ınsan ol değıl mı ? ıcımden beter olsun demek gelıyor o kuyruk gıbı takıldığı bos ınsanlarla.

kocam 11-12 mac yapmıs haberım yok telefonu kılıtlenıyor dıye takıldıgı arkadaslarını aradım.onlarla yapmıs macı galıba ulasamadım uyudum uyandımm. neyse bı arkadasından açtı arama benı dıye bağırıyo.ne bağırıp duruyon dedım ya hayvan gıbı telefondan.arkadaslarını da tanıyorum hanı.tanımadığım kısıler değıl.transfer olmusum bı ınsan ol değıl mı ? ıcımden beter olsun demek gelıyor o kuyruk gıbı takıldığı bos ınsanlarla.
Allah kocalarımıza akıl fikir versin, hayvan gibi bağırma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar anlamıyorum. Kafaları o kadar çalışıyor demek...

Canm gozun aydin inşallah tutunurlar ama kocan niye boyle yapiyorki istemiyormuydu yoksa hastaneye senle geldi dimi bir iki gun sana bakmasi lazim gonlunu alsin icini rahtlatsin afedersin bu kadar da vicdanszlik olmaz ya

Hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunurlar... Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...
Canim sende 2013 temmuz da tüp bebek deneyenlerden miydin:KK64: yanlış hatırlamıyorsam tabi.ilk bebekleri buyuttuk şimdi ikinciler için uğraşıyoruz.olumlu Sonuc almıssin tebrik ederim:anneadayı: darısı bizlere olsun inşallah..beklemedeyim ve ilk deneme gibi heyecan dorukta

:super:
Canim sende 2013 temmuz da tüp bebek deneyenlerden miydin:KK64: yanlış hatırlamıyorsam tabi.ilk bebekleri buyuttuk şimdi ikinciler için uğraşıyoruz.olumlu Sonuc almıssin tebrik ederim:anneadayı: darısı bizlere olsun inşallah..beklemedeyim ve ilk deneme gibi heyecan dorukta
Ayy canım evet:KK66: Nasıl hatırladın, maşallah sana. Ama temmuz değil, 2013 hazirandı canım. Şimdi baktım da o zamanki konu sahibi senmişsin. Çok şaşırdım valla ya, seni tekrar gördüğüme sevindim:KK200: Sen neler yaptın? Yeniden tedaviye başladın galiba? Dondurulmuş embriyolarla mı tedaviniz?

Son düzenleme:
Menac grubundaydın o zaman sen o zaman ne güzel sonuçlar almıştık.3.5 yaşında bir oğlum var.aslinda geçen yıl da denemistik tutmuştu fakat kalbi durdu kürtaj oldum.tuplerimde sıvı geçişi olduğundan düşük yapmışım.ameliyat oldum.ameliyat olmadan tüp deneyip embriyo söndürdük bir tane iyi kalite.hazirran da ameliyat oldum bu ayda denedik işte tekrar.yine uğraştırici süreçlerden geçtim anlaşılan transferimin 5.gunumdeyim bekliyorum zaman geçmiyor ama:110:sen naptın senin kı bir nevi ilk çocuğunun ikizini doğurmak gibi olacak hayırlısı bakalım hakkımızda

Menac grubundaydın o zaman sen o zaman ne güzel sonuçlar almıştık.3.5 yaşında bir oğlum var.aslinda geçen yıl da denemistik tutmuştu fakat kalbi durdu kürtaj oldum.tuplerimde sıvı geçişi olduğundan düşük yapmışım.ameliyat oldum.ameliyat olmadan tüp deneyip embriyo söndürdük bir tane iyi kalite.hazirran da ameliyat oldum bu ayda denedik işte tekrar.yine uğraştırici süreçlerden geçtim anlaşılan transferimin 5.gunumdeyim bekliyorum zaman geçmiyor ama:110:sen naptın senin kı bir nevi ilk çocuğunun ikizini doğurmak gibi olacak hayırlısı bakalım hakkımızda
Canım inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Evet sanırım öyle olacak, ilk çocuğumuzun ikizi gibi... Ama doktorumuz "yok öyle bir şey, ikizi gibi olmuyor" demişti ama bilemiyorum. Aynı zamanda oluşturulan embriyolardan farklı zamanda dünyaya gelen bebekler... Çok şükür ki bu imkanlara sahibiz. inşallah iyi bir şekilde devam eder bu süreç hepimiz için. Çok zor günlerden geçmişsin, Allah bundan sonrası için yüzünü güldürür inşallah. Ufaklığa dikkat et annesi, seni çok yormasın, kucağına falan almamaya çalış...

Canım inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Evet sanırım öyle olacak, ilk çocuğumuzun ikizi gibi... Ama doktorumuz "yok öyle bir şey, ikizi gibi olmuyor" demişti ama bilemiyorum. Aynı zamanda oluşturulan embriyolardan farklı zamanda dünyaya gelen bebekler... Çok şükür ki bu imkanlara sahibiz. inşallah iyi bir şekilde devam eder bu süreç hepimiz için. Çok zor günlerden geçmişsin, Allah bundan sonrası için yüzünü güldürür inşallah. Ufaklığa dikkat et annesi, seni çok yormasın, kucağına falan almamaya çalış...
Sağol canım benim güzel dileklerin için.evet oyle derlerdi doktorun dedigi gayet mantikli.küçük bıdıgımın bakanı çok Allah'tan.senin bıdıgınin cinsiyeti ne bu arada Allah'ım senin de gönlüne versin

Sağol canım benim güzel dileklerin için.evet oyle derlerdi doktorun dedigi gayet mantikli.küçük bıdıgımın bakanı çok Allah'tan.senin bıdıgınin cinsiyeti ne bu arada Allah'ım senin de gönlüne versin
Sağol canım. Benim de 3,5 yaşında bir oğlum var. Kendimi korumaya çalışıyorum ben, aniden üstüme atlatabilir ya da bilmeden bir şey yapar diye dikkat ediyorum. Ona "karnımın ağrıdığını ve dikkat etmemiz gerektiğini" anlattık ama yine de çocuk sonuçta... Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum. Test yaparsan haber ver. İnşallah pozitif çıkar...

Merhaba
Dondurulmuş bir tane 5.gün embriyosu transferi sonrası
7. gün 80
9.gün (bugün) (test günüm) 224 :KK66:
İnşallah sağlıkla devam eder önemli olan bu sanırım
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu Sevinçi..
Hayırlı olsun. Değerleriniz çok güzel çıkmış. İnşallah katlanarak artmaya devam eder. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... :nazar::nazar::nazar:

Merhaba
Dondurulmuş bir tane 5.gün embriyosu transferi sonrası
7. gün 80
9.gün (bugün) (test günüm) 224 :KK66:
İnşallah sağlıkla devam eder önemli olan bu sanırım
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu Sevinçi..
Kızlarr dondurulmuş embriyo 5. Gün 1 Ağustos'ta yapıldı sonucum 242
MasAllah Rabbim sevindirsin kucaginiza almayi nasip etsin

Back
X