- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
Oyle canm ya bn oyuzden kiziyorum arkadasin doktoruna dedigin gibi ozel gebeleriz kolay kolay olmadi bunlar onca igneler ilaclar zaman hic kolay degl bizim icin doktorumuz cok onemli Allah korusun bsy olursa kime sorucaz kimden bilgi alicaz bnde baska doktora hic gitmek istemiyorum mutlaka iyi doktorlar var ama bzm kendi doktorumuz sifirdan tedavi etti herseyi sifirdan basladik Nasl ilac verdi nasil tedavi etti doktorumuz daha iyi biliyo ondan kızıyorum adama inşallah hakkimzda hayirlisi olsun canm bnm yarin 4 testim var dua edin iyi sonuclar aliyimBenim doktorumda ilk zamanlar böyle soğuk davrandıa hamile kalınca ama yinede hep sordum sorularımı.. Hatta randevu günümü bile unuttular. Ama meğer sekreterinden dolayıymış. Hatta sinirlenip doktor arayışına girdim kaç doktorla görştm.. Bende sorarım ya biz özel gebeleriz. Birgün leke geldi sandım devlete acile gittim acaba kızarlar mı şimdi nasıl bağırırlar falan diye düşündüm. Devleti öyle anlatıyor hep insanlar. Doktor ikiz ve tüp bebek olduğunu duyunca hemen beni aldı. Leke değilmiş gelen ama iyi yapmışsınız gelmekle. Siz özel annelersiniz,hemen sorun hemen acile gelin gerekirse dedi. Biz mecburuz dedi adam

cok kötüyüm yıkıldım diyebilirim ama yapacak bisey yok. Benim 1 tane blas 2 tane kompakt embryom var dondurulmuş bu süreç nasil gececek bilgi verirmisiniz bana doktorum 2 adet sonra tedaviye baslivcaz geri dedi...
 cok kötüyüm yıkıldım diyebilirim ama yapacak bisey yok. Benim 1 tane blas 2 tane kompakt embryom var dondurulmuş bu süreç nasil gececek bilgi verirmisiniz bana doktorum 2 adet sonra tedaviye baslivcaz geri dedi...