• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet canm ya uyumayi da biliyorlar ya minikler
Bn bu bayram bi yere gitmedim evde yatili misafir yordu bni daha iki gun burdalar malim bayram mecbur dikkat edicez kendimize
canım sen bana demıstın değıl mı 2 tane embrıyodan bırı tutup dığerı tutmazsa kanama ıle atılıyor demıstın galıba hala kahverengı akıntı devam edıyor fıtıl nasıl yapabılır acaba dusunuyorum cumartesıyı ıple çekıyorum.

canım sen bana demıstın değıl mı 2 tane embrıyodan bırı tutup dığerı tutmazsa kanama ıle atılıyor demıstın galıba hala kahverengı akıntı devam edıyor fıtıl nasıl yapabılır acaba dusunuyorum cumartesıyı ıple çekıyorum.
Canım hemen git acile bence

Canm bebegin biri dusuyorsa inan burda msj atamazsin agridan titrersin birde kirmizi kan gelir kahve akinti normal eger gecen hastanege gittiginde dusuk tehliken varsa soylerdi sen kendini strese sokuyosun istiyosan bi git acile icin rahatlasin

Canm bebegin biri dusuyorsa inan burda msj atamazsin agridan titrersin birde kirmizi kan gelir kahve akinti normal eger gecen hastanege gittiginde dusuk tehliken varsa soylerdi sen kendini strese sokuyosun istiyosan bi git acile icin rahatlasin
yok buranın acılı ancak buzkopan yapmaya tahlıl vermeye yoksa sağlamı da acıllık yaparlar. aman kalsın.kurumus kan kır gıbı gelıyor.sımsıyah evet vajınal bakıpta ancak kesyı goruyorsa sıkıntılı bırsey varsa çıkardı.acaba ben şımdı kan sulandırıcı kullanıyorum ya bı da fıtılle rahım dokusu yumuşuyor.estrofmle kalınlaşıyor.ondan mı acab çatlayan bır damar hep yavaştan kanayıp kuruyor.akıntım olduğundan berı de ağrılarımın derınlığı azalmaya devam edıyor.sağ böbreğımde ağrıyor hafıften ara ara.

aynı anda 2 tane transfer edılıp aynı anda gorunmemesı yerleşmemesı mümkunmudur kızlar.karnım aç kaldıkça mıdem bulanıyor.

Gunaydin kizlar uyuyunca iyi geldi.dun yağlı yemiş gibiydi içim.

Merak m alyans testini nasil olur diye.karnimda daire cizmeye basladi.durdurdum tekrar bıraktım sağa sola gider gibi yapti elle mudahale de sonra tekrar daire çizdi deneyen var mi

Gunaydin kizlar embriyolariniz kalitesi kacti, hatırlıyor musunuz? 2.kalite tutar mi :110::110:

Allah kırmızıya döndüğünü göstermesin de sanki altan alttan adet gibi.araştırdım.milletin doktoru bizimki gibi degil ki arayip sorunca cevap veriyor.çağırıyor.şu cumartesi bi gelse de göstersem

Allah kırmızıya döndüğünü göstermesin de sanki altan alttan adet gibi.araştırdım.milletin doktoru bizimki gibi degil ki arayip sorunca cevap veriyor.çağırıyor.şu cumartesi bi gelse de göstersem
Cumartesiyi bekleme sali gune randevu al git devlet hastanesine

Canım cumartesiyi niye bekliyorsun. İlk mesai gününde git doktorunun yanına, ilgilenmiyorsa iyi bir özel hastaneye git... Tabi bu süreçte de kendine ayrıca çok dikkat et. Ayakta çok kalma, yat uzan dinlen. Kendini yorma. İnşallah her şey yolundadır...

İğnem,jelim bitti mesaj attım doktora hemen whatsapptan. Hemen cevap yazdı valla doktorum sağolsun.

Keske yakin olsaydin canm bnm bi kutu jelim artti kime verecem diye düşünüyorum yaziktr atmak istemiyorum
Var canım bende fazladan almıştım ama devam etmek istemiyordum açmadım kutuyu bilerek. Muayeneye giderken götürücem yanımda belki biri denk gelir veririm

Back
X