• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ayyy ne guzel haberler yaaa:KK9: rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim...darisi bizlere.... çok cok dua et bizlere...dondulmuslarla ilk denemenmiydi benimde dondurulmuş transferi olacak ama çok korkuyorum yaa:110:
Benim dondurulmus olmadi bir sonrakinde dondurulmis yoktu tekrar yumurta toplama vs oldu taze transfer edildi. Ama kısmette ne varda o oluyo taze dondurulmuş. Hayırlısıyla tutsunda. Darısı tüm isteyenlereee inşallahh

Canim bol bol ye kuru kayisi ama gün kurusu olsun...kabiza dikkat et ve çok ikinma
Cok korktum canim ya biraz ikindim mecburen karnima cok agrilar girdi wc den cikamadim. Wc de bile dua ettim nolur birsey olmasin kuzucuklarima diye. Kafayi yicem yakinda her seyin ibini dibini dusunmekten. Habire kayisi yiyirum korktukca tum korktuklarim basima geliyor sanki

Cok korktum canim ya biraz ikindim mecburen karnima cok agrilar girdi wc den cikamadim. Wc de bile dua ettim nolur birsey olmasin kuzucuklarima diye. Kafayi yicem yakinda her seyin ibini dibini dusunmekten. Habire kayisi yiyirum korktukca tum korktuklarim basima geliyor sanki
Benimde 9 tane donduruldu kis baskilayici ignemi vuruldum 27 kasim kontrol var rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin inşallah

Düşünme kötü düşünme sakın...surup niye ise yaramadı ki acaba ya:işsiz:

Selam kislarr❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???:anneadayı:

Bugün transferimin 4.gunu. Su gibi hafif sarimtrak, surekli akintim oluyor ozelliklede yuruyunce. Bunu yaşayan oldu mu

Evet canim resmi bir doktor ama ben memnunum. Dondurulmus ile yapilirken rahimin kalinligi onemliymis o kalinliga gelesiye kadar ilac kullaniyorsun sonra transfer gerceklesiyor. Bugun saat 3 te transfer oldum bende

Hayirli olsun canim dondurulmuslara transfer oldun demi ins olumlu sonuc alirsin ilk denemeden jac ay sonra dondurulmuslari transfer ettirdin bnde adet oldum doktir bidaki adetde gel diyo ama biraz bekleyeyim diyorum bilmiyorumki

Hayirli olsun canim dondurulmuslara transfer oldun demi ins olumlu sonuc alirsin ilk denemeden jac ay sonra dondurulmuslari transfer ettirdin bnde adet oldum doktir bidaki adetde gel diyo ama biraz bekleyeyim diyorum bilmiyorumki
Canim ben ilk denememi dondurulmuslarla yapmak zorunda kaldim, vucudum ohss oldugu icin taze embriyo transferi iptal edilip donduruldular. 5 tane 5.gun embriyomu dondurulmuslardi 2si transfer edildi gecen hafta. Tutmadi gibi hissediyorum ama nasip . Tutmadilarsa hemen devam etmek istiyorum

c
Selam kislarr❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???:anneadayı:
merhaba...ikili test 12.haftada yapılır...ben 16da 4lü test de yaptırmıştım...cinsiyeti de 15'te öğrendik :) kız diye çok barizdi...inşallah Allah nasip eder de kızım abla olursa sadece 2li test yaptıracağım sonra detaylı ultrason..

c

merhaba...ikili test 12.haftada yapılır...ben 16da 4lü test de yaptırmıştım...cinsiyeti de 15'te öğrendik :) kız diye çok barizdi...inşallah Allah nasip eder de kızım abla olursa sadece 2li test yaptıracağım sonra detaylı ultrason..

Evet en guvenilir 2li testmis cnim.ins herkesin iyi cikar benimde.bende 3lu ve 4lu yaptirmayi dusunmuyorum 2li test ve detayli ultrason yeterli bencede.ins kizin abla olur

Back
X