Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta toplandiktan sonrami verdi yoksa tedaviye yeni başladınız ilk defa duyuyorum bu hapiYokmu hiçdoktorum bana bu hapı da verdi başka kullanan duymadim
Bn ilac hakkinda bunu buldum iyi ilaçmışKızlar prograf diye bir hap kullanan varmı
Transferiniz hayırlı olsun bende ilk defa sizden duyuyorum bu ilacı bende yeni dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 3.günüm hakkımızda hayırlısı olsunDondurulmuş transferim oldu transferden 2 gün önce başlattı şimdi beklemedeyim ama bu ilaci kullanan hiç duymadığım için tedirginim
Ben kayseri fakülte hastanesinde oldum bundan önce ki tedavim tuttu düşük yaptımDaha önceki tutmadığı için bu hapı da verdi vücut embriyoyu kabullensin diye ama yan etkileri çok fazla yazıyor prospektusunde maslak acibadem benm hastane Siz hangi hastanede oldunuz
Amin ecmain canim Rabbim hayırlısini versin sizin kaçıncı gün embriyosu benim 2 tane 4.gun embriyosu transfer edildiHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bence dondurulmuş dene canım hayırlısı olsun inşallahKızlar ilk denemem olumsuz sonuclandi bi tane 5.gün dondurulmus embriyom var bikac ay ara verelim diye düşündük bende bi sorun yoktu esimde sperm azligi ve hareket düşüklüğü sorunu var doktorum dondurulmusu deneyelim eger tutmazsa ayrintili testler yapalım dedi genetik vb gibi sizce bunları once yaptirmalimiyim yoksa dondurulmusu direk denemelimiyim
Kızlar ilk denemem olumsuz sonuclandi bi tane 5.gün dondurulmus embriyom var bikac ay ara verelim diye düşündük bende bi sorun yoktu esimde sperm azligi ve hareket düşüklüğü sorunu var doktorum dondurulmusu deneyelim eger tutmazsa ayrintili testler yapalım dedi genetik vb gibi sizce bunları once yaptirmalimiyim yoksa dondurulmusu direk denemelimiyim
Bizdede ayni sorun mevcut.. esim azospermi bende bi sorun yok.. 1 tane embriyon varsa direk transfer yaptirmak yerine once genetige gonderip embriyonun dna si hasarlimi sagliklimi ogrenip oyle transfer yaptirmak daha mantikli bence.. belkide hasarli olan embriyoyu bilmeden direk transfer edip sonradan uzulmek yerine bastan ogrenmek ve ona gore davranmak daha mantikli.. ben 2 transferdede 5.gun embriyosuna ulasamadim.. hep 3.gundu.. yeni denememde 5.gun embriyosuna ulasmadan ve ulasirsam genetige gondermeden transfer yaptirmayi kesinlikle dusunmuyorum.. Nedense doktorlar ilk tup bebek denemesinde olusan embriyolari genetige gondermek yerine 2. 3. Denemeden sonra tavsiye ediyolar buda aklima bu isin icindeki para tuzaklarini aklima getiriyor.. neyse hakkimizda hayirlisi olsun.. umarim saglikli hayirli evlatlarimiz olur.. karar senin tabiki