• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

yok ben braz dinlencem bn 13.de test yptm negatif adet oldum bugn bttim 3gn oluyorum ben normlde. bdaki ay adetten anra gtcem dr cgrdi. senn kacnci gun embiriyosu

3. Gün embriyosu ama pek umutlu degilim ya nebilim Rabbimden hayirlisi tabiki suan estrofem ve folic kullaniyorum yarinden itibaren coraspirin ve bant kullancam ve bir ilac daha adini unuttum Allahim bizede bebekler nasip etsin insAllah

İyi akşamlar hanımlar bir şey sormak istiyorum , 15 şubatta opu oldum 46 tane yumurta toplandı ve ohss riskinden dolayı transfer ertelendi , Mart ayı adetimle transfer olacak , normalde tarlusal ilaçla adet olabiliyorum ama doktor bu ay ilaç vermedi opudan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz? Kendiliğinden olacak mı acaba merak içerisindeyim :)

Merhaba benimde geçtiğimiz cumartesi oldu bu cumartesi adet oldum pko yum geç olurum genellikle

İyi akşamlar hanımlar bir şey sormak istiyorum , 15 şubatta opu oldum 46 tane yumurta toplandı ve ohss riskinden dolayı transfer ertelendi , Mart ayı adetimle transfer olacak , normalde tarlusal ilaçla adet olabiliyorum ama doktor bu ay ilaç vermedi opudan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz? Kendiliğinden olacak mı acaba merak içerisindeyim :)
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım ben opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum hatta normal adet döngümden de 1 hafta erken olmuş oldum

bnde estrofem coraspirin folibol crınone jel hınor igne kullandim transferden snra oncede bissuru kullandm ignem yagli igne oldugu icin baya yakiyodu dedigm gbi artk braz bekleyip dondurulmuslari cozdurcem
Transferden bir kac gun once vurulmustum o igneyi evet cok kotuymus kac gun kalcam gecmedi Neyse ki 1 adetti. Hayırlısı olsun canım

3. Gün embriyosu ama pek umutlu degilim ya nebilim Rabbimden hayirlisi tabiki suan estrofem ve folic kullaniyorum yarinden itibaren coraspirin ve bant kullancam ve bir ilac daha adini unuttum Allahim bizede bebekler nasip etsin insAllah

Dondurulmusun tutma sansi daha yuksek diyorlar ama bilmiyorum hakkimizda hayirlisi
oyle kendini karamsartma cnm hayrlisi sağlıklısı de sadece evet dndurulmuslarn sansi yukksek diiyorlar

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım ben opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum hatta normal adet döngümden de 1 hafta erken olmuş oldum
Ilaclardan dolayi erken olabilir ya da cok az miktar gelebilir. Ben bir gun bir iki damla gordum ben daha gelecek diye beklerken olmus bitmis Allahtan doktoru aradim da yok sa kaciraktim

Merhaba benimde geçtiğimiz cumartesi oldu bu cumartesi adet oldum pko yum geç olurum genellikle
teşekkür ederim cevabın için bende pko yum , hemde baya dirençli ilaçsız ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum bile bakalım bekliyorum bende.....

çok teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı olsun inşlh 3.olacak benim ki ilk defa dondurulmuş tecrübe ediyorum

Merhaba ;
ben ohss sendromu nedenıyle embrıyolarımı dondurmak zorunda kaldım toplam 3 tane 5.gun embrıyom donduruldu.....Ikı tanesı cozunebıldı ve o ıkı tanesını de transfer ettıler....Bır tanesı tutundu suan 6.haftamızdayız.inş Saglıklı bı gebelık ve dogumla minigime kavusabılırım....Allah ısteyen herkese bu duyguyu nasıl etsın....

Merhaba ;
ben ohss sendromu nedenıyle embrıyolarımı dondurmak zorunda kaldım toplam 3 tane 5.gun embrıyom donduruldu.....Ikı tanesı cozunebıldı ve o ıkı tanesını de transfer ettıler....Bır tanesı tutundu suan 6.haftamızdayız.inş Saglıklı bı gebelık ve dogumla minigime kavusabılırım....Allah ısteyen herkese bu duyguyu nasıl etsın....
hcg değerin kaçtı? ikiz olsa bari bende aynı durumdayım üçünü beraber dondurmamışlar büyük ihtimal iki koyacaklar biri kalacak niye biri bozulmuş bişey dedi mi doktor?

Back
X