- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
İnşallah ilk deneme ile kurtulursun cnmAyyyy kıyamam yaaa..Neden olur acaba ekstra dikkat etmen gereken bisey varmiydi ki..Gerçi ne desek bos daha vakti gelmemis demekki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ilk deneme ile kurtulursun cnmAyyyy kıyamam yaaa..Neden olur acaba ekstra dikkat etmen gereken bisey varmiydi ki..Gerçi ne desek bos daha vakti gelmemis demekki..
Amin aminnnn...İnşallah ilk deneme ile kurtulursun cnm
Bidaha da olmaz insallah..bidahaki sefere sıkı sıkı tutunsun insallahKorktum canım
artık ondan mı
Kendi attı embriyo ondan mı
Olabilir dedi doktor
İlk düşük araştırılmıyor
Art arda olursa araştırılıyor
İnşallah canım
Tutunmuştu herşey yolundaydı
Keseyi gördüm ertesi gün düşük yaptım
Evet canim 2 gunde bir sonuclari cuma yine yapilacakSıkıntılı gibi ama şimdi gün aşırı yaptırdınız degilmi?
Sen içini ferah tut ii oluçak ins herşeyEvet canim 2 gunde bir sonuclari cuma yine yapilacak
Evet anidenKanaman bi andamı geldi ??
Amin inşallah canımBidaha da olmaz insallah..bidahaki sefere sıkı sıkı tutunsun insallah
Evet aniden
Keseyi gördükten hemen ertesi gün
Aşırı ve yoğun
Amin inşallahAy çok üzüldüm tam sevşmdiö derken hayal kırıklığı rabbim inşlh hemen daha sağlıklı beniş versin inşlh
İnşallah canım inşallahSen içini ferah tut ii oluçak ins herşey
Tek transferi çiftmi yapıldı?Kizlar birsey sorcam , hormon ilaclari beta hcg etkiliyormu yani once yuksek cikip sonrasinda deger dusuk gosteriyormu.. 4. gün 27 cikti 6.gun 11.66 ben acil hastaneye kaldirildim bayginlik gecirdim diye aglamaktan icim disima cikti cunku transfer sonrasi 2 gün koldan igne vurulmustum o igne etkiliyormu beta hcg yi yani 12.ci gün olduguunda bu deger yukselirmi ?
Çiftse belki birinin kaybı soz onusu olup ondan böyle olabilir bide 4.gun çok erken degilmi?Tek transferi çiftmi yapıldı?
4.gun olunca bişey diyemiyorum çok erken bence sakın olun ii düşünün ii olsunEvet cok erken aslinda ama ilaclar yapabilirmi o yuzden yuksek cikip sonra normal deger olurmu ki yaa yardim edin bilginiz varsa
Canm niye bu kadar erken yapip moralini bozdun ki ben en erken 8 ci gunde yaptim 4 cok cok erken boyle yapinca olanida stersten etkileniyorEvet cok erken aslinda ama ilaclar yapabilirmi o yuzden yuksek cikip sonra normal deger olurmu ki yaa yardim edin bilginiz varsa