• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Aaaaaa öyle mi ne mutlu sana :) meleğin seni fazla bekletmeden kendisini göstermiş annesine :) şanslısın canim şükür .. benim korkum sürekli Adet sancısı çektiğim icin , olumsuz diye endişeleniyorum .
Hiç belirti arama canım kendinde olan şeyler içinde kesin olmadı diyede düşünme. Bende hiç ama hiç belirti yoktu. Üstelik ben 6. Gün erken gebelik testi yaptım nefatif çıktı. 7.gün öylesine ucuz testlerden yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonuç şuanda ikizlerimi bekliyorum:) Darısı başına inşallah. Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin

Hiç belirti arama canım kendinde olan şeyler içinde kesin olmadı diyede düşünme. Bende hiç ama hiç belirti yoktu. Üstelik ben 6. Gün erken gebelik testi yaptım nefatif çıktı. 7.gün öylesine ucuz testlerden yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonuç şuanda ikizlerimi bekliyorum:) Darısı başına inşallah. Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin
Canim ya senin ilk mesajından sonra ben de test yaptım ve ikinci Cizgi çok net olmasa da silik şekilde belirdi :)) benim de embriyolar çift senin gibi

Canim ya senin ilk mesajından sonra ben de test yaptım ve ikinci Cizgi çok net olmasa da silik şekilde belirdi :)) benim de embriyolar çift senin gibi
Ayyyy çookk ama çookk sevindimmmm :) Hadi gözün aydın canımm ikiz istiyorsanda eğer inşallah gönlündekini nasip etmiştir Rabbim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum :))

Ayyyy çookk ama çookk sevindimmmm :) Hadi gözün aydın canımm ikiz istiyorsanda eğer inşallah gönlündekini nasip etmiştir Rabbim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum :))
Evde testler almıştım yarın sabah yaparım diyordum ama sen 7.gun yazınca ne olacaksa olsun dedim ve yaptım:) iyi ki yapmışım çok şaşkın ve mutluyum insallah kan testi de olumlu olur tek dileğim:) dilerim rabbim herkese yaşatsın

Evde testler almıştım yarın sabah yaparım diyordum ama sen 7.gun yazınca ne olacaksa olsun dedim ve yaptım:) iyi ki yapmışım çok şaşkın ve mutluyum insallah kan testi de olumlu olur tek dileğim:) dilerim rabbim herkese yaşatsın
Çok sevindim gerçekten inşallah kan testinde de güzel bir değer alırsın ve sağlıkla devam eder :)

Aaaaaa öyle mi ne mutlu sana :) meleğin seni fazla bekletmeden kendisini göstermiş annesine :) şanslısın canim şükür .. benim korkum sürekli Adet sancısı çektiğim icin , olumsuz diye endişeleniyorum .
Doktorun yaptir dediği tarihten öncemi yaptirdiniz sakin yanlis anlamayın oncesinde yanlis cikabiliyor cunku bir hormon var hangisi tam bilmiyorum onun yukselmesinden kaynakli var cikabiliyormus doktorla gorustunuzmu

Canim ben yurt dışında yasıyorum ve burada Türkiye’de ki gibi vücuda dışarıdan çok fazla ilaç yüklemesi yapılmıyor , Doğal rutine bırakıyorlar . Ben aile hekimimi arayabildim ancak ,oda Eger idrar testinde çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir dedi ama kesin birşey demek icin kan testini görmemiz gerekli dedi.

Yanlis kisiyemi yazdim kusura bakma 7. Gunu cikti diyen arkadasa
Canim ben yurt dışında yasıyorum ve burada Türkiye’de ki gibi vücuda dışarıdan çok fazla ilaç yüklemesi yapılmıyor , Doğal rutine bırakıyorlar . Ben aile hekimimi arayabildim ancak ,oda Eger idrar testinde çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir dedi ama kesin birşey demek icin kan testini görmemiz gerekli dedi.
Cook sevindim insallah pozitik cikar bende bugun arayip haber verdiklerinde gidicem insallah guzel hanerlerle gelirim

Canimmm çok teskkur ederim darısı sana ve isteyen herkese .. ama kan testini görmeden emin olamıyorum yine de .
Oldu inşallah çok az kişinin çıktığını gördüm ikizdir büyük ihtimalle çünkü hep ikizlerde çıkıyo Rabbim hayırla tamamlatsın bende yapsam diyorum 6. Günüm bugün 5. Gün embriyosu ya çıkarmı acaba cumartesi test günüm

Kızlar dayanamayıp bende yaptım ikinci çizgim hafifte olsa çıktı inşallah yarın kan testii yaptırayım diyorum kesin ne çıkar o Zaman

Oldu inşallah çok az kişinin çıktığını gördüm ikizdir büyük ihtimalle çünkü hep ikizlerde çıkıyo Rabbim hayırla tamamlatsın bende yapsam diyorum 6. Günüm bugün 5. Gün embriyosu ya çıkarmı acaba cumartesi test günüm
Caniiiiimmmmmm ne kadar guzeeelllll bir haberrrrrr .. şükür çok şükür , insallah kan testimiz de bizi böyle mutlu eder :)

Arkadaslar hepin8zden cok rica ediyorum nolur dua edin bana 2 saat sonra transferim gerceklesecek dondurulmuslar çözulmusler sıkıntı yokmus iki adet koyacaklar insallah lutfen dua edin en cok siz anlarsiniz beni en cok sizler icten dua edersiniz ben duyduğum herkeze en icten dualarimi ederim ☺☺

Benim ikinci CiZgi baya açık renk acaba bugün bir daha yapsam mi ?
Bugün yapma yarın yap çünkü hamilelik hormonun salgılanması günden güne artıyorya anca yarın sonraki günler netleşir tam benimkide açık renk o yüzden yarın gidip kan tahlili yaptıracam tam net olsun diye

Back
X