• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Insallah tutar ama diyelim tutmadi ozaman kanamami olacak diger dusukler gibi testten once anlasilirmi ozaman
Bazılarında testten önce anlaşılıyor ama kullandığımız ilaçlardan dolayı test gününe kadar tutup tutmadığı belli olmuyo çok az kişinin kanaması olduğunu duydum sen bunları düşünme bebeğinin sıkıca tutunduğunu düşün stres iyi gelmez olumlu düşün dua et dinlen ara ara dolaş ama 3 gün mümkün mertebe çok ayakta kalma

Bazılarında testten önce anlaşılıyor ama kullandığımız ilaçlardan dolayı test gününe kadar tutup tutmadığı belli olmuyo çok az kişinin kanaması olduğunu duydum sen bunları düşünme bebeğinin sıkıca tutunduğunu düşün stres iyi gelmez olumlu düşün dua et dinlen ara ara dolaş ama 3 gün mümkün mertebe çok ayakta kalma
cok ama cok tesekkyr ederim Rabbim hepimize nasip etsin insallah sizinde benimde devami gelir gelismelerde yazin hepimize dua ediyorum hepimize ☺

Hayırlısı canım iyi olmuş inşallah kan değerinde iyi çıkar ben yarın haber veririm inşallah sağlıkocağına yaptıracam hastaneye gitmeyle uğraşmayım sağlıkocağı yakın bana
Günaydınlarrrr , bugün senden hayırlısıyla çok güzel haberler bekliyorum kaçta kan vereceksin ?

günaydınlar. bende bugün dondurulmuş iki embriyom için transfer hazırlığına gidicem :)
tam olarak ne yapılıyor bilmiyorum ilaç mı veriliyor.. kaç gün kullanmak gerekiyor..

günaydınlar. bende bugün dondurulmuş iki embriyom için transfer hazırlığına gidicem :)
tam olarak ne yapılıyor bilmiyorum ilaç mı veriliyor.. kaç gün kullanmak gerekiyor..
Günaydınnn , transferden 5 gün önce ilaç kullanmaya başlamış olmalısın ? Onların aynılarına devam ediyorsun.

Kısa bi soru.dondurulmuş embriyo transferi oncesi mutlaka kan testi isteniyor mu?progesteron e2 lh.estrofem ve jel e basladım.carsamba transfer.ama tedavimin hiç bi yerinde kan testi istenmedi

Kısa bi soru.dondurulmuş embriyo transferi oncesi mutlaka kan testi isteniyor mu?progesteron e2 lh.estrofem ve jel e basladım.carsamba transfer.ama tedavimin hiç bi yerinde kan testi istenmedi
Evet normalde isteniyor Eger kan yapılmazsa ezbere ilerlenmiş olur , hayırlı olsun insallah .

Kan tahlili isteniyor canım hormonal dengene bakmak zorundalar ben bütün tedavilerimde hep kan verdim

Canım ben dün akşam kan tahlili verdim cuma da benim transferim prosedür olarak yaptırman gerek dedi bana doktor

Back
X