Evet pazar günü bi daha yaptıracam inşallah yolunda gider7. Güne gore gayet iyi brnce..Hayirli olsun biliyosundur 2 gün sonraki artişı önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pazar günü bi daha yaptıracam inşallah yolunda gider7. Güne gore gayet iyi brnce..Hayirli olsun biliyosundur 2 gün sonraki artişı önemli
hayırlı olsun canım tek mi çift mi transfer olmuştu?Kızlar sonucum 87,42 bugün 7. Günüm Nasıl sizce
Bende öyle diyorum hayırla inşallah kucağımıza alalım seninde güzel haberlerini bekliyorum duam hepinizleYaaa çok sevindimmmmm hayırlı olsun ve kesim ikiz bence , sen ne düşünüyorsun ? :)))
çift transfer Canım çok saolhayırlı olsun canım tek mi çift mi transfer olmuştu?
Evet bence de kesin ikiz :)))) aaayyy çok sevindim allahım pişman etmesin tamamına erdirsin insallahBende öyle diyorum hayırla inşallah kucağımıza alalım seninde güzel haberlerini bekliyorum duam hepinizle
Heyecanla bekliyoruz şuan için var gorunuyor değerlerden cok anlamıyorum banada iki tane transfer yapildi benim sonucuma daha cook var .. insallah guzel sonuclar aliriz sendenEvet pazar günü bi daha yaptıracam inşallah yolunda gider
Amin canım inşallah hayırlısıylaEvet bence de kesin ikiz :)))) aaayyy çok sevindim allahım pişman etmesin tamamına erdirsin insallah
inşallah seninde güzel haberini alacaz Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasınHeyecanla bekliyoruz şuan için var gorunuyor değerlerden cok anlamıyorum banada iki tane transfer yapildi benim sonucuma daha cook var .. insallah guzel sonuclar aliriz senden
Canım hayırlı olsun öncelikle hiç korkma birşey olmaz okadardan ben transferden sonra odaya yürüyerek gittim , sonrasında yarım saat yatıp WC’ye gittim tabi sonuç ne bilmiyorum şuan bekleme aşamasındayım ama bir sıkıntı olsa yürütmezlerdi diye düşünüyorum :) bu süreçte pozitif olmak çok önemli sonucun ne olursa olsun kendini sakın suçlama , allh hayırlısıyla yavrularımızı önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin inşlhKızlar benim de bugün transferim oldu çok şükür.ama transfere o kadar çok sıkışık girmişim ki çıkınca 20 dakika filan bekleyip tuvalete gittim.15 dk sonra bir daha gittim.buyuzden biraz korkuyorum.offff baya zor işlermiş bunlar.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Hayırlı olsun Canım hiç sıkıntı yapma ben hemen lavaboya gittim hiç beklemedim inşallah güzel sonuç alırsınKızlar benim de bugün transferim oldu çok şükür.ama transfere o kadar çok sıkışık girmişim ki çıkınca 20 dakika filan bekleyip tuvalete gittim.15 dk sonra bir daha gittim.buyuzden biraz korkuyorum.offff baya zor işlermiş bunlar.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Canım ben progestan kullanıyorum günde 3 kezKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Ben 2 kere kullanıyorumKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Canım senin mide bel ağrın oluyormuBen 2 kere kullanıyorum
Çok sağol canım cevabın için :)Canım ben progestan kullanıyorum günde 3 kez
Hayır canım hiç olmadıCanım senin mide bel ağrın oluyormu
Ben de 3 defa alttan fitil kullanıyorum progestan, seninle tedavimiz birbirine çok benziyor . Bakalım ikimiz de çift mi tutturduk tek mi :)Canım ben progestan kullanıyorum günde 3 kez
Hayırlısı inşallah bakalım çok mutluyum senin için kendim için Rabbim sonunu güzel getirsin inşallahBen de 3 defa alttan fitil kullanıyorum progestan, seninle tedavimiz birbirine çok benziyor . Bakalım ikimiz de çift mi tutturduk tek mi :)