• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.
Transferin ertesi günü 1.gun olarak saymaya başlayacaksın canim

Ya doktor yasak falan demedi bize ama ne bileyim olmasa mıydı taktım şimdi bunu kafaya kuzum ya
Transfer oncesi demiyorlar yinede sor istersen doktoruna ama transferden sonra bir sure onermiyorlar bana onermediler hos yapacağim yokta hemsire yapmam ve yapmamam gerekenleri saydi cinsellik yok dedi onu iyi biliyorum transferden sonra yapma :rolleyes:

Evet canimm zaten kalp atışını gördükten sonra kafaya takmam bu kadar , bu arada senin test ne kadar kaldı ?
Benim test 2 mayısta ama yarin degil diger gunu bir idrar testi daha denicem bakalim cizgi netlesmismi tam 8. Gunu olmuş olacak ozaman cikar kanda test icin az sabredeyim diyorum doktor uzun verdi tarihi ama baksana erken yapanlar cikti cikmadi deger dusuk fln cok uzuluyorlar belkide gercekten erkendir o nedenle ben dr un dedigi tarihi beklerim insallah

Kızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.
Transfer edilen gün sayılmıyor malesef bende sizin gibi cuma günü transfer oldum saat 4 gibi bana kan testi icin mayısın 2 si yazmislar

Bu arada siz hic idrarda test yaptinizmi ben yaptim cok silik ikinci cizgi cikti okadar silikki ben gordum ama.. Transfer ayni olmuşuz benim dondurulmuslardan 2 adet bakalim hayirlisi sizinki nasıl

Transfer oncesi demiyorlar yinede sor istersen doktoruna ama transferden sonra bir sure onermiyorlar bana onermediler hos yapacağim yokta hemsire yapmam ve yapmamam gerekenleri saydi cinsellik yok dedi onu iyi biliyorum transferden sonra yapma :rolleyes:
Canım senin de dondurulmuş transfer miydi acaba ondan mı yasak demedi ki

Bu arada siz hic idrarda test yaptinizmi ben yaptim cok silik ikinci cizgi cikti okadar silikki ben gordum ama.. Transfer ayni olmuşuz benim dondurulmuslardan 2 adet bakalim hayirlisi sizinki nasıl
Az önce idrar testi yaptım çıkmadı.ama sanırım baya erken bu durumda bugün daha 6.günüm.benim 1 tane 5.gun dondurulmuş embriosuydu.insallah aynı gün ikimizde hayırlı haberleri alırız canım.

Az önce idrar testi yaptım çıkmadı.ama sanırım baya erken bu durumda bugün daha 6.günüm.benim 1 tane 5.gun dondurulmuş embriosuydu.insallah aynı gün ikimizde hayırlı haberleri alırız canım.
Insallah ben yapþim idrar testi cok silik cikti okadar silik ki gormek istedigim icin gordum diyebilirim:KK35: benim 2 embriyo konuldu

Arkadaslar cok yogun grip olmusum cok derin hapsirmaya basladim cok korkuyorum ya napmaliyim cok korkuyorum dusermi acaba
Bişey olmaz Canım inşallah dikkat et nane limon içme ama nane tüketme demişti bir arkadaşım limon sık sıcak suya sadece vitaminli beslen iyi olursun inşallah bebişlerine bi zararı olmaz annesi sıkma kendini yeter

Back
X