- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
5 gün beta hcg salgılanmazki transferden sonra beşinci gün embiriyosunda ilk kez altıncı günde salgılanırBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün beta hcg salgılanmazki transferden sonra beşinci gün embiriyosunda ilk kez altıncı günde salgılanırBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?![]()
Canım emin misin bazen çıkan görüyorum korkmama gerek yok mu 5. Gün embriyosuydu5 gün beta hcg salgılanmazki transferden sonra beşinci gün embiriyosunda ilk kez altıncı günde salgılanır
2,5 aylık oluyor ama hamilelikte ay olarak hesaplama hiç bir zaman yapılmaz , haftalık olarak sayılan baz alınır.Kızlar 11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor ?
Cnm üzülme daha çok erken değilmi 6. Günden sonra karışır kana we belki geç tutunma olur ne kadar olumsuzluk olursa olsun daha test tarihine war kendini üzme bebeğini düşün lütfen rabbim nasip ettiyse zaten hertürlü olur ama ilk önce sen pozitif olBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?![]()
Tamam canım zaten kendimi kasarak ağladım bazı şeylerden dolayı o yüzden gidip kan verdim biraz sevinirim ona tutunurum diyeCnm üzülme daha çok erken değilmi 6. Günden sonra karışır kana we belki geç tutunma olur ne kadar olumsuzluk olursa olsun daha test tarihine war kendini üzme bebeğini düşün lütfen rabbim nasip ettiyse zaten hertürlü olur ama ilk önce sen pozitif ol![]()
Daha çok erken cnm bazılarının geç karışıyo kana biliyorsun sonuçta şimdi karnında olduğunu biliyorsun lütfen üzme kendini de bebişini deTamam canım zaten kendimi kasarak ağladım bazı şeylerden dolayı o yüzden gidip kan verdim biraz sevinirim ona tutunurum diye
İyi ki varsınız sizler en iyi manevi dostlar oldunuz banaDaha çok erken cnm bazılarının geç karışıyo kana biliyorsun sonuçta şimdi karnında olduğunu biliyorsun lütfen üzme kendini de bebişini de![]()
Sende iyi ki warsın cnm artık üzülmek yok bebiş için
İyi ki varsınız sizler en iyi manevi dostlar oldunuz bana![]()
Canim sen kendini cok strese sokuyorsun bak buradan bile fark ediliyor cok zamansiz test yapmissin onun bide salgilama durumu var konulduğu gibi ertrsi gunu yaptrirdi doktorlar yoksa icini ferah tut doktorun tarihini bekle kimseninki kimseye uymuyor aslinda tarihleri bile doktorlar tedavine gore veriyorlarBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?![]()
Buradaki yazılarından da dikkat ediyorım cok strese sokuyosun kendini. Testi bile yapmaman gereken bir zamanda yapıp yine strese sokmuşsun. Bebeğin varsa eğer ona zarar verirsin. Normal kan testini bekle benceBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?![]()
Hayırlı olsun canim, değer kaçıncı gününde kaç çıktı ? Dr neden böyle saçma bir olasılık sana sunmuş anlamadım.kızlarrrr ben geldim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim oncelikle değerim cok yuksekmis ikiz olabilirmis sonrasinda ise test yaptrdigim doktor illa karnindan bakicam dedi bakti goremedim berde var sende dedi gormem gerekirdi bu degere gore dedi mutlaka bugun doktoruna ulas baksin sana dis gebelik olabilir dedi perde nedir duyan bilen varmidir aklim cok karisik
Ya bilmiyorum okadar uzuldum ki anlatamam sevincim kursagimda kaldi düğüm düğüm oldum bu baska doktor tedavi gordugum doktor degil sadece sonuc alip faks cekecektik buda tutturdu usg ile bakicam diye ben bakmayin dedim israr etti karnindan dedi bukezde gormem gerekirdi gorunmuyor alttan bakayim dedi bende istemedim hatta imza aldi benden ben tup bebek deyincemi cok temkinli davranmak istedi ne yapti anlamadimHayırlı olsun canim, değer kaçıncı gününde kaç çıktı ? Dr neden böyle saçma bir olasılık sana sunmuş anlamadım.
Canım tüp bebekte şimdi görememesi doğal ama değerini iki gün sonra tekrarlat ozaman artışında sıkıntı olup olmadığına göre gerekeni yaptır boşunamı doktorlar hep ultrason için gün veriyorlar pozitif olunca bakarlardı hemen inşallah bişey yoktur doktorda korkuttuğu ile kalsın iki gün sonraki değerinle karşılaştırtkızlarrrr ben geldim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim oncelikle değerim cok yuksekmis ikiz olabilirmis sonrasinda ise test yaptrdigim doktor illa karnindan bakicam dedi bakti goremedim berde var sende dedi gormem gerekirdi bu degere gore dedi mutlaka bugun doktoruna ulas baksin sana dis gebelik olabilir dedi perde nedir duyan bilen varmidir aklim cok karisik
Okadar morslim bozuk ki tekrar degere bile bakasim yok doktorun sekreteri ile gorustum hemsireside yanindaydi drdiki korkmayin hatta ikiz ihtimali yuksek dedi ilaclariniza devam dediCanım tüp bebekte şimdi görememesi doğal ama değerini iki gün sonra tekrarlat ozaman artışında sıkıntı olup olmadığına göre gerekeni yaptır boşunamı doktorlar hep ultrason için gün veriyorlar pozitif olunca bakarlardı hemen inşallah bişey yoktur doktorda korkuttuğu ile kalsın iki gün sonraki değerinle karşılaştırt
Canım benim değerim 7. Gün 87 9. Gün 241 üç katı kadar artma olmuş bende üç ile katlanarak artınca senin değerinden fazla oluyo benim değer aynı 5. Gün 2 transfer benimde iyi olcak inşallah2 embriyosu ile kanda gebelik değerleriniz kaç çıktı kacincı günde ikiz tutanlar iki kesesi gorunenler benim 13. Gunu 1892 cikti ikiz tutma ihtimalim nedir az moralim olsun bari