• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ben de gün gün takip ediyorum okuyorum nette çider derneğinin yazdığı Bilgi bu doğrultuda ilk altıncı gün salgılanır beşinci gün embriyosu

Benim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ? :KK43:
Cnm üzülme daha çok erken değilmi 6. Günden sonra karışır kana we belki geç tutunma olur ne kadar olumsuzluk olursa olsun daha test tarihine war kendini üzme bebeğini düşün lütfen rabbim nasip ettiyse zaten hertürlü olur ama ilk önce sen pozitif ol :duduk:

Cnm üzülme daha çok erken değilmi 6. Günden sonra karışır kana we belki geç tutunma olur ne kadar olumsuzluk olursa olsun daha test tarihine war kendini üzme bebeğini düşün lütfen rabbim nasip ettiyse zaten hertürlü olur ama ilk önce sen pozitif ol :duduk:
Tamam canım zaten kendimi kasarak ağladım bazı şeylerden dolayı o yüzden gidip kan verdim biraz sevinirim ona tutunurum diye

Canim sen kendini cok strese sokuyorsun bak buradan bile fark ediliyor cok zamansiz test yapmissin onun bide salgilama durumu var konulduğu gibi ertrsi gunu yaptrirdi doktorlar yoksa icini ferah tut doktorun tarihini bekle kimseninki kimseye uymuyor aslinda tarihleri bile doktorlar tedavine gore veriyorlar :KK20::KK68:

Buradaki yazılarından da dikkat ediyorım cok strese sokuyosun kendini. Testi bile yapmaman gereken bir zamanda yapıp yine strese sokmuşsun. Bebeğin varsa eğer ona zarar verirsin. Normal kan testini bekle bence

:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek: kızlarrrr ben geldim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim oncelikle değerim cok yuksekmis ikiz olabilirmis sonrasinda ise test yaptrdigim doktor illa karnindan bakicam dedi bakti goremedim berde var sende dedi gormem gerekirdi bu degere gore dedi mutlaka bugun doktoruna ulas baksin sana dis gebelik olabilir dedi perde nedir duyan bilen varmidir aklim cok karisik

:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek: kızlarrrr ben geldim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim oncelikle değerim cok yuksekmis ikiz olabilirmis sonrasinda ise test yaptrdigim doktor illa karnindan bakicam dedi bakti goremedim berde var sende dedi gormem gerekirdi bu degere gore dedi mutlaka bugun doktoruna ulas baksin sana dis gebelik olabilir dedi perde nedir duyan bilen varmidir aklim cok karisik
Hayırlı olsun canim, değer kaçıncı gününde kaç çıktı ? Dr neden böyle saçma bir olasılık sana sunmuş anlamadım.

Hayırlı olsun canim, değer kaçıncı gününde kaç çıktı ? Dr neden böyle saçma bir olasılık sana sunmuş anlamadım.
Ya bilmiyorum okadar uzuldum ki anlatamam sevincim kursagimda kaldi düğüm düğüm oldum bu baska doktor tedavi gordugum doktor degil sadece sonuc alip faks cekecektik buda tutturdu usg ile bakicam diye ben bakmayin dedim israr etti karnindan dedi bukezde gormem gerekirdi gorunmuyor alttan bakayim dedi bende istemedim hatta imza aldi benden ben tup bebek deyincemi cok temkinli davranmak istedi ne yapti anlamadim

Bu arada 1892 test değerim 13. Günüm 5. Gün ebriyolari iki adet.. an gun sonraya kese ve kalp atisi icin randevu aldik sevinemedik bile diğer doktor gölge dusurdu dis gebelik riski var dedi ben inaniyorum bebeklerim dogru yere tutundu hic aklima kotu seyler getirmicem hic

Canım tüp bebekte şimdi görememesi doğal ama değerini iki gün sonra tekrarlat ozaman artışında sıkıntı olup olmadığına göre gerekeni yaptır boşunamı doktorlar hep ultrason için gün veriyorlar pozitif olunca bakarlardı hemen inşallah bişey yoktur doktorda korkuttuğu ile kalsın iki gün sonraki değerinle karşılaştırt

Canım tüp bebekte şimdi görememesi doğal ama değerini iki gün sonra tekrarlat ozaman artışında sıkıntı olup olmadığına göre gerekeni yaptır boşunamı doktorlar hep ultrason için gün veriyorlar pozitif olunca bakarlardı hemen inşallah bişey yoktur doktorda korkuttuğu ile kalsın iki gün sonraki değerinle karşılaştırt
Okadar morslim bozuk ki tekrar degere bile bakasim yok doktorun sekreteri ile gorustum hemsireside yanindaydi drdiki korkmayin hatta ikiz ihtimali yuksek dedi ilaclariniza devam dedi

2 embriyosu ile kanda gebelik değerleriniz kaç çıktı kacincı günde ikiz tutanlar iki kesesi gorunenler benim 13. Gunu 1892 cikti ikiz tutma ihtimalim nedir az moralim olsun bari

2 embriyosu ile kanda gebelik değerleriniz kaç çıktı kacincı günde ikiz tutanlar iki kesesi gorunenler benim 13. Gunu 1892 cikti ikiz tutma ihtimalim nedir az moralim olsun bari
Canım benim değerim 7. Gün 87 9. Gün 241 üç katı kadar artma olmuş bende üç ile katlanarak artınca senin değerinden fazla oluyo benim değer aynı 5. Gün 2 transfer benimde iyi olcak inşallah

Back
X