• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım benim değerim 7. Gün 87 9. Gün 241 üç katı kadar artma olmuş bende üç ile katlanarak artınca senin değerinden fazla oluyo benim değer aynı 5. Gün 2 transfer benimde iyi olcak inşallah
Canım pek anlamadım senden kaynakli değil ben buğun saflastım iyice bana tane tane anlatirmisin.. senin 9. Gunu degerin net kacti birde 5. Gun embriyosu 2 adetmi konuldu

Bu arada 1892 test değerim 13. Günüm 5. Gün ebriyolari iki adet.. an gun sonraya kese ve kalp atisi icin randevu aldik sevinemedik bile diğer doktor gölge dusurdu dis gebelik riski var dedi ben inaniyorum bebeklerim dogru yere tutundu hic aklima kotu seyler getirmicem hic
Düşünüyorum da 2 embriyo transfer edilmiş olsa bile acaba içlerinden bir tanesi bölündü de 3 tane mi oldular ? O yüzden de bu kadar yüksek çıkabilir .. belki 3 tane embriyo vardır suan ? O yüzden değer yüksek çıkmış olabilir , zaten suan 4 haftalık hamile sayılmış oluyorsun ve 4 haftalık hamilelikte kese görünmesi imkansız birşey .. içini şimdilik ferah tut .

Canım pek anlamadım senden kaynakli değil ben buğun saflastım iyice bana tane tane anlatirmisin.. senin 9. Gunu degerin net kacti birde 5. Gun embriyosu 2 adetmi konuldu
Canım olur kafan karışık 9. Gün değerim 241 çıktı 11. Gün üç kat arttığını kabul edince 723 eder 13. Güne 2169 ediyo yani o Zaman seninle benim 5. Gün iki tane olunca normal değilmi

Benimde 5. Gün iki adet transferim oldu bu arada normal gebeliklerde 1500 üstü çıkınca kese görünüyo kabul edilir ultrasonla bakılır senin doktorun kafa Oraya gitmiş bence ultrason muanende ikizlerine el sallayacaksın daha bizim için çok erken kese görünümü

Düşünüyorum da 2 embriyo transfer edilmiş olsa bile acaba içlerinden bir tanesi bölündü de 3 tane mi oldular ? O yüzden de bu kadar yüksek çıkabilir .. belki 3 tane embriyo vardır suan ? O yüzden değer yüksek çıkmış olabilir , zaten suan 4 haftalık hamile sayılmış oluyorsun ve 4 haftalık hamilelikte kese görünmesi imkansız birşey .. içini şimdilik ferah tut .
Nasil yani oyle birsey olabilirmiki bolunup iki tane kalan oluyormuki benim test sonucum 13 gun sonra ama bazilarina 8 gun denmis benim cok mu yuksek bu durumda ay iice kafam karisti :halay::dua::işsiz::rolleyes:

Canım olur kafan karışık 9. Gün değerim 241 çıktı 11. Gün üç kat arttığını kabul edince 723 eder 13. Güne 2169 ediyo yani o Zaman seninle benim 5. Gün iki tane olunca normal değilmi
Heh simdi anlafim srn bana gore hesap cikarttin sende iki tane var dimi senin kesene ne zamana gun verildi suan ne kadarlik oldun

Nasil yani oyle birsey olabilirmiki bolunup iki tane kalan oluyormuki benim test sonucum 13 gun sonra ama bazilarina 8 gun denmis benim cok mu yuksek bu durumda ay iice kafam karisti :halay::dua::işsiz::rolleyes:
Canim sen Dr a demedin mi benim çift embriyo transferi edildi diye ? Kese başına 900 değer düşüyor tabiki ultrasonda görünmez .. canim bazen tek embriyo bile transferinde hücreler içinde bölünüp ikiz bebek olabiliyor , bende senin belki 2 taneden 1 tanesi bölünüp 3 bebek olabilir mi acaba diye düşündüm , bu şekilde olan baya kişi var..

Canim sen Dr a demedin mi benim çift embriyo transferi edildi diye ? Kese başına 900 değer düşüyor tabiki ultrasonda görünmez .. canim bazen tek embriyo bile transferinde hücreler içinde bölünüp ikiz bebek olabiliyor , bende senin belki 2 taneden 1 tanesi bölünüp 3 bebek olabilir mi acaba diye düşündüm , bu şekilde olan baya kişi var..
dedim canım demez okurmuyum hatta karnimdan istemedim ben zorla bakti goremedim diyede alttan bakmak istedi ben baktirmadim benden imza aldim dis gebelikle ilgili bilgilendirme aldiğima dair

Heh simdi anlafim srn bana gore hesap cikarttin sende iki tane var dimi senin kesene ne zamana gun verildi suan ne kadarlik oldun
Canım ben şuanda 5 hafta 3 günlük olmuş görünüyorum hesap ettiğimde bana ikinci kan tahlilini söyleyince 15 gün sonra gel dediler haftaya pazartesi muanem olacak inşallah o Zaman 6 hafta 1 günlük olacam

Buradaki yazılarından da dikkat ediyorım cok strese sokuyosun kendini. Testi bile yapmaman gereken bir zamanda yapıp yine strese sokmuşsun. Bebeğin varsa eğer ona zarar verirsin. Normal kan testini bekle bence
Kuzum aşırı olumlu ve mutluydum bugüne kadar herşey tepetaklak oldu psikoloji falan kalmadı sonra sinirle varsa çıkar dedim bi kaç kişi de görmüştüm çünkü .. evde yalnız kalınca da kendimi dışarı atmak istedim böyle oldu ama benimleler bence bebeklerim hala :) pazar günü yaptıracam bi daha idrar bile yapmak YÖK :halay:

Son düzenleme:
Canim sen kendini cok strese sokuyorsun bak buradan bile fark ediliyor cok zamansiz test yapmissin onun bide salgilama durumu var konulduğu gibi ertrsi gunu yaptrirdi doktorlar yoksa icini ferah tut doktorun tarihini bekle kimseninki kimseye uymuyor aslinda tarihleri bile doktorlar tedavine gore veriyorlar :KK20::KK68:
Canım kuzular evde çok sıkıntılar yaşadım bugün az mutlu olayım pozitif çıkarsa diye sinirle gittim acile ama her bünye farklı olduğundan tabi çıkmadı inşallah test günü iyi olur ama bebekle alakasız ailevi bi durum beni mahvetti bugün çok ağladım ona yoksa negatifi hiç kafaya bile takmadım :)

Canım kuzular evde çok sıkıntılar yaşadım bugün az mutlu olayım pozitif çıkarsa diye sinirle gittim acile ama her bünye farklı olduğundan tabi çıkmadı inşallah test günü iyi olur ama bebekle alakasız ailevi bi durum beni mahvetti bugün çok ağladım ona yoksa negatifi hiç kafaya bile takmadım :)
Canim 6. 7. Günlerde çıkan gordum ama 5.gun gerçekten biraz fazla erken. Geçersiz say sen o testi:)

Kızlar sordum ama görmediniz bi daha sorayım birkaç damla lekelenmem oldu bugün normal karşıladım doktorumu aramadım acep yanlış mı yaptım ki

Canim 6. 7. Günlerde çıkan gordum ama 5.gun gerçekten biraz fazla erken. Geçersiz say sen o testi:)
Bence Test hatalı :KK49: kaydırma yaptım ya da :KK48::KK48: canım ben inanıyorum güzel olacak bebeklerim benimle :KK200: Bugünkü üzüntüm tamamen onların haricinde bi durumdu etkilenmelerinden çok korktum sadece

Kuzum aşırı olumlu ve mutluydum bugüne kadar herşey tepetaklak oldu psikoloji falan kalmadı sonra sinirle varsa çıkar dedim bi kaç kişi de görmüştüm çünkü .. evde yalnız kalınca da kendimi dışarı atmak istedim böyle oldu ama benimleler bence bebeklerim hala :) pazar günü yaptıracam bi daha idrar bile yapmak YÖK :halay:
Ben 6.gün erken test yaptım cıkmadı perişan oldum sabahlata kadar ağladım 7.gün ucuz testlerden yaptım cok cok silik çıktı ikinci çizgi ikiz olmasına rağmen düşün. Takılma nolur pozitif ol test gününe kadar ben hep dua ediyorum tatlım

Ben 6.gün erken test yaptım cıkmadı perişan oldum sabahlata kadar ağladım 7.gün ucuz testlerden yaptım cok cok silik çıktı ikinci çizgi ikiz olmasına rağmen düşün. Takılma nolur pozitif ol test gününe kadar ben hep dua ediyorum tatlım
Kuzuuum sen de mi erken yaptın testiiii :olamaz::KK48:
Bugün beni başka bi konuda üzdüler yoksa ben ev de idrar testi bile yapmadan 10. Gün direk kan verecektim :) kendimden ve bebeklerimden değerli kimse YÖK bi daha üzmicem kendimi başkaları için duymazlıktan gelicem artık :KK47: sizi öpüyorum çok kuzum desteğinizi hep kalbimde hissediyorum :KK15::KK200:

Kızlar sordum ama görmediniz bi daha sorayım birkaç damla lekelenmem oldu bugün normal karşıladım doktorumu aramadım acep yanlış mı yaptım ki
Canım benim 7. Gün lekem oldu devamı gelmedi doktorumu aradım dinlenmemi bunun olabileceğini söyledi ilaçlarını ihmal etme dedi bence leken devam ederse doktoruna danış derim

Kizlar ben kizimi 5+2 de gormustum kese okarak hatta 2 keseydi biri gelismedi oda tup bebek
Bu hamileligimde 5+0da kontrolum kese gorunur mu

Kizlar ben kizimi 5+2 de gormustum kese okarak hatta 2 keseydi biri gelismedi oda tup bebek
Bu hamileligimde 5+0da kontrolum kese gorunur mu
Canım normalde aslında görünebiliyor deniliyor ama banada 6 hafta 1 günlük olacak o Zaman gel dediler bende anlamıyorum haftaya öğrenecem inşallah

Back
X