• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım normalde aslında görünebiliyor deniliyor ama banada 6 hafta 1 günlük olacak o Zaman gel dediler bende anlamıyorum haftaya öğrenecem inşallah

Icinde bebiside gorup kalp atisini ayni kontrolde gor diye canim
Benim doktor kese icin ayri
Icinde bebek girup ekranda kalp atimi icin ayri cagiriyor

Icinde bebiside gorup kalp atisini ayni kontrolde gor diye canim
Benim doktor kese icin ayri
Icinde bebek girup ekranda kalp atimi icin ayri cagiriyor
Önceki tedavimde öyleydi önce kese için gitmiştim sonra kalp atışı için gittim bu sefer ikisi bir araya getirildi değişiyor sanırım artık bazı şeyler hepimiz sağlıklı sıhatli görelimde bebeklerimizi içimiz rahat etsin

Önceki tedavimde öyleydi önce kese için gitmiştim sonra kalp atışı için gittim bu sefer ikisi bir araya getirildi değişiyor sanırım artık bazı şeyler hepimiz sağlıklı sıhatli görelimde bebeklerimizi içimiz rahat etsin

Aynen canim bu surec hep beklemek hep endise korku malesef
Annelik boyle bir sey dunyanin en guzel duygusu
Ben en cok da kizim abla okucak diye seviniyorum hep onun icin istedik tekrardan tedaviyi

Oo sen benden baya oncesin ben 30 nisanda oldu transferim ozaman gorunmemesi normal dimi yani

Canim son adetin ne
Bunda embriyonun kacinci gun olusu son adet belirliyir genelde
Beni pzt cagirdi doktorum
5+0 oluyorun transferden sonra 16.gun oluyor

Oo sen benden baya oncesin ben 30 nisanda oldu transferim ozaman gorunmemesi normal dimi yani
Bende onu diyorum ya normal görünmemesi inşallah sen on gün sonra gittiğinde göreceksin boş yere kafa karıştırdı doktorun
Aynen canim bu surec hep beklemek hep endise korku malesef
Annelik boyle bir sey dunyanin en guzel duygusu
Ben en cok da kizim abla okucak diye seviniyorum hep onun icin istedik tekrardan tedaviyi
aynen Canım bu yüce duygunun üzerinde bi duygu yok bence benimde bir oğlum var bizde onun için çok istedik bir senedir hep kardeş istiyordu Rabbim onları bütün kötülüklerden korusun inşallah

Bende onu diyorum ya normal görünmemesi inşallah sen on gün sonra gittiğinde göreceksin boş yere kafa karıştırdı doktorun

aynen Canım bu yüce duygunun üzerinde bi duygu yok bence benimde bir oğlum var bizde onun için çok istedik bir senedir hep kardeş istiyordu Rabbim onları bütün kötülüklerden korusun inşallah

Aminnn canim rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin insallah

2 nisan cnm embriyomda 5. Gun

Birde bir sey soylim ikk kontrol vajinal usg ike oluyor bizde kizimda da ilk hamileligimde de oyle olmustu 5.haftada
6 da gittik yine alttan kalp atisini da gorduk
Sonraki hafta artik karindan baslamistik usg ye
Belki doktor.onun icin alttan bakmak istemistir ama zaten bu haftada karundan gorunmez ki
Bosver kendi doktoruna guven sen

Birde bir sey soylim ikk kontrol vajinal usg ike oluyor bizde kizimda da ilk hamileligimde de oyle olmustu 5.haftada
6 da gittik yine alttan kalp atisini da gorduk
Sonraki hafta artik karindan baslamistik usg ye
Belki doktor.onun icin alttan bakmak istemistir ama zaten bu haftada karundan gorunmez ki
Bosver kendi doktoruna guven sen
Saol cnm bende oyle yapmayi denedim

Arkadaslar sol kasikta surekli ağri var git gide çoğalıyor hatta 14 gun oldu agrim hala artiyor sag tarafta ise tık yok normalmidir doktoru aricam dis gebelikten supheleniyorum bilgisi olan varmi

Arkadaslar sol kasikta surekli ağri var git gide çoğalıyor hatta 14 gun oldu agrim hala artiyor sag tarafta ise tık yok normalmidir doktoru aricam dis gebelikten supheleniyorum bilgisi olan varmi
Günaydın canim , benim 22.gun Hale’n ara ara sancılar oluyor normal bunlar bebekler yerleşiyor Rahim büyüyor korkma .

Back
X