• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar perde ne demek bilen varmi netten arastirdim bir nevi kisirlikmis tedavisi varmis rahimi ikiye boluyormus doktor vana perde var dedi bende bugun doktorumu aradim dediki 10 12 gun sonra usg ye bakicam ozaman ablasilir suan acil bir durumun yok dedi peki bu koskoca tup bebek uzmani perde olsa daha onceden neden beni bilgilendirmesin hamile kalmaya engel ise neden bile bile transfer yapsin ki ya dusuge yada erken doğuma sebep olabiliyormus ben kizimdan sonra aralikli iki dusuk yaptim bunca zaman doktora gittim neden kimse gormesin usg ile kendi doktoruma cok korktugumu soyledim bana simdi bakmamin bir anlami yok dedi 10 12 gun sonra gorusucez dedi
Benmde perde war ki Rahime ikiye bölecek şekildeydi ilk denemem de alınmadı Bana göre yanlış ameliyat doktora göre Zararı olmaz die çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan warmış araştırma hastanesinde olmuştum ameliyatı ikinci denemeden önce histereskopiyle alındı kurtuldum ama rahim bozukluğu hala dewam ediyo bunun için ameliyat olmaya karar werdiğiniz de lütfen çok iyi araştırın geçmiş olsun

Normal ucuz testlerden yaptım şimdi, tek çizgi çıktı. 3.gün embriyosu, 7.gün.. Olmadı bence bu kez..kaybettiğim kızım mucizemdi belki..

Erken bence benim 2 tane 5.gün embriyosu çok çok silik çıkmıştı
Hangi gün silik çıkmıştı.? Regl belirtilerim de var, sanki her an olacakmışım da olamıyormuşum, birşey engelliyormuş gibi..

Son düzenleme:
Canım hem erken hem de sabah idrarı değil
Bilmiyorum canım. İşin ucunda tutmama da var ama, yaşadıklarımı biliyorsun, büyük bir çöküş olur benim için bu kez..ilkinin tutup bebeğini kaybedip ikincinin tutmaması..inş sürpriz olur bana güzel haber alırım.

Hangi gün silik çıkmıştı.? Regl belirtilerim de var, sanki her an olacakmışım da olamıyormuşum, birşey engelliyormuş gibi..
7.gün çok çok silik çıkmıştı bence ikiz diye öyle çıktı tek olsaydı kesin çıkmazdı. Bende de tam tersi hiçbir belirti yoktu ve kesin olmadı demiştim

Kızlar vücut ısısı hamilelik belirtisi olabildiği gibi kullanılan progesteron tarafından vücut ısısı 1 derece yukseliyor..

5 gün önce iki kez embiriyo transfer edilmişti
6cı gün değerim 32
8 gün değerim 47
Yine mi kimyasal sizce

Bilmiyorum canım. İşin ucunda tutmama da var ama, yaşadıklarımı biliyorsun, büyük bir çöküş olur benim için bu kez..ilkinin tutup bebeğini kaybedip ikincinin tutmaması..inş sürpriz olur bana güzel haber alırım.
inşallah canım inan ki çok istiyorum bunu senin adına

7.gün çok çok silik çıkmıştı bence ikiz diye öyle çıktı tek olsaydı kesin çıkmazdı. Bende de tam tersi hiçbir belirti yoktu ve kesin olmadı demiştim
Geçen yıl 2 5.gün embriyosu dan kızım tutunmuştu. 10.gün değerim 333 idi. Şimdi sanki her an regl olacakmışım gibi his var ve kontrol ediyorum.

Benmde ayni 26 sında transfer olmuştum ve adet ağrılarım war erken gebelik testi ve normal test yaptım ikisinde de negatif sanırım bu seferde olmadı :KK43:
Testi bugün mü yaptınız yani 8.gün oluyor?

Back
X