• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar 13. Gün değerim 1154,9
9. Gün 238
Çok şükür.
Daha buna sevinemeden kesenin telaşına düştüm:KK17:
Hayırlı olsun :) o telaş hiç bitmeyecek sanırım , ilk kan pozitif çıkar ikiye katlanacak mi diye düşünürüz o biter keseyi görecek miyiz sonra kalp sesini duyacak miyiz derken 9 ay bu telaş hiç bitmeyecek .. insan zor bulunca böyle oluyor galiba , rabbim olmayanlara da nasip etsin olanlara da sabır versin:) icin de bana da :)

Arkadaşlar 13. Gün değerim 1154,9
9. Gün 238
Çok şükür.
Daha buna sevinemeden kesenin telaşına düştüm:KK17:

Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Ben tedaviye baslamadan ilki kadar olmaz heyecan diyordum
Bir tane kizim var Allah bagislasin
Ama 10 tanede olsa insan ayni heyecan ayni endiseler korku oluyormus

Bu arada benim tetkikimde 13.de yapıldi 1892 çıktı benimki 2 embriyo seninki kac merak ettim

Transferin 7. Günündeyim yiyip içip yataktan çıkmıyorum :halay: hiç bişe de hissetmiyorum allah sonumu hayır etsin pazar yaptırmaya karar verdim kan testini de :KK200::anneadayı:

Kızlar benim haftaya cumartesi dondurulmuş transferim olacak ama adetimin de 25. Günü oluyor. Çok geç değil mi

Kızlar benim haftaya cumartesi dondurulmuş transferim olacak ama adetimin de 25. Günü oluyor. Çok geç değil mi
Geç degil benim de 21.gunu olmustu hormonların ve rahimin durumuna göre yapıyorlar transferi:) ben pozitif sonuç aldım dilerim sen de alırsın

Geç degil benim de 21.gunu olmustu hormonların ve rahimin durumuna göre yapıyorlar transferi:) ben pozitif sonuç aldım dilerim sen de alırsın
İnşallah canım.geçen ilk tedavimde negatif almıştım.bunlar oradan kalan yavrularım.geçen tedavide psikolojim çok kötüydü.şimdi içim ferah nedense.Allahım bana da nasip eder inşallah

Ben ilk denememde yumurtaliklar toplandi rahim hazrlandi vs derken bayagi uzun surmustu net gununu hatirlamiyorum ama hatta doktora adet gunum cok yakin degilmi demistim diye hatrliyorum sonumcusu ise17 gunu yapildi dondurulmustu

İnşallah canım.geçen ilk tedavimde negatif almıştım.bunlar oradan kalan yavrularım.geçen tedavide psikolojim çok kötüydü.şimdi içim ferah nedense.Allahım bana da nasip eder inşallah
Benim sen ilk denemem de negatif olmustu taze embriyo transferiydi , Rahim ister istemez yorgun oluyor ama dondurulmuşlarda tutma olasılığı yüksek .

İyi akşamlar. Benim 5. Tüp bebek denemem ilk kez dondurulmuş embriyo ile yapılacak. Umarım bu sefer güzel sonuç alırım:dua:

Back
X