• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Saol canım allah razı olsun .. dua ediyorum etmez miyim hiç sizlerin hiç birisini birebir tanimasamda kaderlerimiz ortak , kader arkadaşlarıyız.. ben de çok cektim 2 defa transfer göremeden embriyolarım 3 gün çöp oldu.. sonra bir defa taze embriyo negatif aldım en sonunda dondurulmuş ile tutturdum..

Ben acayip kaderciyim bu konuda
Benim ilk denemem bir profta 5.gun taze transfer negatif
Tam bir yil sonra ayni doktorda donmus transfer bebegimin kalbi durdu malesef
Sonra ayni merkezde canim doktorum abim herseyim ikk denemede kizim kucagimda
Geriye kalan donmuslarla simdi Allahin izniyle ikinciye hamileyim
Sukurler.olsun rabbime bugununuze ama hep hayirlisini sagliklisini diledim olmazsa vardir bir bikdigi dedim rabbim sen en iyisini bikirsin dedim
Devlet hastanesinde hamile kalanda var en iyi klinikte benim gibi blast embriyo transfer edilip negatifi alanda
Hic unutmam yanimda bir kozcagiz vardi esinden bi kac tane sperm ancak bukunabiliyordu adamdan sperm bulmak icin kizi opuya bile alamamoslardi ikizleri var
Hersey kader kismet alinyazisi
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin

Ben acayip kaderciyim bu konuda
Benim ilk denemem bir profta 5.gun taze transfer negatif
Tam bir yil sonra ayni doktorda donmus transfer bebegimin kalbi durdu malesef
Sonra ayni merkezde canim doktorum abim herseyim ikk denemede kizim kucagimda
Geriye kalan donmuslarla simdi Allahin izniyle ikinciye hamileyim
Sukurler.olsun rabbime bugununuze ama hep hayirlisini sagliklisini diledim olmazsa vardir bir bikdigi dedim rabbim sen en iyisini bikirsin dedim
Devlet hastanesinde hamile kalanda var en iyi klinikte benim gibi blast embriyo transfer edilip negatifi alanda
Hic unutmam yanimda bir kozcagiz vardi esinden bi kac tane sperm ancak bukunabiliyordu adamdan sperm bulmak icin kizi opuya bile alamamoslardi ikizleri var
Hersey kader kismet alinyazisi
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin
Aaaa ne güzel kaç haftalık hamilesin canim? Evet ben de kaderciyim tedavimin hiç bir noktasında isyan etmedim pes etmedim elbet vakti vardır diye sabrımı korumayı becerebildim..

Aaaa ne güzel kaç haftalık hamilesin canim? Evet ben de kaderciyim tedavimin hiç bir noktasında isyan etmedim pes etmedim elbet vakti vardır diye sabrımı korumayı becerebildim..

Daha yeni ogrendik canim sali gunu 10.gunumdu test yaptirmistik 293 cikti iste
Yarin Allah izin verirse kese gormeye gidicez insallah

Saol canım allah razı olsun .. dua ediyorum etmez miyim hiç sizlerin hiç birisini birebir tanimasamda kaderlerimiz ortak , kader arkadaşlarıyız.. ben de çok cektim 2 defa transfer göremeden embriyolarım 3 gün çöp oldu.. sonra bir defa taze embriyo negatif aldım en sonunda dondurulmuş ile tutturdum..
canim transfer olamadan neden cöp oldu dedin? dondurulmuslar cozulurken mi problem oldu yoksa baska bisey mi?

canim transfer olamadan neden cöp oldu dedin? dondurulmuslar cozulurken mi problem oldu yoksa baska bisey mi?
Hayır canim dondurulmuslar degil, 2 defa opu oldu ve 25 tane yumurta toplamdı 20 tanesi döllendigi halde 3.gunde hepsinin bozulduğunu söylediler 2 defa ayni şeyi üst üste yaşadım . Yani iki tedavim transfer olmadan boşa gitmiş oldu.

Hayirli geceler kizlar.bugun transferimin 6.gunuydu 7 oluyor.2.gunden beri hafif kasık agrisi arada batma var ama 2 gundur adet sancisi benzeri agrim var sabahtan geceye kadar suruyor bazen hafif bazen daha fazla.adetime 7 gun var daha ve adet sancisi yasamam genelde.normal midir bu kadar surmesi agrilarin.adet fln olmam degil mi?

Daha yeni ogrendik canim sali gunu 10.gunumdu test yaptirmistik 293 cikti iste
Yarin Allah izin verirse kese gormeye gidicez insallah
canim biz seninle ayni gun transfer degilmiydi tetkikden bir hafta sonraya mi cagirdilar seni bana 10 hatta 15 gun dediler kese kalp atisi icin cok erken gitmesen mi srn bilirsinde ikisini bir gormus olurdun benim transfer 19 nisandaydi

Hayirli geceler kizlar.bugun transferimin 6.gunuydu 7 oluyor.2.gunden beri hafif kasık agrisi arada batma var ama 2 gundur adet sancisi benzeri agrim var sabahtan geceye kadar suruyor bazen hafif bazen daha fazla.adetime 7 gun var daha ve adet sancisi yasamam genelde.normal midir bu kadar surmesi agrilarin.adet fln olmam degil mi?
Merhaba, benim de 7.günü başlayan regl benzeri ağrılarım olmuştu. Birer gün arayla devam etti. Ha oldu olacak gibi hissediyordum. Maalesef olumlu netice alamadım. Ama herkeste farklı olabilir. 3.gün embriyosu ise en azından 10.günde kan testi yaptırıp öğrenebilirsin.

canim biz seninle ayni gun transfer degilmiydi tetkikden bir hafta sonraya mi cagirdilar seni bana 10 hatta 15 gun dediler kese kalp atisi icin cok erken gitmesen mi srn bilirsinde ikisini bir gormus olurdun benim transfer 19 nisandaydi

Ben kizimda da oyle gitmistim canim
Ilk keseyi gormustuk
Sonraki hafta icinde bebegi ve ekranda kalp.atisini
Diger haftada kalp.atisini dinletmisti doktorum
Biz bu sekilde.ilerloyoruz canim
Ben doktoruma gozum kapali guveniyorum ondan baska beni kimse psikolojik okarak rahatlatamiyor
Sali gunu 10.gun test yapinca pzt gel.dedi cunku bizde keseyi gorunce bazi ilaclari birakiliyor

Benim.ilk defa bu tedavimde.adet.agrisi oldu
Daha onceki tedavilerimde olmadi hatta 2.5 yasinda bir kizim var hic bilmem
Hala.ara ara girer agri sali gunu pozitif sonucu aldik
Insallah senden de guzel haberleri aliriz

Hayır canim dondurulmuslar degil, 2 defa opu oldu ve 25 tane yumurta toplamdı 20 tanesi döllendigi halde 3.gunde hepsinin bozulduğunu söylediler 2 defa ayni şeyi üst üste yaşadım . Yani iki tedavim transfer olmadan boşa gitmiş oldu.

ilk defa boyle bisey duyuyorum hakikaten kotu olmus ama sonunda kavustun ne guzel...

Benim.ilk defa bu tedavimde.adet.agrisi oldu
Daha onceki tedavilerimde olmadi hatta 2.5 yasinda bir kizim var hic bilmem
Hala.ara ara girer agri sali gunu pozitif sonucu aldik
Insallah senden de guzel haberleri aliriz
Cevap icin cok tesekkur ederim.Allah kucaginiza almayi nasip etsin :) insallah guzel haber vermek nasip olur bana da.

Merhaba, benim de 7.günü başlayan regl benzeri ağrılarım olmuştu. Birer gün arayla devam etti. Ha oldu olacak gibi hissediyordum. Maalesef olumlu netice alamadım. Ama herkeste farklı olabilir. 3.gün embriyosu ise en azından 10.günde kan testi yaptırıp öğrenebilirsin.
2.gun basladi 6.gun de dahil devam etti.hep hissettiriyor agri hafifte olsa.gecmiyor yani.bugun devam eder mi bilmiyorum.ilk tedavimde hicbir agri olmadi.insallah bu sefer olumlu sonuc alabilirim.5.gun embriyosu 10.gun kan vericem.Allah dileyen herkese nasip etsin.

Ben kizimda da oyle gitmistim canim
Ilk keseyi gormustuk
Sonraki hafta icinde bebegi ve ekranda kalp.atisini
Diger haftada kalp.atisini dinletmisti doktorum
Biz bu sekilde.ilerloyoruz canim
Ben doktoruma gozum kapali guveniyorum ondan baska beni kimse psikolojik okarak rahatlatamiyor
Sali gunu 10.gun test yapinca pzt gel.dedi cunku bizde keseyi gorunce bazi ilaclari birakiliyor
Anladim canim tabiki doktorlarimiz ne diyorsa odur sadece beraberdi tarihlerimiz ya onun icin bende sabirsiz bir bekleyis icersindeyim insallah hepimiz icin hersey yolunda gider :dua: bizede mutlu haberlerle gel :KK16:

Back
X