- 6 Mayıs 2016
- 18
- 17
- 18
- 49
E
Evet 5.gun bakılıyorTransferinden sonramı bakıyorlar bu değerlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5.gun bakılıyorTransferinden sonramı bakıyorlar bu değerlere
Canım bazen belirti hissetmiyorsun ilerleyen haftalarda ufak ufak belirtiler oluyo ama ben oğlumda hiçbir şey hissetmemiştim inşallah güzel haberini alacaz
normal Can'ım endometrium kalınlığı için ilaç dozun yükseltilebilir ben transferden sonra günde 6 içiyordum bugün günde 3 e çevirildi değişiklik yapılabilir inşallah hayırlı transferlerin olur sımsıkı bebeğin sana sarılır
Transferden sonra bakıldığını duymamıştım benim diğer tedavilerimdede bakılmamıştıE
Evet 5.gun bakılıyor
Normal canım öbüründe değişiklik olup olmaması önemli doktorunda söyler zaten sıkıntı yok şuanda4 gunde endometriumda henuz degiaiklik olmamasi normal dimi canim
İnsallah canım hayırlısı olsun hakkımızda..aslinda belirtide aramak istemiyorum.bak senin ne guzel oldu inşallah bizde görürüz o günleri.Allah büyüktür nasipte varsa her türlü olur.Canım bazen belirti hissetmiyorsun ilerleyen haftalarda ufak ufak belirtiler oluyo ama ben oğlumda hiçbir şey hissetmemiştim inşallah güzel haberini alacaz
normal Can'ım endometrium kalınlığı için ilaç dozun yükseltilebilir ben transferden sonra günde 6 içiyordum bugün günde 3 e çevirildi değişiklik yapılabilir inşallah hayırlı transferlerin olur sımsıkı bebeğin sana sarılır
Amin inşallah duam sizinle bizimle aynı kaderi paylaşan herkesle bizi en iyi bizden başkası anlamaz inşallah Rabbim hepimizin dileğini duasını versin inşallahİnsallah canım hayırlısı olsun hakkımızda..aslinda belirtide aramak istemiyorum.bak senin ne guzel oldu inşallah bizde görürüz o günleri.Allah büyüktür nasipte varsa her türlü olur.
Normal canım öbüründe değişiklik olup olmaması önemli doktorunda söyler zaten sıkıntı yok şuanda
Demir ilacı kullanıyorsan o da yaparArkadaşlar cok bulantim var daha kese bile gorunmedi sadece sabahlari degil aksamlari var var mi benim gibi ilaclarin etkisi olabilir mi acaba oyle hafif bir bulanti degil baya baya ciddi bulantilar icim disima cikiyor cok afedersiniz
Allah kolaylık versin Canım bulantılar çok kötü oluyo benim diğer gebelikteyse yoktu şimdide yok şükür doktora ne zama gideceksinArkadaşlar cok bulantim var daha kese bile gorunmedi sadece sabahlari degil aksamlari var var mi benim gibi ilaclarin etkisi olabilir mi acaba oyle hafif bir bulanti degil baya baya ciddi bulantilar icim disima cikiyor cok afedersiniz
. Amin inşallah canımSelam kizlar bende transferin 7.gününe girdim Allahim hayirlisiyla nasip eder inşallah pozitif sonucu
Arkadaşlar cok bulantim var daha kese bile gorunmedi sadece sabahlari degil aksamlari var var mi benim gibi ilaclarin etkisi olabilir mi acaba oyle hafif bir bulanti degil baya baya ciddi bulantilar icim disima cikiyor cok afedersiniz
İnşallah canım.dualarim isteyen herkese.bende 5.gundeyim ne kadar kendime bir uğraşı bulsam da sanki zaman geçmiyor.yarin ise gidicem iki gün hızlı gecer inşallah. :))Selam kizlar bende transferin 7.gününe girdim Allahim hayirlisiyla nasip eder inşallah pozitif sonucu
Bu cumartesi cnm doktor randevum insllh gorunur artikAllah kolaylık versin Canım bulantılar çok kötü oluyo benim diğer gebelikteyse yoktu şimdide yok şükür doktora ne zama gideceksin
. Amin inşallah canım
5 haftalikta basladi cnm ben daha 6 haftalik bile olamadim kizimdada cok kotu gecirmistim hep bulanti buda oyle olacak cok kprluyorumCanim artik baslamistor bulantin benimde hafif hafif basladi cunku
Artik kesen gorunir zaten
Benim kizimda 6+0da baslamoati bu gebeligimde erken basladi her zaman olmasada ara.ara vuruyo
Tebrikler allah tamamına erdirsin insallahkızlar dün hastaneye gittim bebeğim resmi olarak benim artık inşallah. rabbim burda olup dua bekleyen herkesin duasını kabul eylesin.
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin canımkızlar dün hastaneye gittim bebeğim resmi olarak benim artık inşallah. rabbim burda olup dua bekleyen herkesin duasını kabul eylesin.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBu cumartesi cnm doktor randevum insllh gorunur artik
Canım keseyi görmüşsündür ama kalp atışını duydunuzmu benim iki hafta sonra gelmeme gün verdi kalp atışı içinkızlar dün hastaneye gittim bebeğim resmi olarak benim artık inşallah. rabbim burda olup dua bekleyen herkesin duasını kabul eylesin.