• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar aşırı baş dönmesi yaşıyorum , oturduğum yerde bile koltuk altımdan kayıyor sanki.. şimdiye kadar aşırı mide bulantısı yaşamadım hiç istifra etmedim ama baş donmesi beynimin içini bulandıriyor çok şiddetli.
Canım ani kalkma bide şekerinmi düşüyor acaba sık sık atıştır bişeyler tansiyon şekerini bi kontrol et duruma göre doktoruna başvur sıkıntı olmasın

Canım ani kalkma bide şekerinmi düşüyor acaba sık sık atıştır bişeyler tansiyon şekerini bi kontrol et duruma göre doktoruna başvur sıkıntı olmasın
Evet Dr a gidip kanıma baktırmam lazim çünkü normal şekilde bir baş donmesi degil, tv ye bile bakamıyorum o derece

Evet Dr a gidip kanıma baktırmam lazim çünkü normal şekilde bir baş donmesi degil, tv ye bile bakamıyorum o derece

Gecmis olsun canim aklima hemen tansiyon geldi
Ya da vertigo olabilir mi kulaktaki kristallerin yerinden oynamasi cok bas donmesi yapar birde bulanti

Gecmis olsun canim aklima hemen tansiyon geldi
Ya da vertigo olabilir mi kulaktaki kristallerin yerinden oynamasi cok bas donmesi yapar birde bulanti
Canim saol , yok vertigo degil tansiyonum çok düşmüş o yüzden ama hergun düşüyor napicam bilmiyorum, sürekli tuzlu seyler yiyip içip yükseltmekte hamilelik icin iyi değil. Bakalım şimdilik bol bol dinlenmekte çareyi buluyorum .

Canim saol , yok vertigo degil tansiyonum çok düşmüş o yüzden ama hergun düşüyor napicam bilmiyorum, sürekli tuzlu seyler yiyip içip yükseltmekte hamilelik icin iyi değil. Bakalım şimdilik bol bol dinlenmekte çareyi buluyorum .
Canım tansiyon çok önemli aman dikkat et tuzlu şeyler sakınca ama bi alternatif söyler doktorun bol bol dinlen

Kortizonlu bi ilaç canım bu vücut embriyoyu atmasın diye.
Belki muadilini vermişlerdi sana da

Ben diger tedavimde yani kizimda prednol kullanmostim bu gebeligimde baska bir ilac kullaniyorum yine kortizon 5+5 iz hala devam ama keseyi gordukten sonra her sabahti artik hun asiri aliyorum

Back
X