• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canim bnde suan estrofem kullaniyorm adetin 3.gunu basladim acaba senin dozun neydi gunde kac defa iciodun?

Canim inan gecmis zaman 4 sene once hatirliyamiyorum.Zaten ben o doktoru degistirdim ve kizima kavustum kendi doktorum estrofem yerine bant kullandiriyor.O yuzden hap ike bantin doz ayarlamalari farkli tabi

Bugun prp isleminin 2. sini yaptirdim. ilavlarima ek jel igne ve 1 hap daha ilave edildi. cars. gunu gidicem tekrardan rahim oldu bu is derse transfer olucak. dua edin bana nolur

Hayirlisi ile ins olur canim.Herseyde bir hayir vardir dualarimiz isteyen emek veren herkese insallah

Kizlar merhaba beni hatirlayaniniz vardir iki transferden biri tutmustu asiri bulantilarim vardi bugun cok yogun sanci vurdu gaz sancisi sandim baktim kanama gittik nobetci doktora kese vebek hala duruyor ama yandan kanama baslamis 9ldukcada agrim var progestanida kesmistim migde bulantimdan dolayi sizce dusuk mu olur yoksa kirtulma sansi olurmu kimisinden duyardim kanamam olmustu ama bebege birsey olmadi diye varmi hic daha oncrlerde boyle yasayan
Geçmiş olsun canım nasılsın benimde iki gün önce kanamam oldu iki kese arasında dedi doktor şimdi dinleniyorum kendine dikkat et doktorunun dediklerini yap mecbur ilaçlarımızı kullanacaz yapacak bişey yok

Geçmiş olsun canım nasılsın benimde iki gün önce kanamam oldu iki kese arasında dedi doktor şimdi dinleniyorum kendine dikkat et doktorunun dediklerini yap mecbur ilaçlarımızı kullanacaz yapacak bişey yok

Sanada gecmis olsun canim
Gitmisken pit pitlarida duydun mu

ben yaşadım canım gece normal yattım sabaha karşı lavaboya kalktığımda cok afedersin ortalık batmıştı nasıl bir kanama ve parçalar vardı bende kesin düşük yapıyorum dedim gece acile gittik bebeklerde keselerde duruyordu. Progestanı 2 ampüle çıkardı ve bol bol istirahat ettim hiç kalkmadım desem yeridir
Canım şimdi hala yatıyormusun yoksa yormadan kendini dolaşıyormusun benim de kanamam oldu iki kese arasında dedi ama kese bebekler iyi dedi senin kanama neden kaynaklandı

Canım şimdi hala yatıyormusun yoksa yormadan kendini dolaşıyormusun benim de kanamam oldu iki kese arasında dedi ama kese bebekler iyi dedi senin kanama neden kaynaklandı
Benim bu bahsettiğim şey 6.haftamda olmuştu şuan 13.haftalık olduk canım kanamanın sebebini söylemediler düşük tehlikesi var mutlaka dinlen dedi yaklaşık 10 gün hiç kalkmadan dinlenmiştim.

Benim bu bahsettiğim şey 6.haftamda olmuştu şuan 13.haftalık olduk canım kanamanın sebebini söylemediler düşük tehlikesi var mutlaka dinlen dedi yaklaşık 10 gün hiç kalkmadan dinlenmiştim.
Anladım canım Rabbim bidaha göstermesin inşallah kimseye benim iki kese arasında çok az bi kanama dedi dinlenecem istirahat edecem bu durum ne kadar gidiyo diye merak ettim

Dun asiri kanamadan kaybettim malesef arkadaslar Rabbim sizlere yardim etsin benim durumum kimsenin moralini bozmasin asiri asiri bulantilardan gunlerdir yemek yiyrmiyotdum ilac kullanamiyordum cok ogurtuden kasiklarim ciddi anlamda zarar goruyordu ustune ilaclarida kullanamadim buyuk ihtimal ondan kaybettim sizler mutlaka ilaclarinizi kullanin benimki kismet degilmis zaten bu sekilde devam etse sadece serumla beslemek icin surekli hastaneye yatiracaklardi ozamnda ne kadar ilerleyecekti Allah bilir. Benim 1 dondurulmus kaldi ama suan esimde bende enkaz gibiyiz o nedenle simdilik dusunmuyoruz hepinizi cok seviyorum Rabbim insllh sizlerinkini tamamina erdirecek insllh

Dun asiri kanamadan kaybettim malesef arkadaslar Rabbim sizlere yardim etsin benim durumum kimsenin moralini bozmasin asiri asiri bulantilardan gunlerdir yemek yiyrmiyotdum ilac kullanamiyordum cok ogurtuden kasiklarim ciddi anlamda zarar goruyordu ustune ilaclarida kullanamadim buyuk ihtimal ondan kaybettim sizler mutlaka ilaclarinizi kullanin benimki kismet degilmis zaten bu sekilde devam etse sadece serumla beslemek icin surekli hastaneye yatiracaklardi ozamnda ne kadar ilerleyecekti Allah bilir. Benim 1 dondurulmus kaldi ama suan esimde bende enkaz gibiyiz o nedenle simdilik dusunmuyoruz hepinizi cok seviyorum Rabbim insllh sizlerinkini tamamina erdirecek insllh
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım kendini toparla inşallah bir an evvel hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli bi şekilde Rabbim gebelik nasip etsin hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden

Doğumevine acile gittim gece doktora kalp atışını duymadım dedim bana dinletmedi ama ikisininde kalbi atıyo ikiside canlı dedi şükür pazartesi gidecem duymak için artık rahatım iki keseninde iyi olduğunu biliyorum ya

Gozun aydin canim ekrnda gormustur doktor.Icini ferah tut canim zaten bulantilarin basladiysa korkma buyuyorlar her fun kocaman bir hizla

Canim vardir bundada bir hayir rabbimden gelene malesef yapabikecegimiz hicbirsey yok.Insallah en kisa surede tekrardan anne olursun tum dualarimiz seninle

Gozun aydin canim ekrnda gormustur doktor.Icini ferah tut canim zaten bulantilarin basladiysa korkma buyuyorlar her fun kocaman bir hizla
Evet çabuk büyüyorlar bulantılarım başladı ama çıkaracak kadar değil yemek yemede zorlanıyorum doktor görüyorum dedi gayet iyi durumdalar dedi çok şükür

üzülerek okudum arkadasim... allah im sabir versin sana ve esine. yasayan bilir elbette

Hanımlar acaba dondurulmuşların tutma oranı diğerine göre daha mı fazla. Bir de histeroskopi yaptırıp sonrasında olumlu sonuç alan var mı?

arkadaslar sizde prograf denilen ilac kullandiniz mi? organ nakillerinde kullaniliyomus baktimda ne alaka tup bebekte onu cozemedim

Hanımlar acaba dondurulmuşların tutma oranı diğerine göre daha mı fazla. Bir de histeroskopi yaptırıp sonrasında olumlu sonuç alan var mı?

canim ben histereakopi oldum yapisiklik operasyonu oldum defalarca. tabikide rahim tabakalari bi kendini kaybediyor ama ilaclarla desteklenmye calisiliyor. tabi ne kadar operasyon gecirdigine ve bunyene bagli. neden histereskopi olucaksin?

Back
X