• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar bugün doktora gittim bebeklerin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda Rabbim herkese bu duyguları tattırsın inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine
Bizde tekrar kan vercez cnm sen bu sureci nasil gecirdin yatip dinlendinmi yoksa normal ev isleri carsi pazar dolanabildinmi hamileligi ogrendikten snra bn korkuyorum doktor kese icin gun vercek ama geziyorum bi saat filn ama korkarak ev isi yapiyorum

Anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin sana tutunacak hayırlı vakti Zamanı bekliyor şuan bişeyler yolunda gitse tutmayacaktı belki ama seninle birlikte olacağı Zaman o vakit diyelim dua edelim kendini üzme moral herşeyi etkiliyo Rabbim böyle uygun gördü inşallah o gün bebeğin sana sımsıkı sarılacak

ilaçlarla iki günde artıyor canım farkı olur doktorun kalınlığı için sana açıklama yapacaktır benim ilaç kullanma sürem 16 gün sürdü kullandığın ilaçlarla dahada ilerleyecektir inşallah

Çok teşekkür ederim
Doğum kontrol hapı kullanıyorum günde 4 tane bide nar suyu okudum internetten onu içmeye başladım inşallah yarın faydasını görürüm

Hyr kuzu kontrollerde gittim 3.5mm sonra bant verdiler climare sonra tekrr gittm 9mm olmuştu rahim kalınlığı ve transfer oldu 9mayista 21mayista pozitif aldım ama değerim biraz düşük yarın tekrar yapcam bakalım yükselmiş mı

İnşallah değerin yükselir saglıkla bebişini alırsın kucağına teşekkür ederim bakalım benim de yükselecek mi değerim

Bizde tekrar kan vercez cnm sen bu sureci nasil gecirdin yatip dinlendinmi yoksa normal ev isleri carsi pazar dolanabildinmi hamileligi ogrendikten snra bn korkuyorum doktor kese icin gun vercek ama geziyorum bi saat filn ama korkarak ev isi yapiyorum
Canım kendimi yormadan işlerimi yapmaya başladım ağır işleri evdekilerle birlikte hallettik dışarı çıktım oğlum var onu okula götür getir işlerimi yaptım çok yorma sadece kendini işlerini halledebilirsin Rabbim koruyacak oğlumdada aynı şekilde hatta daha hareketliydim oda tüp bebek tedavisi ile oldu ama ikiz olunca daha dikkat gerekiyor o yüzden dinlenerek yap işlerini

Merhaba arkdaslar ben 1 tup bebek yaptim tutmadi simdi dondurulmus embriyo transferi yapacaz o yapilirken nelere dikkat ettiniz neler yediniz kullandiniz ilaclar yatsin ederseniz sevinirim

Merhaba arkdaslar ben 1 tup bebek yaptim tutmadi simdi dondurulmus embriyo transferi yapacaz o yapilirken nelere dikkat ettiniz neler yediniz kullandiniz ilaclar yatsin ederseniz sevinirim
Hakkında hayırlısı olsun öncelikle adetin ikinci günü estrofem vitamin coraspinle başlıyorsun sonra bana progestan iğne verdi bu süreç içinde kahvaltıda kesin yumurtamı yedim protein ağırlıklı beslendim çay kahve gazlı ve hazır yiyeceklerden uzak durdum transfer sonrasında progestan iğne yerine fitil şeklinde kullanılan tablete geçtim proluton iğne ve diğer ilaçlara devam ettim iki gün istirahat ettim sonar tavsiye yavaş kalktım yormadan dolaştım transferden sonra kabak çekirdeği ve günlük bi dilim ananas yedim bunlar haricinde en önemli olan bol bol dua ettim

Hakkında hayırlısı olsun öncelikle adetin ikinci günü estrofem vitamin coraspinle başlıyorsun sonra bana progestan iğne verdi bu süreç içinde kahvaltıda kesin yumurtamı yedim protein ağırlıklı beslendim çay kahve gazlı ve hazır yiyeceklerden uzak durdum transfer sonrasında progestan iğne yerine fitil şeklinde kullanılan tablete geçtim proluton iğne ve diğer ilaçlara devam ettim iki gün istirahat ettim sonar tavsiye yavaş kalktım yormadan dolaştım transferden sonra kabak çekirdeği ve günlük bi dilim ananas yedim bunlar haricinde en önemli olan bol bol dua ettim

Inşallah kuzum inşallah.insallah sennde iyi olur

7.4
7.5 olmuş yükselme olmayacak sanırım bu şekilde transfer yapacaklar tutunması zor tutunsa biLe düşük oluyormuş sanırım internette okuduğum kadarıyla çok morelim bozuk çok üzülüyor neden elimizden birsey gelmiyor

7.4
7.5 olmuş yükselme olmayacak sanırım bu şekilde transfer yapacaklar tutunması zor tutunsa biLe düşük oluyormuş sanırım internette okuduğum kadarıyla çok morelim bozuk çok üzülüyor neden elimizden birsey gelmiyor
canım ne kullanıyorsun Suan . Keşke bant verseler en azından kalinlasirdi

Malesef faydası olmamış
Okuyorum burda bant veriyorlarmış hap veriyorlarmış dahim kalınlastırmak için
Bana sadece. Doğum kontrol hapı verdiler oda adet geçiktirmek için
Aslında burda hiçbirimize kontrol hapı vermediler estrofem yada bant verildi bunlar Rahmi hazırlıyor

Cyclo-progynova kullanıyorum
Kuzum içini karartmak istemem ama ilk defa kotrol yapıyla adet geciktirmeye ilk defa duydum ben estrofem progestan climara bant kullandım rahim hazırlığında ve 3.5 mm 9mm oldu bu ilaclarida ilk defa duydum.sen nerde tedavi görüyorsun?

Kuzum içini karartmak istemem ama ilk defa kotrol yapıyla adet geciktirmeye ilk defa duydum ben estrofem progestan climara bant kullandım rahim hazırlığında ve 3.5 mm 9mm oldu bu ilaclarida ilk defa duydum.sen nerde tedavi görüyorsun?

Tavmergen tüp bebek de İzmir
Astalife
Folidoce 20 gündür kullanıyorum
Protestan dün başladım
Bu Doğum kontrol hapını da 15 gündür kullanıyorum
Ayın 20 gibi adet olmam gerekiyordu olmadım dondurulmuş embriyo transferi ilk defa olacak

Aslında burda hiçbirimize kontrol hapı vermediler estrofem yada bant verildi bunlar Rahmi hazırlıyor

Estrofem elimde var ikinci tüp bebek de kullanmıştım
Şimdi aradım hemşire doktorla görüşün dedi onlardan telefon bekliyorum doktora nediyecemi de bilmiyorum
Bu rahim inceliği bende önceden varmış demek
Bu estrofem o zaman ne işe yatıyor bilmiyordum biLe
Yeni öğrendim

Tavmergen tüp bebek de İzmir
Astalife
Folidoce 20 gündür kullanıyorum
Protestan dün başladım
Bu Doğum kontrol hapını da 15 gündür kullanıyorum
Ayın 20 gibi adet olmam gerekiyordu olmadım dondurulmuş embriyo transferi ilk defa olacak
Nediyim Kuzum dr bildiği vardır hakkında hyrlisi olsunnn♡♡

Back
X