• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Estrofem elimde var ikinci tüp bebek de kullanmıştım
Şimdi aradım hemşire doktorla görüşün dedi onlardan telefon bekliyorum doktora nediyecemi de bilmiyorum
Bu rahim inceliği bende önceden varmış demek
Bu estrofem o zaman ne işe yatıyor bilmiyordum biLe
Yeni öğrendim
Canım ben senin rahim inceliğinin olduğunu sanmıyorum 7 başlangıçta iyi bir değer estrofem bantlarla bu değeri artırırlardı doktorun bi bildiği vardır diyoruz ama transfer bu ay olacaksa yanlış olan bişeyler var

Amin inşallah ama bu motel bozukluğu ile nasıl olacak bilmiyorum artık hiç umudum kalmadı bu şekilde koyacaklar die
moralini hiç bozma kuzum dr ararsa soyle hocam rahimim ince böle tutmamasından korkuyorum bant kullanıp kalinlasabilirmi kullanan var kalinlasmis bide nar suyu iç kuzum transfere kadar.

Canım ben senin rahim inceliğinin olduğunu sanmıyorum 7 başlangıçta iyi bir değer estrofem bantlarla bu değeri artırırlardı doktorun bi bildiği vardır diyoruz ama transfer bu ay olacaksa yanlış olan bişeyler var

Salı günü transfer dediler bende ondan bu kadar üzgünüm sabah beri ağlıyorum sabah gittim doktora dedim. Bu 3 tüp bebek ben endişiyeleniyorum
7.5 düşük degil mi dedim
Düşük olsa biz koymayız zaten dedi
Eve geldim düşündüm stlere bakınca aradım tekrar hemşireye doktor ope. Gel yüz yüze görüş dediler gidicem biraz sonra bant galan verseler salı ya kadar etki eder mi

moralini hiç bozma kuzum dr ararsa soyle hocam rahimim ince böle tutmamasından korkuyorum bant kullanıp kalinlasabilirmi kullanan var kalinlasmis bide nar suyu iç kuzum transfere kadar.

7 de tutan bi kaç kişiyi gördüm aslında Burda ama oda düşük olmuş nar suyunu dün başladım sabah akşam içiyorum inşallah faydası olur

7 de tutan bi kaç kişiyi gördüm aslında Burda ama oda düşük olmuş nar suyunu dün başladım sabah akşam içiyorum inşallah faydası olur
bnm araştırmama göre 8 9mm olduğu zaman transfer edilir. Hyrlisi olsunkuzim

merhaba, 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyom var. bugün adet oldum. pazartesi doktorumla görüşmeye gideceğim. süreci yaşayanlardan bilgi almak istiyorum. kaç gün sürüyor, ne gibi ilaçlar kullanılıyor.

yardımcı olursanız çok sevinirim, herkese iyi şanslar diliyorum.

merhaba, 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyom var. bugün adet oldum. pazartesi doktorumla görüşmeye gideceğim. süreci yaşayanlardan bilgi almak istiyorum. kaç gün sürüyor, ne gibi ilaçlar kullanılıyor.

Merhaba tedavinin hayırlı olsun. bu süreden sonra rahminin kalınlığını takipedecektir doktorun. rahim kalınlaştırıcı,kan slandırıcı hap veya iğne falan vericektir.tutunmayı kolaylaştıran hap ve iğne de verebilir. bnmki hepsini bi anda verdi

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda dondurulmuş konulmuştu kalp atislari cıkmisti ama malesef kaybettik yogun kanama ile size bir sorum olacak 1 dondurulmusum var ya bu hizla kisa dogru tekrsrdan denicem yada bir daha cesaretim kalmayacak koyupta bu sekilde bozuldu kac ay sonra tekrar yapar acaba transferi saliya randevu aldim doktorla konusucam ama yinede buradaki bilir arkadaslar yol gosterin

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda dondurulmuş konulmuştu kalp atislari cıkmisti ama malesef kaybettik yogun kanama ile size bir sorum olacak 1 dondurulmusum var ya bu hizla kisa dogru tekrsrdan denicem yada bir daha cesaretim kalmayacak koyupta bu sekilde bozuldu kac ay sonra tekrar yapar acaba transferi saliya randevu aldim doktorla konusucam ama yinede buradaki bilir arkadaslar yol gosterin

Ben kurtaj olduktan sonra 6 ay sonra kizima hamile kalmistim canim ama adet duzensizligi yuzunden bu kadar uzamisti 3 ay dinlenme sureci yeterlidir heralde tabi en iyisini doktorun soyleyecektir
Kurtaj oldun mu bu onemli bir faktor bekleme sureci acisindan

Merhaba benim dondurulmuşta uzun sürdü rahim inccelmisti 3.5mm di git gel 9mm oldu o zamana kadar estrofem progestan ve climara bant kullandım bant rahimi klinlaştırıyo transferden sonrada coraspirin folibol hıbor igne kullandım sonucum 12.gun 30.40 çıktı 15.gun 73.78 çıktı pazartesi tekrarliycaz inşallah senin için hayırlısı olur

Selam bnde pozotifi gordum iiki gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat gezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaynanamlardaydim sofra kur kaldir eve geldim yatdim bel agrisindan sizlerdemi boyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiyarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma diyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz

Canım buna en doğru doktorun cevap verir bu süre içinde Rahminin durumu önemli eğerdi uygun derse tekrar dene Rabbim büyük inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir
Selam bnde pozotifi gordum iiki gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat gezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaynanamlardaydim sofra kur kaldir eve geldim yatdim bel agrisindan sizlerdemi boyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiyarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma diyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz
canım bel ağrısı oluyo malesef ben o yüzden işim bitince sırt üstü uzanıyorum neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama ilaçların bi etkisi diye düşünüyorum

Evet dun doktoruma dedim kulla digimiz kan sula dirici igne nel ve kasik agrisi yapiyomus.sen bu sureci nasil heciriyosun evde gunluk islermi yapiyosin napiosun napcz bu surede ilk uc ay ful yatcazmi yine 12 gunu bekler gbi

Evet dun doktoruma dedim kulla digimiz kan sula dirici igne nel ve kasik agrisi yapiyomus.sen bu sureci nasil heciriyosun evde gunluk islermi yapiyosin napiosun napcz bu surede ilk uc ay ful yatcazmi yine 12 gunu bekler gbi

Bebegin ilk 12 hafta kandan beslenecek yani senden degil depolarindan o yuzden cok hareketsiz kalmak demek bebege kan akis hizini dusurmek demek ev islerini yavas yavas yapabikirsin kendini yormadan mesela yemek yapabilirsin makinaya bulasiklari doldurabilirsin.Ben oyle yapiyorum annem geldi beni yormuyo sagoksun temizlik evi toplama onda vende yemeklere yardim ediyorum kizimla ilgileniyirum oynuyorum bu sekilde geciyor gunler

Ben transferden sonra ilk gun harici hic yatmadim kizimda calisiyordum zaten ogretmenim ve sinifim 4.kattaydi tenefuslerdr bike hareketliydim.Tutacagi varsa tutuyor beni yatmak geriyor mesela olumsuz etkiliyor ilk denememde yatmistim negatifti.Cok hareketsiz kalmayi doktorlar istemiyor dusuk tehlikesi vs baska bir sikinti olmadigi surece.

Ben de yemek yapiyorum isde bulasklari makinayadiziyorum ne bilim etrafi toparliyorum yatiyom uzaniyom jalkiyom gunde bi yarim saat disarda yuruyorum dun biraz yoruldum disarda bi saat gezmisum bel agrisindan duranadim geziyorum dememde tin tin yurumek

Back
X