Canim benim.bebegimin kalp.atisi birdenbire durmustu.Sonra o anki doktor.israrla ilk gebeliklerde.olur sagliksiz bebekto kesin dedi.Bende israrla genetik test istedim bebek icin.Sonra su an ki doktoruma gectim yeni tedavi icin aklimda yeniden deneme yapmak ve embriyolara genetik test istemek vardi o ara kaybettigim bebegimin genetik test sonucu geldi saglikli erkek bebek diye.Sibra doktorum dediki demekki embriyo genetigi ile.ilgili bir sikintimiz yok sonucunuz ortada senin ve esinin genetigine bakalim bir de pihtilasma dedi hepsi temiz cikinca hormonlarina ve sekerine bakicaz dedi seker yuklemesinde.sekerim.cok yuksek cikti hormon testkeeinde tiroid hormonum tsh yuksekti ve vicuttaki antikorlar anti tpo ve ant tg tavan yapmisti aralikta en yuksek 30.iken benimki 1000 olmus dusun.Ve bu antikorlar malesef bebegimi vicutta bir.mikrop gibi gorup disari atmak istemis.Sonra geride 3 donmus olmasina ragmen ben kendim dozlari belirleyip yumurta toplamak istiyorum dedi doktorum 11 tane topladi 2 transfer ve kizimi aldim kucagima bu arada aylarca seker ilaci ve tiroid ikacini doguma kadar kullandim hatta hala kullaniyorum ve geriye kalan donmuslarimla simdi ikinci bebegime hamileyim canim ayni doktorumla.sukurler olsun.Bu arada ben kalbi duran bebeginde lekelenme kanama hicbir sey yasamadim kontrolde ogrendim kalbi durdugunu