Kizlar lutfen umutsuzluga Kapılmayın daha önce bir kez daha yazmıştım ama sizler yoktunuz ozaman , bir kez daha yazayım hikayemi.. normal yolla olan 1 tane evladım var cok şükür sonra 10 sene olmadı 1.tedavim kısa tedavi oldu 30 taneye yakın yumurta toplandı 16 tane dollendi ama hiç birtane embriyo bile 3.gunden sonra yaşamadı , 2.tedavimi Dr bu defa uzun protokol yapalım dedi adet öncesi iğne yapmaya başladım 22 gunden fazla iğne yaptım hergun o tedavide de 30 tane toplandı yine 20 tane dollendi ama yine 3.gunden sonra hiç birisi yaşamadı .. yanı 2 defa yumurta toplandı ve her iki tedavide de transferi göremeden emeklerimin hepsi çöpe gitti .. 3.tedavimde ise sadece 2 kutu hormonla 14 yumurta toplandı 11 tanesi dollendi ve 1 tanesi taze transfer edildi ama oda tutmadı ilk transferim.. daha sonra dondurulmuş 2 tane transfer edildi ve 1 tanesi tuttu şükür suan 12.haftaya geldik ve benim durumum açıklamayan infertilite eşimde hiç bir sorun yok bende ayni şekilde hiç bir sorunum yok hormonlar Rahim duvarı herşey istenilen düzeyde ama olmuyordu bir turlu .. demek istediğim herşeyin bir vakti zamanı var demek ki , yeter ki sizler sabrinizi da şükürümüzü de kaybetmeyin.. ben hiç bir zaman olumsuzluğa kapılmadım . Herseye şükür . Pes etmek YOk.