- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
Merhaba hanımlar. Tüp bebekte 5. Denemem olacak be ilk kez direk dondurulmuş embriyo ile transfer yapılacak. Nisan da yapmıştım 4. Denemeyi Doktor bir ay sonra transfer yapalım demişti ama ben dinlenmeye aşdım kendimi. Diyetteyim fiziksel ve ruhsal olarak. Şuan kendimi hazır hissediyorum temmuz ayı için. En son denemem de 83-84 kiloydum. Şimdi 78-79 kilodayım.temmuza kadar inşallah hedef kiloma ulaşıp tedaviye başlayacağım.
Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Transfer öncesi doktorlar herhangi bir iğne felan kullanıyor mu? Yoksa direk transfere gidip o günden sonra ilaç iğne mi kullanıldı?
Doktor tutmaması için neden yok embriyolar çok iyi denemesine rağmen 2 embriyom da tutunmadı. Şimdi 2 dondurulmuş bar ve ben sadece bir tanesinin transferini istiyorum. Bu transfer öncesi yapmam gereken ekstra bir şey var mı?
Kilo cok cok onemli transfer incesi doktorum beni diyetisyen ve spora yonlendirmisti ilk denememde kizimda da bu denememde de kilo vererek transfer olmustum hamileliginizin rahat gecmesi acisindan da
Ama tek embriyo transferi ettirmeyin derim cunku negatif denemeleriniz var sansiniz azalir.Bence neden tutmuyor o arastirilmali embriyolariniza da genetik tarama yapilabilir size ve esinize de.Ayrica pihtilasma var mi metabolik rahatsizliklariniz var mi seker tiroid v.b gibi hastaliklar.En son care era testi yapilabilir belki rahimin tutunma zamani transferiniz yapilmiyor.Embriyonun tutunmamasi icin bir cok faktir olabilir.Rahimdrn kaynakli sikintida olabilir.Sizin yerinizde olsam arastirilma yapilmadan transfer yapilmasini tercih etmezdim