• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bende merak ediyorum bunları. Yeni başladım estrofem le tedaviye . Cozulme sonrasında uygun gorursek transfer gerçekleşecek dediler . İçime bir korku dustu bakalım hayırlısı .

Benim.butun embriyolarim blast olmustu ilk kizima transfer oncesi embriyoloji labaratuari direktoru birlikte bir gorusmede bir tanesi hosuma gitmedi cozundukten sonra onu es gectim demisti ama bu cok.kucuk bir ihtimal korkmayin

Kızlar transferden sonraki gunler hep düz mu yattiniz. Saga yada sol tarafina yatsn var mi.
Ben her turlu yattım:) sadece ayakta bir yerlere uzanmama dikkat ettim birde eğilip kalkarken dikkatli oldum, bol bol da portakal yedim C vitamini tutunması icin önemli tanı transferden 2-3 gün önce yemeye başlarsan daha iyi.

Ben her turlu yattım:) sadece ayakta bir yerlere uzanmama dikkat ettim birde eğilip kalkarken dikkatli oldum, bol bol da portakal yedim C vitamini tutunması icin önemli tanı transferden 2-3 gün önce yemeye başlarsan daha iyi.
Sagol canim dumduz yatmak rahatsiz verici oluyor çunkü. Güle güle gecsin gebeligin canim

Sagol canim dumduz yatmak rahatsiz verici oluyor çunkü. Güle güle gecsin gebeligin canim
Yok dümdüz yatmak zorunda değilsin rahat ol o konuda , hatta arada kalkıp dolaş evin içinde Rahime kan gitsin bebek onunla besleniyor unutma.

Dumduz yatmak zorunda deilsin hatta 1 2 gun gectikten sonra hic yatmadim ben ara ara dinlendim yatmadim
Ama arkadasimin dedigi gibi uzanma ben yaptim o hatayi kan gekdi ve bu sekilde ogrenmistim teste daha varken hamile oldugumu
Dengeli ve saglikli beslen
Ara ara yury kan dolasumi cok ibemli bebek 12.haftaya kadar senin kaninla besleniyor
Ilaclarini duzenlu kullan ve bol bol dua et yer gok dya uzerine kurulu cunku insallah hersey gonlunce olur

Dumduz yatmak zorunda deilsin hatta 1 2 gun gectikten sonra hic yatmadim ben ara ara dinlendim yatmadim
Ama arkadasimin dedigi gibi uzanma ben yaptim o hatayi kan gekdi ve bu sekilde ogrenmistim teste daha varken hamile oldugumu
Dengeli ve saglikli beslen
Ara ara yury kan dolasumi cok ibemli bebek 12.haftaya kadar senin kaninla besleniyor
Ilaclarini duzenlu kullan ve bol bol dua et yer gok dya uzerine kurulu cunku insallah hersey gonlunce olur
Tmm canim cok sagol ben zararli olur diye dusunmustum. Saglikli dogumlar sanada canim

Benim.butun embriyolarim blast olmustu ilk kizima transfer oncesi embriyoloji labaratuari direktoru birlikte bir gorusmede bir tanesi hosuma gitmedi cozundukten sonra onu es gectim demisti ama bu cok.kucuk bir ihtimal .
Umarım sıkıntısı z olur . Peki kaç gün kullanıyoruz bu estrofem ı yaklaşık olarak . Kaçıncı günde transfer oldunuz siz ?

Kızlar transferden sonraki gunler hep düz mu yattiniz. Saga yada sol tarafina yatsn var mi.
Kızlar transfer sürecinde avokado yiyenlerde daha fazla başarıya ulaşılmış bilginiz olsun, ben de hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bol bol yedim ama 1 haftadır avokado bulamıyorum şaka gibi.

Back
X