• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar transfer sürecinde avokado yiyenlerde daha fazla başarıya ulaşılmış bilginiz olsun, ben de hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bol bol yedim ama 1 haftadır avokado bulamıyorum şaka gibi.
Canım file marketlerinde var bolca ben oradan alıyorum

Blast embriyo ne demekmiş canım benim bi tane blast olmuş var cuma transferim varda
embriyo oluşuyor ya hani canım o embriyo labaratuar ortamında 5.güne kadar gelmiş kaliteli dayanıklı embriyo demek canım o gün dondurup transfer zamanı çözüp anneye transfer ediliyor

İlk kez duydum file market'i canım. Pazar'dan aldık biz de stok yaptık, ama bulunmayınca hiç bir yerde bulunmuyor, Migros'ta bile.
büyük file marketlerinde hep var ist kocaeli tarafında bu marketlerden var tatlım zorda kalırsan haberin Olsun

oldum canım bugün 4.günüm Allah nasip ederse 2 Temmuz test günüm bu ikinci dondurulmuş transfer denemem ilki negatifti inşallah bunda olur hepimizin RABBİM gönlüne göre versin O ne derse o olur
AY ne güzel maşallah maşallah inşallah hayırlıca sonuçlanır canım neler yapıyorsun ilk gün yattınmı

Nisan ayından beri uzun protokol tedavideyim. NGS yöntemi yaptırıyorum. 5 gün önce lucrine başladım. Temmuz 15-20 arası transfer olabilir diyor doktorum. Adet olunca gel dedi. Adette yine mi ilaç verilecek? Bilgisi olan arkadasark var mi

AY ne güzel maşallah maşallah inşallah hayırlıca sonuçlanır canım neler yapıyorsun ilk gün yattınmı
Sağol tatlım 3 gün ara ara evin içinde dolaştım yattım arada iğne oluyorum ona gittim yürüyerek ,annem gitti bugün yavaş yavaş işlerimi de yapıyorum canım kasmamaya çalışıyorum kendimi ama insanın aklından da çıkmıyor ki :confused:

Portakal da yesinler de avokado embriyonun tutunma sürecinde çok çok faydalıymış, onu da yesinler.

Merhabalar kizlar
Insallah bebeklerinize en hayirli zamanda kavusursunuz hepiniz
Nacizane fikrim yanlis anlamazsaniz herseyde oldugu gibi avakadoda da asiriya kacmayin derim yani her gun gibi
Avakado.icinde yag barindiran tek meyvedir ve bir avakado 200 kalori icerir.Biliyorsunuz ki bu donemde dengeli ve duzenli beslenmek cok cok onemli
Hersey gonlunuzce olsun insallah

Merhabalar kizlar
Insallah bebeklerinize en hayirli zamanda kavusursunuz hepiniz
Nacizane fikrim yanlis anlamazsaniz herseyde oldugu gibi avakadoda da asiriya kacmayin derim yani her gun gibi
Avakado.icinde yag barindiran tek meyvedir ve bir avakado 200 kalori icerir.Biliyorsunuz ki bu donemde dengeli ve duzenli beslenmek cok cok onemli
Hersey gonlunuzce olsun insallah
Avokado sağlıklı yağdır canım günde bir tane tüketilmesi bebek için de çok faydalı. Tıpkı saf zeytinyağı ve ceviz gibi düşünün. Hamilelikte sağlıklı yağlardan değil de direkt vücutta kötü yağ olarak biriken boş kalorili şekerli yiyeceklerden kaçınmak lazım.

Avokado sağlıklı yağdır canım günde bir tane tüketilmesi bebek için de çok faydalı. Tıpkı saf zeytinyağı ve ceviz gibi düşünün. Hamilelikte sağlıklı yağlardan değil de direkt vücutta kötü yağ olarak biriken boş kalorili şekerli yiyeceklerden kaçınmak lazım.

Senin dusuncen saygi duyarim tabiki bastan da belirttim kendi fikrim diye ama sunuda belirtmek isterim saglikli.yagda olsa fazla yag vicuda kalori olarak geri doner.

Senin dusuncen saygi duyarim tabiki bastan da belirttim kendi fikrim diye ama sunuda belirtmek isterim saglikli.yagda olsa fazla yag vicuda kalori olarak geri doner.
İyi kalori ve kötü kalori ayrı şeyler, tüp bebek transfer sürecinde de avokadonun faydaları deney gruplarıyla kanıtlanmış, tüketip tüketmemek de herkesin kendisine kalmış. Sevgiler.

Back
X