• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kizlarrrr nisanda 2nci tup oldum tutmadi mayisda ofis oldum cizik atildi rahime temmuzda transfrr olcm cok korkyrm lutfen dualarnza ihtycm var

Merhaba kızlar benimde pazartesi transferim oldu şuan 3.gün deyim ama uyuyamıyorum hep aklımda ya buda tutmazsa diye çok korkuyorum pazartesi işe başlıcam 7. Gün yaptırsam belli olur mu sizce hem bana intralipid serum veriliyor onu temin etmem, 5 günü buluyor sizce 7. Günde belli olur mu dondurulmuş 5. Gün embrıyosu benim ki

Kizlarrrr nisanda 2nci tup oldum tutmadi mayisda ofis oldum cizik atildi rahime temmuzda transfrr olcm cok korkyrm lutfen dualarnza ihtycm var
Insallah hakkinda hayirlisi olsun
O korkulari hepimiz yasadik evet malesef insan ister istemez kirkuyor endise ediyor bol bol dua et

Insallah hakkinda hayirlisi olsun
O korkulari hepimiz yasadik evet malesef insan ister istemez kirkuyor endise ediyor bol bol dua et

7.gun cok erken eger cikmazsa uzulursun buda seni olumsuz etkiler
Evet cok zor beklemesi ben ikinci cocugum icin transfer olduguma ragmen cikdiracak gibi oluyordum saatker gecmiyordu
Ama kizimda calisiyirdum o zaman anlamiyorsun.Hem bu sefer dusuk ciktiginda acaba yukselecek mi korkusu sariyor ya da niye dusuk cikti diyorsun
Ilk kizimda 13.gun verilen gunde yaptim testu 1200 kusur cikmisti ikiz tutmustu cunku
Bu bebeginde 10.gun kan gelince doktorum bi bakalim test yapalim dedi 293 cikti onu bile kiyasliyor insan ki doktorum cift kat artisi var mi bakmamiza gerek yok dedigi halde
Insallah o guzel haberleeini verirsin bize hayirlisi olsun hakkinizda insallah

Merhaba kızlar benimde pazartesi transferim oldu şuan 3.gün deyim ama uyuyamıyorum hep aklımda ya buda tutmazsa diye çok korkuyorum pazartesi işe başlıcam 7. Gün yaptırsam belli olur mu sizce hem bana intralipid serum veriliyor onu temin etmem, 5 günü buluyor sizce 7. Günde belli olur mu dondurulmuş 5. Gün embrıyosu benim ki
Benimde 6.günüm mecbur sabırla bekliyorum canım napalım çıkmazsa korkusu da yiyip bitiriyor

Nisan ayından beri uzun protokol tedavideyim. NGS yöntemi yaptırıyorum. 5 gün önce lucrine başladım. Temmuz 15-20 arası transfer olabilir diyor doktorum. Adet olunca gel dedi. Adette yine mi ilaç verilecek? Bilgisi olan arkadasark var mi

canim lucrin kac gun kullanicaksin? bende kullaniyorum 12. gunumdeyim. yrn ogneyi vurulduktan sonra ariycam oyle demislerdi eger adet olmaz isem, olursam hemen ariycam. eger kismet olursa ayni donemlerde ikimizinde transferi olabilir.

Bide uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum sürekli kabus görüyorum böyle olup tutan var mı acaba
Hmm Bilmem ki canım kimse de duymadım bi yerde okumadım da korktuğumuz için tutmamasından bilinçaltıdır sakinleşmeye çalış beklemekten başka çaremiz yok ki keşke olsa

Arkdsm yapmsdi ckmsdi cnm

canım normalde belli olur çatlatma iğnesi olmadıysan olduysan beklemen gerekiyor iğnenin etkisinin geçmesi için

Çatlatma iğnesi olmadım bugün yaptırsım transfer gününü sayarsam 9. Günde 68 çıktı ama sevinmiyelim daha belli olmaz dediler
Canım ben 7. Gün yaptırmıştım 87 çıkmıştı değerin iyi bence iki gün sonra tekrarlat düzenli artış olursa gözün aydın Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin diyelim

Canim sen estrofemin yaninda croninel jel ve pruloton depotta kullanmismiydin. Onlardami 12. Haftaya kadardi
Estrofemin yanında crinone jel kullandım canım 12.haftaya kadar.Proton depotu transferden olmadan 5gun önce başlattılar.5 sefer oldum.Transfer olduktan sonra proluton olmadım.

Back
X