- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Umudunuzu kaybetmeyin ben kisaca hikayemi yazayim. Evliligimin ilk 5 ayinda falan korunduk korunmayi biraktiktan 7 ay sonra falan bi kimyasal gebelik yasadim tabi henuz adetim gelmeden kan testleri yaptirdigim icin ogrendim bunu yoksa haberim olmazdi. Bir doktora gittim aorun olmadigini soyledi daha korunmayi birakili 1 sene olmamis dedi yolladi tabi ben her ay heyecanla kan testleri yaptiriyorum sonuc negatif cok agladim hastane onlerinde hatta yok erken yaptirdim bu sefer ondan cikmamistir diye umut edip 2 gun sonra tekrar gitmisligim bile var. En son artik korunmayi birakli 1 sene oldu ve negatif sonucla doktora aglaya aglaya ciktim. Adet olunca gel dedi. Gittim ultrason tahliller derken fsh yuksek yumurtalarin azaliyor hemen tedaviye basla dedi. Bunu duyduktan sonra yasadiklarimi anlatmayacagim anlatamam yuregimdeki aciyi. Esime bosanma teklifi bile sundum baba olma hakkini alamam senin diye. O hic cocuk delisi olmadi sadece ben istiyorum ve perisan oluyorum diye dayanamadi. Basladik yer doktor arastirmalarina ilk adetimle hemen basladik tup bebege (asilama hic dusunmedim rahim filmimde sorun cikmamisti fakat ihtimali dusuk diye) 7 toplanan yumurtadan 4u 1. Kalite 5. Gun embriyosuydu ilk transferim yapildi sonuc pozitifti fakat kimyasal oldu ve yine bir kayip yasadim o dehset bi aciydi ama hic kaybetmedim umudumu 3 dondurulmis embriyom daha vardi doktor 2 ay dinlensin rahmin dedi ve 2 ay sonra 2. Denemeye basladik bu sefer 2 embriyo koyuldu ayrixa kan pihtilasmasi igneleri. Buraya ilk uyeligimden sonra tedavi hamilelim vs derken uzak kaldim kizimin gaz sancilari yeni bitti simdi dis sikintisi cekiyoruz 6 aylik oldu bile can parçamiz BURÇEmiz bize geleli
Çok sevindim canım
İnşallah benimde 3. Son sevincim olur
Hangi ildesin doktorun kimdi