Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım benim çok geçmiş nasıl bir acıdır ben biliyorum , 23. Haftamda bende oğlumu kaybetmiştim. Allah çok büyük sabır versin dualarım seninle . Ben doğum yaptıktan sonra 6 ay beklemeni söylemişlerdi
Sağol canım Rabbim birde böyle imtihan edeyim dedi hamdolsun dedik acısı tarif edilmez normal doğum yaptığım için 3ay beklemem yeterli dendi bende bekleme taraftarı değilim bu acıyı yenmemin tek yolu bu gibi geliyo

Sağol canım Rabbim birde böyle imtihan edeyim dedi hamdolsun dedik acısı tarif edilmez normal doğum yaptığım için 3ay beklemem yeterli dendi bende bekleme taraftarı değilim bu acıyı yenmemin tek yolu bu gibi geliyo
İnşlh cnm allah bizi meleklerimizle öbür dünya da kavuşturacak...
En kısa zamanda karnında o mucizeyi hissetmen dileğimle ❤️

öyle söyleme bebeğin hisseder . başkası için çocuk yapılır mı hiç? hele bi doğsun nasıl bağlanacaksın gani Allah belki bir tane daha verecek sana bak sen tek büyümüşsün eminim zor olmuştur. sen hayırlısını iste rabbim işini bilir dünyaya gelecek olan gelir. biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz.:KK54:

Teşekkür ederim güzel yorumların için. Sevgiler

Neguzel ya bnm orta kalite olmSi dusunduruyor doktorda dusuk ihtimal ddedi:KK43:
Yok hiç korkma İnan bana mutlu ve umutlu olursan daha iyi tutunur , benim ilk transfer 1.kaliteydi tutmadı mesela , 2.transfer ise ikinci kalite embriyoydu tuttu . 1.transferimde hersey yolunda olmasına rağmen tedirginlik vardı ki sonucu negatif oldu , yanı anlayacağın bedenin durumu salgıladığın hormonlar hepsi tutunmayı etkiliyor. Bizzat yaşadım.

Yok hiç korkma İnan bana mutlu ve umutlu olursan daha iyi tutunur , benim ilk transfer 1.kaliteydi tutmadı mesela , 2.transfer ise ikinci kalite embriyoydu tuttu . 1.transferimde hersey yolunda olmasına rağmen tedirginlik vardı ki sonucu negatif oldu , yanı anlayacağın bedenin durumu salgıladığın hormonlar hepsi tutunmayı etkiliyor. Bizzat yaşadım.
Benim 3. Kalite :( oyle canim Allah nasio edecekse ne olursa olsun zaten oluyor ama iste eski negatiflerden dolayi birde zayif olunca durum sanki yine aynilarini yasicam gibi geliyor ama inaniyorumda sonucta Allah ol dese olur..

H
Hamilesiniz dua edin insallah bize masum tasiyorsunuz onun hurmetine bizede versin Allah hayirlisiyla

Ay gercektenmiii nasil seviniyorum ya boyle duyunca ... peki neler yaptiniz sali gunu transfer gunum nasl besleniyim napim simdiden yapayim degilmi biseyler?
Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle kendini strese sokma dua et bol bol transfer ve sonrasında hergun düzenli kahvaltıda yumurtanı ye sütünü iç çay kahveden uzak dur suyunu ihmal etme bana transferden sonra günlük ananas ve kabak çekirdeği tüket dedi protein ağırlıklı beslen gerisi Rabbimin emri inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırsın bu süreci

Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle kendini strese sokma dua et bol bol transfer ve sonrasında hergun düzenli kahvaltıda yumurtanı ye sütünü iç çay kahveden uzak dur suyunu ihmal etme bana transferden sonra günlük ananas ve kabak çekirdeği tüket dedi protein ağırlıklı beslen gerisi Rabbimin emri inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırsın bu süreci
Aminn aminn suan tek duam bu ..

Merhaba kızlar ilk denememin negatif olduğunu öğrendim cuma günü kasımda inşallah dondurulmuş transfer yapılacak neler yaptınız dondurulmuş transfer öncesi pozitif sonuç alanlar varmı dondurulmuş embriyo ile

Ben Ankara’da Polat Dursun’un hastasıyım kontrollerimi kendisi yapıyor transfer ve opu işlemi Novaart tüp bebek merkezinde oldu siz?
Ben uzun süredir tedavideyim bir kaç merkez değiştim.bahçecide Kasım ayında tekrar başlayacağım inşallah

Merhaba kızlar ilk denememin negatif olduğunu öğrendim cuma günü kasımda inşallah dondurulmuş transfer yapılacak neler yaptınız dondurulmuş transfer öncesi pozitif sonuç alanlar varmı dondurulmuş embriyo ile
Hakkında hayırlısı olsun canım benim dondurulmuş embriyo ile ikiz gebeligim oldu 21 haftada bitti Rabbim böyle uygun gördü hamdolsun transfer öncesi yediklerine dikkat et protein ağırlıklı beslen çay kahve hazır yiyecek ve içeceklerden uzak dur en önemlisi stres yapma seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol transfer sonrası hergun bir dilim ananas ve kabak çekirdeği tüket benim doktorum öyle yap demişti

Back
X