Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar 5.gün kan vermiştim 58 di
Bugün 11.günüm bugünde 325 çıktı iki blast embriyo transferi olmuştu değer güzel mi kızlar ikiz olabilir mi :anneadayı::anneadayı:
benimde 2embriyo transferim oldu 11.gun 442 idi. ikiz olasiligi yuksek dediler ama bilmiyorum. haftaya ultrasonum var bakalim ins. minnoslar benimledir. :) ins. sizinkinlerde ayni sizledir .

benimde 2embriyo transferim oldu 11.gun 442 idi. ikiz olasiligi yuksek dediler ama bilmiyorum. haftaya ultrasonum var bakalim ins. minnoslar benimledir. :) ins. sizinkinlerde ayni sizledir .
Ayy neredeyse aynı değerler inşallah öyledir canım görürsen bana da yaz mutlaka

Merhaba canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına versin. Bende ilk taze embriyo transferi yaptırdım negatif çıktı gelecek ay dondurulmuş transfer olacak blast embriyolarım . Siz n’aptınız transfer öncesi sonrası yazarsanız çok sevinirim.

Kızlar merhaba ben gectigimiz ay tup bebek tedavisine basladim 27 yumurtam toplandi 9 tanesi 5. Gune kadar ilerledi ve donduruldu karnimda sivi birikmesi oldugu icin transferim ertelendi. Bugun lucrin depot adinda bir igne vermislerdi onu yaptim sadece bir gunluk. Bir kac gun icinde adet olacagim ve transfer icin tekrar doktora gidecegim 3 tane dondurulmus embriyomun transfer edilecegi soylendi ancak korkuyorum tutarmi tutmazmi diye bu surecte siz neler yaptiniz ne gibi ilaclar kullandiniz yardimci olursaniz cok sevinirim

Slm kızlar bugun transferim oldu 5.gün dondurulmuş emriyo transferden sonra nelere dikkat ettiniz
Canım hayırlı olsun yeme içme düzenine dikkat et protein ağırlıklı beslen şu tüketimini ihmal etme iki gün dinlenmiştim ben öyle yatmadım iki günden sonra yormadan dolaş evin içinde rahmine kan gitmesi önemli bide transfer sonrası günlük bir dil8m ananas ve kabak çekirdeği tüketmeyi söylemişlerdi inşallah güzel haber alırsın

Kızlar 5.gün kan vermiştim 58 di
Bugün 11.günüm bugünde 325 çıktı iki blast embriyo transferi olmuştu değer güzel mi kızlar ikiz olabilir mi :anneadayı::anneadayı:
Değerin iyi canım ama muayne olmadan ikiz olduğunu anlamak mümkün değil aynı günlerde olan arkadaşımın değeri benden yüksek çıkmıştı onun tek benim iki tutmuştu keseyi görmeden net birşey söylemek mümkün olmuyo inşallah kalbinden geçen hayırlısıyla olur

Merhaba
Geçen sene ilk tüp bebek tedavimde 2 emriyom tutup ikizlerime hamile idim.
5 aylık hamile iken miyom kaynaklı erken dogumla kuzularımı kaybettim.
Şimdi ameliyatla miyomlardan kurtuldum.
dondurulmus emriyolarimizi denicez.
Ama korku var . Aynıseyleri yasarmıyım diye.
Allah saglikla kucağımızı doldurur inşallah

Merhaba
Geçen sene ilk tüp bebek tedavimde 2 emriyom tutup ikizlerime hamile idim.
5 aylık hamile iken miyom kaynaklı erken dogumla kuzularımı kaybettim.
Şimdi ameliyatla miyomlardan kurtuldum.
dondurulmus emriyolarimizi denicez.
Ama korku var . Aynıseyleri yasarmıyım diye.
Allah saglikla kucağımızı doldurur inşallah
Canım korkular bir yere kadar ne olacaksa oluyo malesef herşey bizler için olumsuz düşünceleri geride bırak dua et hayırlısı ise o seni muhakkak bulacak bende 5aylik ikizlerini kaybettim 3 ayı doldurmayı bekliyorum tedavi için acısı çok zor yaşamayan bilmez ama korkuları yenmek lazım sağlıklı ilerlemek icin inşallah nasipte bu sefer kucağımızda görmek nasip olur sağlıklı sıhhatli bi sekilde

Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin
Benim blast tek embriyo idi oğlumda 7.gün 61 9.122 11.gün 246 idi değerim
Sende sağlıcakla kucağına al inşallah canım o zaman benimde tek hayırlı olsunlar da peki 13.gün değerin kaçtı tatlım değerlerimiz neredeyse aynı

Sende sağlıcakla kucağına al inşallah canım o zaman benimde tek hayırlı olsunlar da peki 13.gün değerin kaçtı tatlım değerlerimiz neredeyse aynı

Ben ikinci için başladım dondurulmuşları deniyeceğiz inşallah bir oğlum var elhamdulillah ☺️
13.gün istemedi artık doktor 3 gün yeter dedi keseyi görmek için gün vermişti

Kızlar beni test günüm 5 Kasım dediler 13.gün oluyor öncesinde test yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce

Ben ikinci için başladım dondurulmuşları deniyeceğiz inşallah bir oğlum var elhamdulillah ☺️
13.gün istemedi artık doktor 3 gün yeter dedi keseyi görmek için gün vermişti
yaa maşallah inşallah kardeş haberi de geçikmez :anneadayı:

Merhaba arkadaşlar, ben de ikinci tüp bebek denememde olumlu sonucu aldım çok şükür :anneadayı::anneadayı: 5. Gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra test yaptık 354 çıktı ondan iki gün sonra bir daha yaptık 1127.5 çıktı. Şimdi Kasımı bekliyoruz kese ve kalp atışı için. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:halay::halay:

Kızlar beni test günüm 5 Kasım dediler 13.gün oluyor öncesinde test yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce
Embriyon kaçıncı gün embriyosu canım benim 5. Gündü. transferden sonra 10 gün bekledim + 5 gün embriyonun günü =15. Gün gibi oluyor. Bi de erken gösteren testler var onları da kullanabilirsin

Merhaba arkadaşlar, ben de ikinci tüp bebek denememde olumlu sonucu aldım çok şükür :anneadayı::anneadayı: 5. Gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra test yaptık 354 çıktı ondan iki gün sonra bir daha yaptık 1127.5 çıktı. Şimdi Kasımı bekliyoruz kese ve kalp atışı için. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:halay::halay:
Merhaba hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende kasımda ikinci transferi olcam 5. Gün embriyosu ve dondurulmuş. İlki tutmayınca telaşlıyım şimdi neler yaptınız ikinci denemeden önce ve sonra

Bize ikinci deneme için doktor bir ay rahmi hazırlamak için ilaç kullanırsın sonra transfer olur hemen demişti ben de ona göre nasılsa ilaç kullanıcam daha diye umursamadan gittim kontrolde doktor rahmin durumu çok iyi boşuna kimyasal yolla ortam hazırlamayalım hemen haftaya transfer edelim dedi.hiç hazırlanmadım yani .psikolojik olarak da endişe etmeye vaktim olmadı çünkü zaman ızasıkça beklerken daha çok kafamda kuruyosun daha rahattım. İki saat hastanede yattım sonra kalktım evde de ilk birkaç gün sadece WC için kalktım sonra evin içinde dolaştım rahat rahat iş yapmadım mümkünse evde yemek yapıp işlere bakacak biri olsun bu önemli bi de kabızlığa çok dikkat et ben sürekli incir ceviz zeytinyağı sabah ilk iş aç karnına onları yedim nar balık gibi şeyler ye bi de bu sefer ben daha rahattım çğnkü Allah isterse zaten olacak O istemezse ben ne yaparsam yapayım zaten olmayacak diye çok kasmadım kendimi tek yolu bu bence Allah bilir de bırak. Gerisi gelir inşallah

Back
X