Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhabalar kızlar , yarın dondurulmuş transferim olacak dün 4 embriyo çözdürüldü bugün aradım yarın saat 9da transfer için gel dediler iki saat sonra merkez tekrar aradı ve çok yavaş ilerliyorlar yarın saat 8de arayın boşuna gelmemiş olursunuz dediler çok umudum kalmadı çok kötü oldum...
Canım inşallah herşey yolunda gider üzülme bakarsın sabaha iyi haber gelir dua edelim nasibinde hayırlısı ne ise o olsun

Merhabalar kızlar , yarın dondurulmuş transferim olacak dün 4 embriyo çözdürüldü bugün aradım yarın saat 9da transfer için gel dediler iki saat sonra merkez tekrar aradı ve çok yavaş ilerliyorlar yarın saat 8de arayın boşuna gelmemiş olursunuz dediler çok umudum kalmadı çok kötü oldum...
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah nerde devam ediyor tedaviniz ?

Neden yavaş ilerliyo dediler çözülmeyecek kalitede ise embriyo neden dondurmuşlar...ilk defa dondurulmuş deneyecem bende böyle yazılanları okuyunca korkuyorum..inş hayırlı haber verirsiniz..allahım hepimizin kucsğına versin bebekerimizi

Bir doktorla konuşmuştum bana nedeni bilinmiyor ama dondurulmuş embriyo transferinde başarı şansı daha yüksek oluyor demişti.

Bir doktorla konuşmuştum bana nedeni bilinmiyor ama dondurulmuş embriyo transferinde başarı şansı daha yüksek oluyor demişti.
Hadi inş rabbim yüzümüze baksın donmuş emriyolarımız tutsun benim bir tane yaş 38 olunca zar zor bir tane bulduk...gerçi diğerlerinde çifter çifter trasfer olmuştu da ne oldu..haberlerinizi bekliyoruz rabbim yardımcımız olsun..

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah nerde devam ediyor tedaviniz ?
Yurtdışındayım canım ben 3 aşılama 2 de tüp bebek maalesef negatif oldu bu defa dondurulmuş deneyelim dedik böyle oldu kendimden çok eşime üzülüyorum adamın çoçuk gördümü içi gidiyor rabbim hepimizin dualarını kabul etsin birini duygulardan mahrum etmesin...

Canım inşallah herşey yolunda gider üzülme bakarsın sabaha iyi haber gelir dua edelim nasibinde hayırlısı ne ise o olsun
Amin, inşaAllah bacım sana o kadar üzülmüştüm ki sende çok zor dönem geçirdin rabbim inşaAllah bu defa yüzüne güler...

Benimde dondurulmus transfer
5. Gun 22.5
8. Gun 212
10. Gun 482
Dondurulmusta değerler yüksek mi oluyor arkadaslar?

Amin, inşaAllah bacım sana o kadar üzülmüştüm ki sende çok zor dönem geçirdin rabbim inşaAllah bu defa yüzüne güler...
Amin hepimize inşallah herşey yoluna girer vakit zaman lazım biz inancımızı kaybetmeyelim yeterki çok zor bi süreç yaşayan bilir ama boşluğa düşmeyin yılmadan devam et cennet kokuluna kavuşacaksaksin inşallah

Benimde dondurulmus transfer
5. Gun 22.5
8. Gun 212
10. Gun 482
Dondurulmusta değerler yüksek mi oluyor arkadaslar?
Dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar diye duydum da seninki maşallah ikiz değeri gibi sağlıkla kucağına al inşallah :dua::anneadayı::KK200::nazar:

Amin hepimize inşallah herşey yoluna girer vakit zaman lazım biz inancımızı kaybetmeyelim yeterki çok zor bi süreç yaşayan bilir ama boşluğa düşmeyin yılmadan devam et cennet kokuluna kavuşacaksaksin inşallah
Sağıl bacım Allah razı olsun maalesef yaşamamışlar adeti bekleyip yeniden denicez Allah bu yolda olan hepimizin yardımcı olsun, senin transfer oldu mu ?

Sağıl bacım Allah razı olsun maalesef yaşamamışlar adeti bekleyip yeniden denicez Allah bu yolda olan hepimizin yardımcı olsun, senin transfer oldu mu ?
Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden inşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeklerin sana sımsıkı sarılır duam seninle bol bol dua et Rabbim ol diyecek hayirlisi ile tamamina erdirecek gerisi bos benim transfer oldu bugün 6. Günüm hayırlısı bakalım

Yurtdışındayım canım ben 3 aşılama 2 de tüp bebek maalesef negatif oldu bu defa dondurulmuş deneyelim dedik böyle oldu kendimden çok eşime üzülüyorum adamın çoçuk gördümü içi gidiyor rabbim hepimizin dualarını kabul etsin birini duygulardan mahrum etmesin...
Aminnn

Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden inşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeklerin sana sımsıkı sarılır duam seninle bol bol dua et Rabbim ol diyecek hayirlisi ile tamamina erdirecek gerisi bos benim transfer oldu bugün 6. Günüm hayırlısı bakalım
Amin inşaAllah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaAllah

merhaba kızlar bende yaklaşık 2 yıldır tüp bebek serüvenini yaşayan ve negatif sonuç alanlardanım.ilk denememde 5.güne 13 embriyom gelmesine rağmen kalitesi iyi değil diye transfer edilmedi.2 denememde 3.gün bir embriyor transfer edildi ama kimyasal gebelik yaşadım.şimdi 3.gün dondurulan 3 embriyomdan bir tanesi transfer edilecek onun tedavisine başladım.çok stresliyim aynı şeyleri yaşamaktan çok endişeliyim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar merhaba bende 2 senedir tup bebek deneyenlerdenim 2 dusugum var suan dondurulmusa basladim gecen ay rahimim kalinlasmadi ve tedavim iptal olmustu bu ay yeniden deniyoruz 4 yillik evliyim Allahim bizede hayirli bir evlat nasip eder insAllah ben sut buharini duydum onu uygulamayi dusunuyorum ama tup bebek yapanlarda faydasi olur mu acaba okadar arastirdim forumlarda bulamadim bilgisi olan yazarsa sevinirim

Insallah canm guz3l dusun olur ne zaman doktora gidecen bana yaz

Merhaba canim uzun suredir hic girmedim ben hala ayni bir gelisme yok yeniden dondurulmus tedavisine basladim gecen ay iptal oldu rahim kalinlasmadi bu ay tekrardan ya ne zormus gercekten bunaldim skldm artik

Back
X