- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bütün duam bu hepimiz içinİnşallah canım rabbim kucağımıza almayıda nasip eder
Canım belki özel durumlarda dondurma amaçlı ilerleye yönelik yapabilirler ama tüp bebek tedavisi genelinde evli olup belgeleri vermen gerekiyor dediğim gibi yumurta rezervi yetersizliği yaş ilerledikçe bitme durumu olma ihtimali hastalarda belki toplayabilirler en net bilgiyi merkezleri arayıp öğrenebilirsinizyaa kızlar sizden birşey rica edecem
tüp bebek merkezine gittiğinizde dr
hiç evlenmemiş yani daha bakıre olan bir bayandan yumurta toplanması yapılabilinir mi
bu benım kafamda bir soru çok rica ediyorum ögrenirsenız bana yazarmısınız
Barnimm
Yarimm66
suskun1373
Canım ben sordum hemşire rapor gerekliymis devlet hastanesinden sonra yapılıyormuş yani yumurta rezervi az olduğuna dair bekar olup azsa ve rapor alırsan toplanqbiliyormusyaa kızlar sizden birşey rica edecem
tüp bebek merkezine gittiğinizde dr
hiç evlenmemiş yani daha bakıre olan bir bayandan yumurta toplanması yapılabilinir mi
bu benım kafamda bir soru çok rica ediyorum ögrenirsenız bana yazarmısınız
Barnimm
Yarimm66
suskun1373
Canım ben sordum hemşire rapor gerekliymis devlet hastanesinden sonra yapılıyormuş yani yumurta rezervi az olduğuna dair bekar olup azsa ve rapor alırsan toplanqbiliyormus
Malesef canım yapacak birşey yok yağlı olduğu için çok can yakıyo bende 4 hafta vuruldum yeni bıraktım kalçalarım aynı vaziyette Allah yardımcımız olsunmrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
:-( amin inşallah...Malesef canım yapacak birşey yok yağlı olduğu için çok can yakıyo bende 4 hafta vuruldum yeni bıraktım kalçalarım aynı vaziyette Allah yardımcımız olsun
Maşallah malasah baska cocugunuz var miSelam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş
Lucrin 3.75 dimi tam 12.gün adet oldum olmuyor diye stres yapmaya başlamıştım sıcak bi duş aldım sonra hopp adet olmuşumarkadaşlar lucrini 21.günde yaptım.bugün iğnenden sonra 11.gün ve hala adet olmadım.lucrinden kaç gün sonra adet oldunuz
Var canım ilk denememden 1kızım var bunlar da ondan kalanlardıMaşallah malasah baska cocugunuz var mi
Selam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş
Önemli değil canım ne demekyaaa canım çok teşekkür ederim sana gerçekten allah razı olsun .![]()
Rabbim ol deyince oluyor canım aslında benim drumda iyi kaliteli olsaydı üçünüde koymazdı çok umudumuz yoktu ama çok şükür olduGözünüz aydın ne güzel bir haberbana doktorum iki embriyo koysak da ikiz olma şansı %7 demisti. Ama burdan okuduğum kadarıyla pek de öyle degil
![]()
Rabbim ol deyince oluyor canım aslında benim drumda iyi kaliteli olsaydı üçünüde koymazdı çok umudumuz yoktu ama çok şükür oldu
Amin canım inşallahCok şükürsağlıkla kucağınıza alirsiniz 3unu de insallah
![]()
ne güzel maşallahSelam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş